Da li je moguće studirati dva fakulteta istovremeno

Рећи ћу ти што и мом сину
јер ово је његова прича (можда је и тему он отворио).

Не саветујем никоме 2, а камоли 3 факса ни један за другим,
а камоли истовремено.

Зашто ?

Зато што треба радити још неке ствари, а не само учити !
Спорт, љубав, путовања, понеки порок ...

Као што се види,
у ту агенду једва стане Један факултет,
и то за оне који заиста умеју да уче.

А шта ће јадник који се родио са Ајнштајновим мозгом ?
Е па он нека упише з факса, али да ли си ти тај ?!

A nije vam palo na pamet da moze bez ucenja da se plate godine i zavrsis 5 komada,usput prodjes zivotnu skolu ionako sta god radio posle radice s neznalicama o zivotu s kojim se lakse ide kroz zivot,evo voznja polaganje se pada na glupost iako znas da vozis,znaci plati da prodjes iz prve jer ces uz dalje placanje gubiti vreme i zivce,kad si u zivotu pokazao nekom diplomu,nikad,mozes da pricas sta hoces ako ti je bitan status,ja sam pravnik eo,jel me postujete vise ,koga zabole,detetu cu dati zivotne lekcije a ne iz predmeta koji mu nikad nece trebati,mogao sam kupiti pored dve skole jos 5 faxova,na svakom je keva imala veze da se ne pojavim uopste,kao sto politicari rade a kroje nam zivot,toliko je bitan fax

A nije vam palo na pamet da moze bez ucenja da se plate godine i zavrsis 5 komada,usput prodjes zivotnu skolu ionako sta god radio posle radice s neznalicama o zivotu s kojim se lakse ide kroz zivot,evo voznja polaganje se pada na glupost iako znas da vozis,znaci plati da prodjes iz prve jer ces uz dalje placanje gubiti vreme i zivce,kad si u zivotu pokazao nekom diplomu,nikad,mozes da pricas sta hoces ako ti je bitan status,ja sam pravnik eo,jel me postujete vise ,koga zabole,detetu cu dati zivotne lekcije a ne iz predmeta koji mu nikad nece trebati,mogao sam kupiti pored dve skole jos 5 faxova,na svakom je keva imala veze da se ne pojavim uopste,kao sto politicari rade a kroje nam zivot,toliko je bitan fax
Za neke profesije moras da imas zavrsen faks i da znas neke stvari
A ne da nemas pojma i tek onako si tu

Koliko ja znam mozes upisati studije na koliko zelis fakulteta ali u okviru jednog univerziteta mozes biti budzetski student samo na jednom fakultetu isto vazi i za odseke na istom fakultetu. Mozes upisati koliko zelis odseka/smerova ali samo na jednom mozes biti na budzetu.
Sto se tice razlicitih univerziteta tu mislim da nema nikakvih ogranicenja kada je rec o budzetskom studiranju.

Back