Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li je moguce tuziti promotivne agencije za uznemiravanje telefonom?
Pojedine agencije za promociju kojekakvih budjavih proizvoda me zovu danima i po 4-5 puta dnevno ISTA agencija i zovu na promocije. da li imam osnova da ih tužim za telefonsko uznemiravanje?
Pojedine agencije za promociju kojekakvih budjavih proizvoda me zovu danima i po 4-5 puta dnevno ISTA agencija i zovu na promocije. da li imam osnova da ih tužim za telefonsko uznemiravanje?
danas u busu onaj aparat za otkucavanje(isti onaj sto vas ''moli da otkucate kartu) na svakoj stanici ponavlja:'zelimo vam prijatnu voznju apoteka....'
znaci htela sam da ih polupam reklama valjda mora imati neku granicu ili cu da ih polupam
ha ha
a ja jednom iamla vremena, kafa preda mnom...a "ona" zove...za neke kreme pi... materine
ja kažem da ću provjeriri u apoteci koliko koštaju, pa eventualno...
ali, ona meni Podvlači da se ja odlučim sutra
ma, hoću, ženo, a ako ti treba da se ODMAH odlučim, pIŠI DA NEĆU...KAKAVI SMOROVI, ALI OPET IH RAZUMIJEM, TRKA ZA LEBOM
Zbog tog im leba i anketu odradim, kad mogu
U zadnje vrijeme ih skinem...kažem, zauzeta sam, izvinite