- Poruka
- 1.410
Šta vele dragi forumaši od serioznih misli?
Madjarska bila u onom savezu, otrčala pod amerikanske skute...
Da li im je dosta zgrabnih i alavih Rusa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alavi Rusi su im izgradili metro , a NATO i EU ih je efektno i ekspresno stavio u duznicko robstvo ..... tako da im spasa nema - na kraju ce im organizovati ,,madjarsko prolece ,, i shebati ih tako da se sledecih 50 godina nece oporaviti .....
Da li ce ili je to samo TVOJA ZELJA?
Dok su bili POD RUSIMA nisu smeli ni da putuju kuda zele, bili su zarobljenici sopstvene drzave.....Da ne pobegnu i vise nikad se ne vrate u toplo rusko krilo....
A sad putuju i ne vracaju se. Svi mladi su im otisli, matori crkavaju, dece nema, ostace pusta poljana. To im je njihova borba dala.
I Srbi da su pametni bi usli u nato..
Otprilike kao kad se oženiš sa lošom pa se razvedeš i odeš kod neke poznatije
Jednom se živi - ajmo na pobedničku stranu za promenu
Moramo pratimo trendove, oni su sad aktuelni
Dnevnica NATO vojnika u nekoj misiji je između 80 i 100 evra.Plaća ih država iz koje su došli.Ako pošaljemo 1.000 ljudi u Afganistan na samo jednu god. to će nas koštati oko 3.5 miliona evra samo na plate.Još veći trošak su naoružanje i oprema za pomenuto ljudstvo.Zatim,tu su i izdvajanja-ogromna,za tehnološko usklađivanje sa NATO standardima.Ako ćeš ti to iz svog džepa da platiš,ja nemam ništa protiv ulazka u NATO,iako ne podnosim pomenutu organizaciju zbog onoga što su nama radili i iako mi se ne sviđa ideja da naši ljudi ginu za američke interese,kao produžena ruka pentagona.Otprilike kao kad se oženiš sa lošom pa se razvedeš i odeš kod neke poznatije
Dnevnica NATO vojnika u nekoj misiji je između 80 i 100 evra.Plaća ih država iz koje su došli.Ako pošaljemo 1.000 ljudi u Afganistan na samo jednu god. to će nas koštati oko 3.5 miliona evra samo na plate.Još veći trošak su naoružanje i oprema za pomenuto ljudstvo.Zatim,tu su i izdvajanja-ogromna,za tehnološko usklađivanje sa NATO standardima.Ako ćeš ti to iz svog džepa da platiš,ja nemam ništa protiv ulazka u NATO,iako ne podnosim pomenutu organizaciju zbog onoga što su nama radili i iako mi se ne sviđa ideja da naši ljudi ginu za američke interese,kao produžena ruka pentagona.
A koliko Rusi duguju Amerikancima?![]()
Gotovo je, sad ce Madjari da ostanu "ispod jedne sljive"
Nekada smo za njih bili Amerika - a sada su to oni za nas.
Madjarska postaje ono sto je bila Njemacka 30 godina proslog stoljeca. Nikad nisu bili narocito pametni.
Теби напаћени форумашки брате наш ни педесетак клонова које си отворио у досадашњој каријери на Крстарици није помогло, а не оцвали, банкротирани НАТО.Otprilike kao kad se oženiš sa lošom pa se razvedeš i odeš kod neke poznatije
Možda kasnije !?
Kad im neko, za naš račun, vrati sav osiromašeni uranijum i bombe, kojim su nas zadužili 99-te !
Dnevnica NATO vojnika u nekoj misiji je između 80 i 100 evra.Plaća ih država iz koje su došli.Ako pošaljemo 1.000 ljudi u Afganistan na samo jednu god. to će nas koštati oko 3.5 miliona evra samo na plate.Još veći trošak su naoružanje i oprema za pomenuto ljudstvo.Zatim,tu su i izdvajanja-ogromna,za tehnološko usklađivanje sa NATO standardima.Ako ćeš ti to iz svog džepa da platiš,ja nemam ništa protiv ulazka u NATO,iako ne podnosim pomenutu organizaciju zbog onoga što su nama radili i iako mi se ne sviđa ideja da naši ljudi ginu za američke interese,kao produžena ruka pentagona.
grofe,vidis li da su to sve srbobriznici?tesko nama srbima sa njima i njihovom brigom za nas.
- - - - - - - - - -
on bi bio dobar za NATO konjicu
Уствари провинцијалци.grofe,vidis li da su to sve srbobriznici?tesko nama srbima sa njima i njihovom brigom za nas.
Теби напаћени форумашки брате наш ни педесетак клонова које си отворио у досадашњој каријери на Крстарици није помогло, а не оцвали, банкротирани НАТО.
![]()
Ne mogu da verujem da u ovoj ludoj zemlji postoji iko normalan da zeli pristup zlocinackoj organizaciji koja nas je zagadila za par hiljada godina,a sto se madjara tice davno ih je trebao Rus potamaniti,nista bolji nisu od ustasa hrvatskih,ne mogu ocima da nas gledaju posebno na granicnom prelazu Horgos gde nam stvaraju probleme na nezamislive nacine.
pa ti sto zagovaraju su normalni,samo sto to u principu nisu srbi neko ili madjari ili hrvati koji se brinu za nas srbe