Makedonci sa Šiptarima protiv Srbije?
Šiptari baš vole maštati

Šiptari baš vole maštati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zašto bi Hrvati, Albanci, Crnogorci, Makedonci i Bugari stvarali obrambeni savez, kada su svi oni već u NATO paktu?
Zašto bi stvarali još jedno odbrambeno saveznišvo? Kosovo nije i nikada neće biti deo NATO pakta al zato su i Hrvatska, Albanija, Bugarska, Makedonija i Crna Gora svi u NATOZašto ne? Kosovo baš i nije NATO.
Zašto bi stvarali još jedno odbrambeno saveznišvo? Kosovo nije i nikada neće biti deo NATO pakta al zato su i Hrvatska, Albanija, Bugarska, Makedonija i Crna Gora svi u NATO
Vidi BiH, 320 tenkova, sunce ti žarko. Otkud im?
@Enigma Živadine, ko kontroliše ove tenkove u BiH? RS, Bošnjakistan? HB? Ili su svuda ravnomerno raspoređeni?
Ko?Razmisli malo tko se jedini sprema u bitke i tko je u bitkama.
Mislim da Ameri racionalizuju troškove, pa će sa prestankom finansiranja svega i svačega po svetu, prestati i finansiranje baza širom sveta. Tako će da dođe na red i ona na Kosmetu.Cilj ovog "obrambenog saveza" jest vojno pokoravanje Srbije i instalacija marionetske vlade u Beogradu koja će približiti Srbiju euroatlantskim integracijama. Srbija će poststi počasna članica NATO pakta.
A imamo i dijasporu koja će prvim letom iz Amerike da doleti ,da baci poke bowl ,ugasi netflix i uzme pušku u rukePogledajte prilog 1779216
Eto, imaju sva tri saveznika zajedno 26 500, a Srbija 25000!
S tim što mi imamo 30 000 četnika u RS. Plus one u CG i Srbiji. Ustaško arbanaška koalicija nema nikakvu sličnu tradiciju četničkom organizovanju i održavanju borbene gotovosti.
A kako komentiraš prisustvo mađarske vojske i zastave na vojnoj paradi u Zagrebu za obljetnicu Oluje?Autorska tema povodom pisanja većeg broja medija, oglašavaju se i albanski analitičari koji uopšre ne kriju da je savez sa Hrvatskom uperen protiv Srbije, pominju da se i Crnoj Gori i Makedoniji nudi “članstvo”.
https://balkaneu.com/balkan-power-play-kosovo-albania-and-croatia-form-new-military-alliance/
Zaista?Uopste se ne treba potresati, mi imamo znatno vise zandarmeraca, cacija i ostalih SA batinasa koji ce lako izaci na kraj sa njima...
Apsolutno, cim ih budu videli ustase i balisti ima da poskacu u Jadransko more...![]()