- Poruka
- 13
Ja ne mogu da navucem carape za 15 dana,a ti bi da se udajes... pa za to ti treba minimum 500 europljana,pa pop,pa vencanica,cipele,frizura,... pa pijani gosti,tuce,panduri,SAJ-ovci.... sve u svemu zivi bili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ranjena hiljadu puta:sve velike ljubavi su se desile iznenada i jako brzo zato samo uzivaj
U ljubavi i u ratu sve je moguce...ana medena:Ljudi da li mislite da je moguce zaljubiti se toliko jako i odluciti da kraj nekog provedete ostatak zivota nakon 15 dana poznanstva?????![]()
pa mislim da je moguce..mada moras prvo dobro da ga upoznas da bih donela takvu odluku u zivotu..ana medena:Ljudi da li mislite da je moguce zaljubiti se toliko jako i odluciti da kraj nekog provedete ostatak zivota nakon 15 dana poznanstva?????![]()
eh,ja sam bila i u goroj ili pak boljoj (ne znam sta je ovde dobro!)situaciji...ana medena:Ljudi da li mislite da je moguce zaljubiti se toliko jako i odluciti da kraj nekog provedete ostatak zivota nakon 15 dana poznanstva?????![]()