Da li je moguce?

Bravo jeko...ne sumnjam da si uspela da isteras stvario na cistac....ti si takva prosto...ko sto velis..ko zna koliko su odgovori iskreni...ali ste se obavezali na neki drugaciji odnos i tebi je lakse, zar ne?

Da bre...i usput sam saznala od tih osoba da imam nadrkan pogled i da moram hitno da menjam ochi. :lol:

...vidis mene upravo to nervira...ja sam rasla tako da sam uvek isla logikom "dobro, polako, hajde sve mi reci i nikada ti necu odgovoriti, mozes da me udaras cekicem po glavi necu reagovati" i kroz to odrastanje sam popila gomilu uvreda kada bolje razmislim, svako je sebi dao za pravo da kaze sta misli a neretko receno nije imalo veze sa istinom, sada kad se setim sta sam dozvoljavala dodje mi da se upucam tako da vise ne pitam nista nikoga jer i dalje ne bih odgovorila pa necu ni da ulazim u te price, ako radim kako radim smatram da tako treba a da mi krsi samopouzdanje ko stigne ne moze vise...najcesce ce ti covek koji te ne voli bez razloga reci neku totalnu nebulozu samo da bi srozao tebe a uzdigao sebe...da se ne lazemo u 80% zensko - zenskog cackanja lezi ljubomora jedne ili pak obe ucesnice, ruku u vatru bih stavila da je pomenuta koleginica samo zavidna na JauLjubavVerujem...mogla bih se opkladiti...

..zashto bi sa njom bila prijatelj? :think:
..vi ste saradnice, imate samo tu dodirnu tachku i ukoliko je
sa profesionalne strane sve korektno odradjeno - vishe ti i ne treba..
..a i tvoje opterecenje treba da se zavrshi na tome da budesh ekstra profesionalna,
kako dotichna ne bi imala realan razlog za netrpeljivost ili prebacivanja..

..ja bih svaki uvredljiv ili provokativni mail rashchistila odmah..
..prvo u chetiri oka, pa pismeno, pa uz naznaku da cesh proslediti svu prepisku vishim instancama ako bude potrebno
,
pa na kraju i pred svedocima, ako ne upali sve predhodno..
podrzavam 100 %
ne bi pustila da me neko vredja, a sto me ne voli, zabole me uvo
isqliras odradis posao i ides qci
pa jel mislis da svako ima sve kolege koje ga obozavaju? a moje iskustvo je ovako: najvise se plasi onih koji te grle ljube i obozavaju. ti jedva cekaju da te s.ebu

Poslednja izmena:
...vidis mene upravo to nervira...ja sam rasla tako da sam uvek isla logikom "dobro, polako, hajde sve mi reci i nikada ti necu odgovoriti, mozes da me udaras cekicem po glavi necu reagovati" i kroz to odrastanje sam popila gomilu uvreda kada bolje razmislim, svako je sebi dao za pravo da kaze sta misli a neretko receno nije imalo veze sa istinom, sada kad se setim sta sam dozvoljavala dodje mi da se upucam tako da vise ne pitam nista nikoga jer i dalje ne bih odgovorila pa necu ni da ulazim u te price, ako radim kako radim smatram da tako treba a da mi krsi samopouzdanje ko stigne ne moze vise...najcesce ce ti covek koji te ne voli bez razloga reci neku totalnu nebulozu samo da bi srozao tebe a uzdigao sebe...da se ne lazemo u 80% zensko - zenskog cackanja lezi ljubomora jedne ili pak obe ucesnice, ruku u vatru bih stavila da je pomenuta koleginica samo zavidna na JauLjubavVerujem...mogla bih se opkladiti...

Pomalo se i osecam tako
Mozda si u pravu s ovom pretpostavkom, a tu se onda nista ne moze uraditi u sustini

podrzavam 100 %
ne bi pustila da me neko vredja, a sto me ne voli, zabole me uvo
isqliras odradis posao i ides qci
pa jel mislis da svako ima sve kolege koje ga obozavaju? a moje iskustvo je ovako: najvise se plasi onih koji te grle ljube i obozavaju. ti jedva cekaju da te s.ebu

i to je istina da ti cesto najgore misli onaj sto je najsladji
ali to se lako prepoznaje, bar ja nemam problem da prepoznam slatkorecive lazljivce

Back