ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋ САВЕЗ ПРОТИВ ДСС-а

Pa nekim radikalima je vaznije da SRS dodje na vlast nego da KiM ostane u Srbiji...
Довољно је отићи на српске националисте и постаје ти јасно да су многи гласачи СРС-а ништа друго до бољшевици у глави јер размишљају чувеном идејом водиљом што горе, то боље (по нас). Значи, нека се Косово одцепи у мандату садашње Владе, а онда ће разочарани и исфрустрирани народ да гласа за нас и освојићемо 50% да заседнемо сами на врх. Чист бољшевизам.
Проблем је у томе што не виде да се врх СРС-а продао и само раде свој посао у позоришној представи
laughing013.gif
.

Ne verujem da je moguć savez ali bih rado na bilo koji način da vidim Mlohavog kako ne prelazi cenzus i od muke "umire"...........Uh što bi to bilo dobro..............

mmmda....samo....ovaj...kako se ono kaze...BT je jako dobro svestan ako se distancira od Mlohavog da ce biti predsednik sa najkracim mandatom....i toga je dobro svestan...BT hteo nehteo ucvrscuje imperiju Mlohavog....znate....e sad da li razumete...:idea:

Nista tu nije normalno. DSS pokusava da prakticno ponisti rezultate izbora, a DS cuti naravno.

ДСС и СРС ће у најскорије време, на један или други начин угушити победу Бориса Тадића и политички га оставити као Милана Милутиновића.

ДСС и СРС ће у најскорије време, на један или други начин угушити победу Бориса Тадића и политички га оставити као Милана Милутиновића.

Za to ne postoji ni teoretska sansa. Mstanje je dozvoljeno medjutim, ali je ovo pdf o politici, tako da mastanju tu nije mesto. Ali neka slobodno DSS i SRS naprave vladu vec jednom. Lopta je u dvoristu DS-a, da konacno urade nesto sto bi Djinjdjic odavno uradio i ne pristanu na bilo kakvu ucenu o prekidu puta ka EU.

До јуче си куцао да ДС и СРС треба да униште Коштуницу и ДСС, а сад обратно.
confused005.gif

Довољно је отићи на српске националисте и постаје ти јасно да су многи гласачи СРС-а ништа друго до бољшевици у глави јер размишљају чувеном идејом водиљом што горе, то боље (по нас). Значи, нека се Косово одцепи у мандату садашње Владе, а онда ће разочарани и исфрустрирани народ да гласа за нас и освојићемо 50% да заседнемо сами на врх. Чист бољшевизам.
Проблем је у томе што не виде да се врх СРС-а продао и само раде свој посао у позоришној представи
laughing013.gif
.
Nemoj tako, pa vi ste prirodni saveznici...
Ponekad mi se čini da bi Toma kao premijer bio ,ako ništa drugo pošteniji i manje pokvaren nego koštunjavi:roll:

laughing013.gif
.

Da, a tako nesto se moze videti i ovde na forumu, da ne pricam da o tom debilizmu osvajanja apsolutne vlasti tj 50 % glasova. A vidimo pokacili su se i sa jedinim dosadasnjim saveznicima, SPS-om.

laughing013.gif
.
Отприлике тако.
Али, ништа чудно. Они су од почетка квазипатриоти и квазинационалисти. Као и Милошевић што је био.

Странка са "задатком" да управо ради - против српских интереса, и компромитује све што има везе с идејом националног, државног...

Него, то је мени јасно од самог почетка, али, битнији су ми неки други, за које , ипак, упркос многим индицијама, на основу онога шта и како раде, а и информацијама - поузданим - које имам (такође од самог почетка) још увек нисам сигурна у чијем интересу заправо раде.

Да не нагађамо - мислим пре свега на - Коштуницу.

(Одавно сам рекла овде да је он за мене - енигма).

Сем тога, увек треба имати у виду и оно - да, сада, кад је главна штета одавно, (до 2000-те), и неповратно почињена, неки, напросто, све и да хоће, немају превише маневарског простора. А чини ми се да и у оквиру тога не раде довољно добро, тако да се опет потврђује и оно друго што сам давно рекла - "сви су сумњиви".

Ипак, постоје ту и још многи фактори, али не бих да овде даље разрађујем причу и на ту страну.

