Да ли је могуће да ће само ПОЛИТИКА на насловној страни имати бомбардовање 1999год?

nesko101

Elita
Poruka
20.857
Ауторска
Гледајући насловне стране сутрашњих новина за 24 МАРТ у Србији колико примећујем само политика је преко целе стране ставила подсетник шта се догодило Србима пре 22 год.Ако је ово истина онда је то забрињавајуће јер ће значити да су сви уредници Српских новимна бацају у други план тадашњи злочин без преседана у новој историји света над православним светом а у режији католика и муслимана.Колико се сећам ниједан Турски бомбардер није ниједну бомбу бацио у брда као на пример што су Французи већ су тражили цивилне објекте да искористе тај вишак у арсеналу.

Kao da je prošlo 300 godina od tada imam taj osećaj nemam pojma šta to znači verovatno ništa dobro
Па очекујемо окупацију Косова најмање толико.Све док сва издајничка гамад међу Србе не помре све.

Па очекујемо окупацију Косова најмање толико.Све док сва издајничка гамад међу Србе не помре све.
Da li je tačna moja teorija da je Vučić ukinuo srpske registracione auto-tablice, pa sad i Severno Kosovo koristi kosovske tablice

A kada sam ja to napisao da smo se oslobodili na Kosovu? To je bio rat koji smo izgubili.
Ти причаш као да смо ратовали на туђој територији а не на својој вековној колевци.Зашто?
Ми смо под окупацијом.АХ, да ти намерно ово радиш.

Da li je tačna moja teorija da je Vučić ukinuo srpske registracione auto-tablice, pa sad i Severno Kosovo koristi kosovske tablice
Још може да се региструје на Српске до даљњег.Стари споразум је истекао све је могуће.

Ти причаш као да смо ратовали на туђој територији а не на својој вековној колевци.Зашто?
Ми смо под окупацијом.АХ, да ти намерно ово радиш.
Zašto stalno podmećeš i izmišljaš ono što nisam napisao?

A kada sam ja to napisao da smo se oslobodili na Kosovu?
Па када кажеш време пролази после рата и поражени су трајно поражени по твом говору овде.А пошто смо се ми Срби нисмо још ослободили окупације нормално је да се прво морамо ослободити сопствених издајника.Ти ми овде личиш на њих.

Па када кажеш време пролази после рата и поражени су трајно поражени по твом говору овде.А пошто смо се ми Срби нисмо још ослободили окупације нормално је да се прво морамо ослободити сопствених издајника.Ти ми овде личиш на њих.
Znači ako ti neko napiše nešto što ti se ne sviđa taj ti liči na izdajnika? Brale, moraš u životu da naučiš da prihvatiš činjenice makar ti se one 100 puta ne sviđale.

Znači ako ti neko napiše nešto što ti se ne sviđa taj ti liči na izdajnika? Brale, moraš u životu da naučiš da prihvatiš činjenice makar ti se one 100 puta ne sviđale.
Окупацију свете Српске земље никада нећу прихватити ни моји синови ни њихова деца.То је моја дужност пред Богом да их тако васпитам и верујем пре свега у Светог Лазара да нас чека тамо.

Окупацију свете Српске земље никада нећу прихватити ни моји синови ни њихова деца.То је моја дужност пред Богом да их тако васпитам и верујем пре свега у Светог Лазара да нас чека тамо.
srbi bi trebali da pocnu da uce istoriju iz knjiga istorije

a ne iz mitova i junackih pesama

Ne moraš ti ništa da prihvatiš. Ni meni se ne sviđa što se sve to tako desilo, ali to što mi volimo ili ne nema uticaja na stvaran tok događaja.
I zašto se onda sve manje piše o tome? Zato što je u čovekovoj prirodi da ne voli da se priseća loših događaja. Valjda se slažemo u tome da se tad desilo nešto veoma loše po nas.

srbi bi trebali da pocnu da uce istoriju iz knjiga istorije

a ne iz mitova i junackih pesama
Срби нису хибридан народ као што су хрвати,бошњаци,шиптари па да немају јуначке песме.Шиптарима је на пример јумак трговац дрогом и људским органима а хрватима је усташа из Јасеновца.Замисли какве би биле њихове јуначке песме.

Back