Da li je moderator dužan ako zatvori ili obriše temu da objasni u čemu je problem ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rešenje
Da li je moderator dužan ako zatvori ili obriše temu da objasni u čemu je problem ?

Juce mi je zatvorena tema na istoriji, niti znam ko je zatvori, niti zasto. Danas mi je obrisana tema sa politike, ne znam ni zasto ni ko je obrisao.

:eek:
o kojoj se temi radi?
moderatr pri zakljucavanju mora da napise razlog zakljucavanja
Jedna je slika cetnicka iz Drugog svetskog rata, a druga cetnike sa Ravne Gore, nisam ja napravio fotosop, zasto bi tema bila brisana ?
Ja sam ti obrisala temu jer je besmislena i provokatorska.
Tema je bila naslovljena sa:
"Zasto je cetnistvo poslednja rupa na svirali u Srbiji?" uz slike cetnika koji okrecu prasice na raznju.

@

Juce mi je zatvorena tema na istoriji, niti znam ko je zatvori, niti zasto. Danas mi je obrisana tema sa politike, ne znam ni zasto ni ko je obrisao.

:eek:
@Nikita Kulganov

Kod zakljucavanja tema ili brisanja moderatori su u obavezi da napisu korisniku razlog brisanja ili zakljucavanja.
Desi se da se propusti da se napise ili zaboravi, ništa strašno i uvek mozes da pitas putem pp-a moderatore ili supermoderatore
Za temu na Politici- Zašto je četništvo zadnja rupa na svirali u Srbiji ? dobio si odgovor
Temu o Branki Prpi na Istoriji sam privremeno otkljucala dok moderatori na temi ne napisu razlog zakljucavanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back