Да ли је могућ грађански рат у САД?

Kao neko ko zivi u Americi, odgovorno tvrdim da gradjanski rat u klasicnom smislu nije moguc. Ono sto ce se desiti je nesto slicno sto se desilo jevrejima u drugom svetskom ratu, to ce se desiti ovoga puta spanjoliji koja je zaprljala Ameriku na sve moguce nacine, a to isto desice se islamskoj i africkoj populaciji u Evropi.

Pa u prevodu to jeste građanski rat.
I onaj poslednji građanski rat u Americi je počeo isto tako.

Južnjaci hteli da nastave da stavljaju lance Crncima na noge da im besplatno beru pamuk dok ih bičuju a napredni sever to više nije mogao da gleda.

Samo sada neće biti Sever - Jug, nego Levo i Desno..
Desni hoće da isteraju sve migrante a napredni levi ih ne daju.. :)

Pa u prevodu to jeste građanski rat.
I onaj poslednji građanski rat u Americi je počeo isto tako.

Južnjaci hteli da nastave da stavljaju lance Crncima na noge da im besplatno beru pamuk dok ih bičuju a napredni sever to više nije mogao da gleda.

Samo sada neće biti Sever - Jug, nego Levo i Desno..
Desni hoće da isteraju sve migrante a napredni levi ih ne daju.. :)
Pa dobro, moze i tako da se kaze, ali mislim ovoga puta nece biti rata u tom smislu jer levi su previse slabi (iako su glasni), to je uglavnom gomila woke degenerika koji ni sami ne znaju sta hoce. Problem za njih je da se obicna Amerika probudila nakon Bajdena i svega na sta je Amerika licila. Ljudi su polarizovani i zeljni da Ameriku vrate na stare staze i to se oseca u vazduhu, na svakom koraku se oseca. Imigranti, to jest ilegalci, ce biti na meti i platiti cenu za sve sto nije kako treba u ovoj zemlji.

1759778036243.png

Гледам сва ова твитер препуцавања између Трамповог МАГА покрета и Гавина Њусома, Дестинија и осталих демократа и либерала нарочито око интервенције Националне гарде против Антифе у Портланду, Чикагу и још неким градовима и не могу да се не запитам да ли је могућ грађански рат.

Јер мржња је огромна и све више се заоштравају односи и ниједна страна не попушта.

Američka elita je moćnija nego što se misli. Svi ti sitni političari se povijaju pred silom Military-Industrial Complex-a i Secret Service lobija.
Moje lično mišljenje je da su elite ujedinjenije nego što se misli, a da podele i trvenja postoje među plebsom, ali da su potpuno nesposobne da sprovedu bilo šta od svojih politika. Svi ti Antifa degenerici ništa neće nikad uraditi niti uvesti komunizam u SAD. SAD Elite su veoma moćne.
Drugi dolazak Trampa na vlast je potvrdio da je on zapravo igrač duboke države kao i njegov nedavni sukob sa Ilonom Maskom i Maskovo povlačenje u tom sukobu naročito.

Pa dobro, moze i tako da se kaze, ali mislim ovoga puta nece biti rata u tom smislu jer levi su previse slabi (iako su glasni), to je uglavnom gomila woke degenerika koji ni sami ne znaju sta hoce. Problem za njih je da se obicna Amerika probudila nakon Bajdena i svega na sta je Amerika licila. Ljudi su polarizovani i zeljni da Ameriku vrate na stare staze i to se oseca u vazduhu, na svakom koraku se oseca. Imigranti, to jest ilegalci, ce biti na meti i platiti cenu za sve sto nije kako treba u ovoj zemlji.

Levi su možda slabi kao individue ali je duboka država na njihovoj strani a tu su pare, vojska i moć.

Iz istog razloga je sever bio pobedio.
Više para, industrija, i blokada mora a Jug ih ljuštio u bitkama u početku samo tako.

Levi su možda slabi kao individue ali je duboka država na njihovoj strani a tu su pare, vojska i moć.

Iz istog razloga je sever bio pobedio.
Više para, industrija, i blokada mora a Jug ih ljuštio u bitkama u početku samo tako.
Mislim da oni samo zele da predstave da je tako, ne znam zasto ali sam ubedjen da je ovo sve plan da se rascisti zito od kukolja i da u ovome ucestvuje upravo deep state takozvani. Iskoristice Trampa za neke neverovatne stvari, i kad obave to sto su zamislili sva osuda ici ce na jednog coveka, i prema jednoj licnosti a posao ce biti zavrsen.

Mislim da oni samo zele da predstave da je tako, ne znam zasto ali sam ubedjen da je ovo sve plan da se rascisti zito od kukolja i da u ovome ucestvuje upravo deep state takozvani
ma kakva duboka drzava, to je floskula, kada se potera soros ona ce da nestane, niko je vise nece ni pominjati osim aljk siftarevih medija

generali su pozvani da ase zemlja dovede u red, a ne

Cartels Dox, Set $10K Bounties To Kill US Immigration Officials: DHS

znaci, lepa
Noem did not reveal which specific groups were issuing the bounties, saying only "It is gangs, it is cartel members and known terrorist organizations."

znaci, imali smo rat protiv terorizma preko okeana, a sada cemo ga imati kod kuce, ima da leti perje samo, jel soros vec utekao?

Poslednja izmena:

Back