Da li je moguće ujedinjenje Ilirskih zemalja u budućnosti?

Da li je moguće ujedinjenje Ilirskih zemalja u bliskoj budućnosti?

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
ne treba mi kosovski sajt.
imas naucni sajt o narodima sa balkana

SRBI=30% ILIRSKOG Y HROMOZOMA
ALBANCI=2,7%

KRAJ PRICE

E DA I NA NAUCNOM SKUPU,JE ODMAH ODBIJE PREDLOG JEDNOG POTPLACENOG KVAZI NAUCNIKA DA ALBANCI I ALBANCI NA KOSOVU BILO KAKVE VEZE IMAJU SA ILIRIMA.

ALBANCI SU DOSLI SA KAVKAZA

Haplogroup I1b (Y-DNA) with 29% occurrence,
I1b_large_RG.jpg

* E1b1b1a2 (V13). haplogroup 20%,

za ovu ne mogu da nedjem mapu, al zarishte je u istocnom delu makedonije.

R1a haplogroup with around 16% of tested individuals,
moze da se nazove slovenska

R1b haplogroup at 11%.
mogla bi da se nazove keltska...

Somewhat smaller samples have haplogroups J2 8%, K 7% and I1a 7% Haplogroup I1a (Y-DNA).

Da li je politički moguće ujedinjenje Crne Gore, Kosova i Albanije u moćnu državu, koja će biti faktor stabilnosti Balkana i nova najmoćnija sila?

da je moguce, moguce je....

da ce biti faktor stabilnosti sa osnovnim izvorom prihoda kroz trgovinu otetim zenama, decom, vitalnim organima, narkoticima i oruzjem, nece.....

da ta mutant drzava ima ikakve veze sa Ilirima (dardancima, snorkijevcima, strumpfovima, qrcima, palcima), nema......

Haplogroup I1b (Y-DNA) with 29% occurrence,
I1b_large_RG.jpg

* E1b1b1a2 (V13). haplogroup 20%,

za ovu ne mogu da nedjem mapu, al zarishte je u istocnom delu makedonije.

R1a haplogroup with around 16% of tested individuals,
moze da se nazove slovenska

R1b haplogroup at 11%.
mogla bi da se nazove keltska...

Somewhat smaller samples have haplogroups J2 8%, K 7% and I1a 7% Haplogroup I1a (Y-DNA).
а шта је ово преко Шпаније, и ово доле?!:???: у десном доњем углу:???:
:hahaha:

:evil::eek:

Malo si Karlito malo Branko...pa ajd odluči se više koji ti je draži:mrgreen::rotf:

PS napišem nešto lične naravi jednom a "drugi" mi odgovara kako to drukčije objasniti)

jedino ako ti ne sanjaš dečke pa se ponadao da si našao eto još nekog na netu tvog kova:mrgreen:

ne sanjam!:idea:
na tvoju žalost!:!:

:bye::bye::bye:
Nisi dobro spavao.:thumbdown:Mora da te je u snu jurio neki mnogo krupan peša...i stigao.:rotf:

deretic breeee
Imati Ilirske krvi i "biti" Ilir nije bas isto... Ja, na primer, imam nesto poljske krvi. Da li me to cini Poljakinjom?

ako se tako osecas, dovoljno je imati...recimo 25%.... po meni, zakonski ne znam kako je to regulisano
Nije islo bas toliko na sever ali da, obala cela sve do Italije, o tome i govorim sve vreme...
Cek, a vi stvarno planirate nesto da "pripajate". Pa zasto samo neke oblasti? Kad je bal, nek je maskenbal... :p

pa bal moze kostati ,ali ipak cena je podnosljiva, a maskebal....??? da se ne trosimo previse???:whistling::whistling:

deretic breeee

ako se tako osecas, dovoljno je imati...recimo 25%.... po meni, zakonski ne znam kako je to regulisano

pa bal moze kostati ,ali ipak cena je podnosljiva, a maskebal....??? da se ne trosimo previse???:whistling::whistling:

Je li se to šališ? :D

U SAD je samo da je svako ko ima imalo crnačke krvi (koliko god žut, beo) crnac, drugde nema takvog zakonskog regulisanja.

Back