Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Nama stigla ponuda za krecenje, cifra zvuci kao neslana sala
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se psihički pripremam da pozovem molera.Nama stigla ponuda za krecenje, cifra zvuci kao neslana sala
Kod nas je u poslednje 2 godine cena molerskih radova duplo poskupela.Nama stigla ponuda za krecenje, cifra zvuci kao neslana sala
Ja se stvarno nisam nadala da je ovolikoJa se psihički pripremam da pozovem molera.![]()
Ja nisam nikad angazovala molera ovde, ali je stvarno skupo i bukirani su svi mesecima unapred. Ovaj covek nam je rekao da ako hocemo sve odjednom da se uradi, prvi slovodan termin je oktobar.Kod nas je u poslednje 2 godine cena molerskih radova duplo poskupela.
Zovneš nekog iz Srbije,dodje kao gost, završi posao za puno manje i svima dobro.Ja nisam nikad angazovala molera ovde, ali je stvarno skupo i bukirani su svi mesecima unapred. Ovaj covek nam je rekao da ako hocemo sve odjednom da se uradi, prvi slovodan termin je oktobar.
Moracu da zovem jos neke da daju ponudu, jer ovo stvarno ne mogu da priustim
Srbima treba viza, to je problemZovneš nekog iz Srbije,dodje kao gost, završi posao za puno manje i svima dobro.
Oni su poludeli. Meni za moj stan skoro 250€ traži znači bezobrazno do daske.Ja se psihički pripremam da pozovem molera.![]()
Oni su poludeli. Meni za moj stan skoro 250€ traži znači bezobrazno do daske.
Мени није жао да дам паре за руке, труд, занат,... Али што могу радим сама.
Поредим са другим стварима, као што поредим рецимо кутију цигарета са књигом, па књига испадне јефтина у односу на ону бесмислицу. Или тегла домаћег ајвара да кошта као Нутела, па не иде...meni jeste zao, jer precenjuju svoje usluge.
Поредим са другим стварима, као што поредим рецимо кутију цигарета са књигом, па књига испадне јефтина у односу на ону бесмислицу. Или тегла домаћег ајвара да кошта као Нутела, па не иде...
Pre 7-8 godina ćera i ja smo njenu sobu same krečile, tad sam rekla da to više nije za mene. Ranije sam volela i mogla, sada samo volim.![]()
Е, тог смотаног мушкарца ми уопште није жао. Изеш мушкарца који за сваку ситницу зове мајстора. То ни ми не радимо, него се латимо алата. За мене то није мушко, озбиљно.pa i ja poredim i kontam da kradu najstrasnije, pogotovo kad vide zensko ili nekog smotanog muskarca koji se ne razume. kod njih cena nije ista za sve.....prvo te procene, pa ti kazu cenu.
Е, тог смотаног мушкарца ми уопште није жао. Изеш мушкарца који за сваку ситницу зове мајстора. То ни ми не радимо, него се латимо алата. За мене то није мушко, озбиљно.
Е, тог смотаног мушкарца ми уопште није жао. Изеш мушкарца који за сваку ситницу зове мајстора. То ни ми не радимо, него се латимо алата. За мене то није мушко, озбиљно.