Могу само да желим да раде за добро ове земље, и надам се.

od kad si se ti arnold postao fan seljachke koalicije? :confused:
secam se, nekih drugih stavova, narochito za medj.odnose, spoljnu pol.....

ma kakav crni fan, jednostavno, zapad je zastranio mnogo u svemu što se tiče politike (ne govorim konrketno u Kosovu), to nije moja Amerika. naravno, ko što sam rekao sto puta a reći ću i stoprvi, ne gubim nadu nikad u pojavu nekog novog reformatora tipa Džordž Vašington ili Frenklin d. Ruzvelt, čak, mislim da je vrlo moguće da se bitno promene stvari tamo u narednih 4-5 godina, ali ne mogu da podržim Blera, Holbruka i Hilari Klinton, sile nema.
pa pogledaj šta radi ta ekipa sada u USA i EU. hoće da prave američku uniju (SAD, Kanada i Meksiko), valuta Amero, svako može da šeta iz države u državu i da glasa u toj državi, što automatski znači da se demokrate obedzbedjuju za narednih 5 izbora što se tiče glasova. pazi, zapad je imao nevidjenu moć padom SSSR-a, ali nevidjenu, i to je iskoristio na najgori mogući način, postali su sopstvena karikatura, mada vrlo glupa i opasna. ja prvi opravdam svaki rat SAD do pada komunizma, ali totalno, ovo posle jednostavno nema smisla...

ali isto tako ni u snu ne bih prišao Rusiji, braći, koja truje Novaka i Janka na davis cupu, dobro da im nisu polonijum krknuli u klopu. o kini ne treba ni trošiti reči-

uzdam se u promene, samo to.

Отприлике тако.
Али, ништа чудно. Они су од почетка квазипатриоти и квазинационалисти. Као и Милошевић што је био.
Ово је тачно и важило је док је Шешељ био на челу странке. Кад је отишао у Схевенинхен, дошло је до свича, пардон промене. ;)

Странка са "задатком" да управо ради - против српских интереса, и компромитује све што има везе с идејом националног, државног...
Да, било некада. Сада имају улогу да амортизују (анестезирају) тзв. губитнике транзиције, јер су постали левичарско-популистичка странка са примесама национализма. Ствар је у томе што не могу сами да освоје 50% (а ако дође до тога максимално ће се трудити да смање рејтинг). Бити вечита опозиција је одлично јер врх добија дебеле паре из буџета Србије (да не идемо даље од буџета ;)). Они су свесни да кад освоје власт не могу да реше проблеме својих гласача (људи који хоће промене ма шта то значило).

Него, то је мени јасно од самог почетка, али, битнији су ми неки други, за које , ипак, упркос многим индицијама, на основу онога шта и како раде, а и информацијама - поузданим - које имам (такође од самог почетка) још увек нисам сигурна у чијем интересу заправо раде.

Да не нагађамо - мислим пре свега на - Коштуницу.

(Одавно сам рекла овде да је он за мене - енигма).
Послаћу ПП до сутра. :D ;)

Сем тога, увек треба имати у виду и оно - да, сада, кад је главна штета одавно, (до 2000-те), и неповратно почињена, неки, напросто, све и да хоће, немају превише маневарског простора. А чини ми се да и у оквиру тога не раде довољно добро, тако да се опет потврђује и оно друго што сам давно рекла - "сви су сумњиви".
Тренутно је на програму позоришна представа.
laughing013.gif
Чуди ме да ми на Блицу нису цензурисали објашњење тренутне драматургије (објавили су мој коментар).

Ипак, постоје ту и још многи фактори, али не бих да овде даље разрађујем причу и на ту страну.
Појаснићу приватно.

Могу само да желим да раде за добро ове земље, и надам се.
Ма "мало" зезају ЕУ.
laughing012.gif
Покушај уваљивања вц папира у виду ППС-а је пропао.
laughing013.gif

Ово је тачно и важило је док је Шешељ био на челу странке. Кад је отишао у Схевенинхен, дошло је до свича, пардон промене. ;)

Да, било некада. Сада имају улогу да амортизују (анестезирају) тзв. губитнике транзиције, јер су постали левичарско-популистичка странка са примесама национализма. Ствар је у томе што не могу сами да освоје 50% (а ако дође до тога максимално ће се трудити да смање рејтинг). Бити вечита опозиција је одлично јер врх добија дебеле паре из буџета Србије (да не идемо даље од буџета ;)). Они су свесни да кад освоје власт не могу да реше проблеме својих гласача (људи који хоће промене ма шта то значило).
Тачно је и све то.
Али, ја остављам себи слободу, и право, да и даље сумњам, како то ипак, без обзира на промењене неке околности, није само "било некад".

Тренутно је на програму позоришна представа.
laughing013.gif
Чуди ме да ми на Блицу нису цензурисали објашњење тренутне драматургије (објавили су мој коментар).

Ма "мало" зезају ЕУ.
laughing012.gif
Покушај уваљивања вц папира у виду ППС-а је пропао.
laughing013.gif
Ја и то већ рекох негде - не искључујем ни ту могућност.
Ипак, опет, морам признати да ми они, сви скупа, не изгледају толико "префригани".

Било би лепо да јесу, и желела бих да верујем, али...

Back