Da li je majstorski sat precenjen?

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Troja

Buduća legenda
Poruka
26.477
Nama stigla ponuda za krecenje, cifra zvuci kao neslana sala

showfile.php

Poslednja izmena od moderatora:
Ja nisam nikad angazovala molera ovde, ali je stvarno skupo i bukirani su svi mesecima unapred. Ovaj covek nam je rekao da ako hocemo sve odjednom da se uradi, prvi slovodan termin je oktobar.
Moracu da zovem jos neke da daju ponudu, jer ovo stvarno ne mogu da priustim
Zovneš nekog iz Srbije,dodje kao gost, završi posao za puno manje i svima dobro.

Ja imam devera koji je moler, i to sjajan. Tek sad kapiram koliko sam srećna zbog toga. E sad, moram da čekam kad je on slobodan, a to je obično neki levi dan, pa ispomeramo sve sobe koje krečimo, sve skupimo na sredinu, pokrijemo, noć pre ili rano ujutru, da on ne gubi vreme da čeka.

meni jeste zao, jer precenjuju svoje usluge.
Поредим са другим стварима, као што поредим рецимо кутију цигарета са књигом, па књига испадне јефтина у односу на ону бесмислицу. Или тегла домаћег ајвара да кошта као Нутела, па не иде...

Поредим са другим стварима, као што поредим рецимо кутију цигарета са књигом, па књига испадне јефтина у односу на ону бесмислицу. Или тегла домаћег ајвара да кошта као Нутела, па не иде...

pa i ja poredim i kontam da kradu najstrasnije, pogotovo kad vide zensko ili nekog smotanog muskarca koji se ne razume. kod njih cena nije ista za sve.....prvo te procene, pa ti kazu cenu.

pa i ja poredim i kontam da kradu najstrasnije, pogotovo kad vide zensko ili nekog smotanog muskarca koji se ne razume. kod njih cena nije ista za sve.....prvo te procene, pa ti kazu cenu.
Е, тог смотаног мушкарца ми уопште није жао. Изеш мушкарца који за сваку ситницу зове мајстора. То ни ми не радимо, него се латимо алата. За мене то није мушко, озбиљно.

Ја волим то. Некако ме опушта. Док смо били у кући свако пролеће сам и столарију прелазила оном заштитом од сунца, да се сачува дрво. А кућа велика, мали милион прозора и врата. Али пустиш музику, и полако...
А што Лу каже, и код баке треба све да се среди, али то не бих могла ја јер је велик стан, има пуно глетовања и мислим да бих излудела.

Е, тог смотаног мушкарца ми уопште није жао. Изеш мушкарца који за сваку ситницу зове мајстора. То ни ми не радимо, него се латимо алата. За мене то није мушко, озбиљно.

Da li veruješ da ja ne umem veš mašinu da uključim bez da pročitam uputstvo po milioniti put? Ne zezam se. Znaš zašto? Zato što me NE ZANIMA.
Kakve veze ima pol sa zivkanjem majstora?

Ali zašto?
Zašto, ako njegov sat vredi 2, 3, 4 x više nego majstorov, zašto da ne plati a slobodno vreme vi iskoristite na lepši način?

Back