Да ли је Мима Караџић фрајер каквим га Блиц представља?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti očigledno ne znaš sa kim razgovaraš :)

Nije mi se 'zalomio' loš tip, naprotiv, prelep čovek, fin, divan, nema problema... nije to u pitanju, nego godine čine svoje i zaista narušavaju fizičku lepotu, čak i kod tako lepih ljudi kao što je bio ovaj čovek. To me je pogodilo, prosto je nastao jedan trenutak kada je mladost (ja) gledala starost (on) i to me je rastužilo. Zato što to što sam ja videla, i što je meni zasmetalo, ne bi smetalo njegovoj vršnjakinji ili nekome sličnih godina, kapiraš?

Ljudi se menjaju i psihički, naravno, ali to nije tako jednostavno, postoje naravno ljudi koji se iskuliraju tek kad ostare...

Samo kažem da meni više odgovara i psihički i fizički neko sličnih godina, ili mlađi... život je ionako komplikovan a te velike razlike u godinama su - bar meni - kao da komuniciraš sa nekim sa druge planete, ili paralelne stvarnosti, ili druge vremenske dimenzije...

Jel tajna koliko imas godina?
Ne kazem da mi se stav nece promeniti, da se ja necu promeniti sa 40, 50...
Ali sada stvarno ne znam sta bih sa nekim od 25-30...
Tek od 35 muskarca dozivljavam kao muskarca. Do tada mi je... pa detence.

Vidi se da se nisi kre*nuo sa matorcem :malav: Veruj mi na reč, kad ti lepo kažem :lol:

lele...ova se krese sa dedama...di sam ja doso ybt :roll:

- - - - - - - - - -

Pa ti si samo lose izabrala zalomio ti se matorac kom se ne dize xixi,bar da je imo kesha lol

a mozda joj se zalomio deda koga je shlog strefio u patku pa ne moze sirota vise da sedi kako treba :lol:

Apsolutno se slažem. Ali moram da dodam Bakoča. On je najviše propao, ali za tu Bjelogrlicevu generaciju Nebojša Bakočevic bio je pojam. Žene su ludele za njim. I bio je lep. Haos je bio.

bakochevic je sladunjavi propalitet...
svojevremeno, dok sam mislila da je pozorishte umetnost lol, odgledala sam predstavu u kojoj je prisustvovao iz njemu znanih razloga, na sceni ..
nikakav glumac, nikakva faca ...
ne znam jel ziv danas?

sve proseravanja.,zena kad se zacori u nekog zaboravlja da gleda a ne analizira, ovoj se niko nije zalomio vec je razmisljala da zalegne sa njim i kao svaka zena sa slabim eq prsla i onda frustracija nalaze regresiji da mu upise mane.
A to kad bi se skinuli, pitanje kolko danasnje zene od 3 banke pa navise vise lice na tetke no na zene i normalno da nikom na tetku nece da se digne.

Jel tajna koliko imas godina?
Ne kazem da mi se stav nece promeniti, da se ja necu promeniti sa 40, 50...
Ali sada stvarno ne znam sta bih sa nekim od 25-30...
Tek od 35 muskarca dozivljavam kao muskarca. Do tada mi je... pa detence.

ali klinci ipak duze i vise jebu, treba biti realan :)))))

Klinac bi sve da proba i ni ne zna sta mu se svidja. Sve mu se svidja!:lol: Zato ne imponuje paznja takvih.

al zenicama zeljnim paznje prija da ih klinac ili vise njih pljusne 5-6 puta dnevno sa tvrdim penisom :)))

- - - - - - - - - -

missim tako barem kazu zene, neke su i odavde :))

svojevremeno, dok sam mislila da je pozorishte umetnost lol, odgledala sam predstavu u kojoj je prisustvovao iz njemu znanih razloga, na sceni ..
ne znam jel ziv danas?

I meni je presladunjav. Kao neki decak kom se titralo pa je umislio da mu sve pripada, bez truda i borbe. Tako mi deluje, mozda gresim.
Mojoj mami se dopadao Igor Pervic. A i on je propao, od droge, alkohola, nisam sigurna, ali se vidi da nije ziveo zdravo.

propali narkos, napisah ranije

mislish da je bitno shta si ti napisao i stho je on propali narkos?

druge stvari ostavljaju odredjenu sliku o njemu , jednostavno nije zasluzan hvalospeva, po meni .

- - - - - - - - - -

I meni je presladunjav. Kao neki decak kom se titralo pa je umislio da mu sve pripada, bez truda i borbe. Tako mi deluje, mozda gresim.
Mojoj mami se dopadao Igor Pervic. A i on je propao, od droge, alkohola, nisam sigurna, ali se vidi da nije ziveo zdravo.

ne greshish, bar me mnogo

i pervic slichno ...kao glumci su krsh , kao face sladunjavci ..

ali klinci ipak duze i vise jebu, treba biti realan :)))))

takoe bogi, al ako tebi treba tri sata da bi svrsila, onda mu ne trazi ljudske kvalitete da bi mogo da te pumpa dok se ne onesvestis :lol:
sve vi bi dolf lundgrena sa dva doktorata, 2 metra i kusur, sa patkom ko kod magarca :lol:
e to ima vecinom u bajkama, mada se nekoj i zalomi...dok je ne pedalira pa onda razvaljena sirotica trazi ljubavnu utehu kod deda :lol:

- - - - - - - - - -

mislish da je bitno shta si ti napisao i stho je on propali narkos?

druge stvari ostavljaju odredjenu sliku o njemu , jednostavno nije zasluzan hvalospeva, po meni .

