Da li je Milica Zavetnica srpska Đorđa Meloni i može li do mesta premijerke?

Ja vidim ovde dosta botova i ti mi se cinis kao jedan od njih. Eto, tamo mi se cini, nemoj da se ljutis. To je moje misljenje kao i tvoje o Milici na osnovu tvog botovskog iskutsva na osnovu kojeg si fomirao svoj svet u svetu.

Vidim da si srtrucnjak. Je l to iz iskustva?
Kolika se moze videti, ovde gore idu samo geenrcike odgvori kao i bilo gde kada se pomene Milica. Sto se moze videti iznad.

Jaoooooo gle sad ovo , kakav obrt , ja sve kao Mica Zavetnica "kineska" kopija Diksi kao ono na kraju Mica ispade veca Diksi i od same Diksi. 🤣

Eh sta ti je zivot. : D

Inace to me podseti na jednu anegdotu, ja inace stalno igram basket i ono oduvek mi je Bodiroga bio omiljeni igrac i njegov stil igre, i cesto sam se trudio da "skinem" one njegove poteze i finte, recimo ona njegova prepoznatljiva prednja promena poznata kao i "bic" ili "shammgod move" mi je postao mozda i omiljena finta i cesto je izvodim (sto sa desne na levu sto sa leve na desnu) i secam se jednom ja i drugar bili na nekoj utakmici u "Pioniru" i tamo bio i Bodiroga i onako u poluvremenu covek uzeo malo loptu da ubacu koju u kos dok su ovu u svlacionici i , onako u nekim mokasinama i kosulji, vec onako malo sa stomakom ,onako malo se ugojio i vidi se da je fan forme i da odavno vec nije u treningu i kad ga je video taj drugar mi kaze, eeee brate postade ti veci Bodiroga i od samog Bodiroge : D, epa to me sad podsetilo na to, postade Mica Zavetnica veca Diksi i od same Diksi (samo jos malo glasic da nasteluje i to je to). :D

Screenshot_20220928-191136_Twitter.jpg

Omogućava ljudima koji su u braku ista prava kao i heteroseksualnim parovima - nasleđivanje imovine, penzije, itd. Ništa što bi štetilo heteroseksualnim ljudima. Bune se zato što se boje da će to voditi usvajanju dece, itd. Onome što mnogi smatraju problematičnim.

i sad može neko da ima dete i da ima istopolnog partnera, samo što taj nema prava kao usvojitelj npr to je razlika, al može da se napravi neformalna zajednica

Samo što Vučić svojom propagandom i dalje drži to patriotsko biračko telo još od vremena radikala.
Ma brate koje patriotsko glasacko telo.
Kod nas vecina glasaca nema veze s mozgom a ne s politikom. Mrze pedere-dok rade na bausteli u Nemackoj. Mrze EU-rade u EU. Veliki vernici-crkvu nisu videli. Za porodicne vrednosti -svako malo suprugu ubio sin/muz.
Veliki Srbi -malo Jugosloveni-malo komunisti-sutra opet vernici. Kunu se u Tita -slave krisom slavu.
Cemer i jad.

Back