- - - - - - - - - -

ne greshish, bar me mnogo

i pervic slichno ...kao glumci su krsh , kao face sladunjavci ..

Poslednja izmena od moderatora:
ovo iskustvo ili? :lol:

- - - - - - - - - -

ovo iskustvo, ili? :lol:

providan ti post ko sto imas gatje od shifona ...fala bogu kada su sex odnosi u pitanju nista mi nije strano...a to zene itekako cene i obozavaju :plez:

- - - - - - - - - -

ops citirah keksa a mislio da je bogijev post :lol:
sori bogi
bem ti fon..

Pa da i mimi odgovaraju mladje fin covek:super:

- - - - - - - - - -

Ti očigledno ne znaš sa kim razgovaraš :)

Nije mi se 'zalomio' loš tip, naprotiv, prelep čovek, fin, divan, nema problema... nije to u pitanju, nego godine čine svoje i zaista narušavaju fizičku lepotu, čak i kod tako lepih ljudi kao što je bio ovaj čovek. To me je pogodilo, prosto je nastao jedan trenutak kada je mladost (ja) gledala starost (on) i to me je rastužilo. Zato što to što sam ja videla, i što je meni zasmetalo, ne bi smetalo njegovoj vršnjakinji ili nekome sličnih godina, kapiraš?

Ljudi se menjaju i psihički, naravno, ali to nije tako jednostavno, postoje naravno ljudi koji se iskuliraju tek kad ostare...

Samo kažem da meni više odgovara i psihički i fizički neko sličnih godina, ili mlađi... život je ionako komplikovan a te velike razlike u godinama su - bar meni - kao da komuniciraš sa nekim sa druge planete, ili paralelne stvarnosti, ili druge vremenske dimenzije...

ne znam jel ziv danas?
Ma to niko ne osporava. I ja kažem da je propao. Samo je meni uvek bio fizički najatraktivniji iz te generacije. Ukus je individualna stvar. Jeste živ. Bio je u jednoj epizodi neke domaće serije pre neku godinu. Ali ne lici ni na šta. Hors je ubio onaj boyish charm.

ma da je samo hors...bio sam sa njim na jednom filmu, taj kad je krizirao i aspirine je guto, sta nadje i sta mu daju.
Uvek stariji uvuku mladje u porok, tako je slavko stimac pa postao teska pijanica, srecom sad je ok, tako je merima isakovic polomila kicmu.,kad bi davao primere samo sa filma ne bi verovali.
Srecom honduras se spasla dedinog zivana i drhtavih izboranih ruku koje joj je gurao u gatje :lol:

- - - - - - - - - -

barem tako kaze a mi cemo joj verovati :roll:

Ma to niko ne osporava. I ja kažem da je propao. Samo je meni uvek bio fizički najatraktivniji iz te generacije. Ukus je individualna stvar. Jeste živ. Bio je u jednoj epizodi neke domaće serije pre neku godinu. Ali ne lici ni na šta. Hors je ubio onaj boyish charm.

ni tebe... naravno da je ukus individualna stvar....upravo taj bojish sharm meni nije gotivan , plus neke stavke koje znam ...sveukupno nije zanimljiv, rekoh to..
pustite se horsa i svega, meni je totalno bljuc kad krene pricha o zdravom telu i duhu :lol:
jedna od prihvacenih lazi

uostalom , ovo je tema o mimiju :lol:

- - - - - - - - - -

ma da je samo hors...bio sam sa njim na jednom filmu, taj kad je krizirao i aspirine je guto, sta nadje i sta mu daju.
Uvek stariji uvuku mladje u porok, tako je slavko stimac pa postao teska pijanica, srecom sad je ok, tako je merima isakovic polomila kicmu.,kad bi davao primere samo sa filma ne bi verovali.
Srecom honduras se spasla dedinog zivana i drhtavih izboranih ruku koje joj je gurao u gatje :lol:

- - - - - - - - - -

barem tako kaze a mi cemo joj verovati :roll:

ma ti sve znash , nema dalje :lol:

normalno da znam, sa stimcem na tri filma bio, na jednom spavali u istoj sobi tako da znam koja je pijandura mali bio gori od paje vujisica.
Merimu je u lose drustvo ludaka i narkosa uvukao reditelj zoram amar cija se riba lecila na f odelenju i roknula. Merimi su rekli da se okane tih bolesnija i da tog dana nije jurila na zurku na dedinju u fiatu 500 bila bi zdrava i prava

Poslednja izmena od moderatora:
Kakve ima veze koliko ima godina pa da bi bio "frajer",Al Pacino je frajer zato sto je mega zvezda,a ima 70 sigurno.Nije frajer samo neki klinac,frajer je licnost i to ne moze da bude svako,bez obzira na godine. I ne mora svakoj zeni da se svidi,naprotiv.I ne mora svaka zena da bude in zato sto je mlada guskica koja nista drugo i nema osim malog broja godina,koga briga za to sto je balavica,cemu to sluzi?!
Licnost je licnost,uspesan si koliko si uspesan,nekome se svidjas a nekome se ne svidjas...
Mima je dobar kozer,dobar je i kao glumac,a licno ga ne volim uopste,ne bih sedeo sa njim da popijem kafu,dosadan mi je.

normalno da znam, sa stimcem na tri filma bio, na jednom spavali u istoj sobi tako da znam koja je pijandura mali bio gori od paje vujisica.
Merimu je u lose drustvo ludaka i narkosa uvukao reditelj zoram amar cija se riba lecila na f odelenju i roknula. Merimi su rekli da se okane tih bolesnija i da tog dana nije jurila na zurku na dedinju u fiatu 500 bila bi zdrava i prava

ae djenka
ne preteruj :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back