mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Zna da to kod tebe može da prođe, vrlo su pronicljive i znaju šta kod koga mogu da proguraju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam utisak da me moja maca Drugarica Duda od dva meseca mrzi... A bas se brinem o njoj i ugadjam joj... Dakle problem je u tome sto dok je uzmem kod sebe ona pocinje da se igra tako sto mi skace na ruku, grize i grebe... i kad god joj se igra na taj nacin obavezno sam to ja... A kad odluci da joj je dosta i da hoce da se mazi ili spava ode kod cimera..Ljubomaran sam, jer ipak to je moja Duda... Kad dodjem od nekud obavezno se pozdravi samnom, poljubi me (nos o nos) i odmah gleda gde mi je ruka da grize i grebe..
Nema razloga da budeš ljubomoran. Na protiv.
To što radi je igra, povezivanje jedinki unutar čopora.
Uporedi njeno ponašanje sa tobom sa igrom dva mačeta i videćeš da nema mnogo razlike.
Sa druge strane, Duda možda hijerahiju u kući i odnos među vama dvojicom i uz to verovatno zna da ćeš je ti pustiti da te maltretira, a tvoj cimer neće.
Cao Branko
Od cetvoro ukucana moj macak ujeda i grebe samo mene. Ja znam da me najvise voli i on zna da sam ja najpopustljivija prema njemu pa ima slobodu da me zaskace po kuci. Zato sam jedina ja u kuci izgrebana i izujedana. Penje se uz mene kao uz drvo pa ako sam kojim slucajem lagano obucena eto krvavih brazgotina. Najvise voli uvece kad krenem na spavanje da kidise na moje bose noge. Kad legnem da spavam on se podvuce pod jorgan pa su mi stopala izujedana. Ako mu se u toku noci ne spava dodje pa me lize po licu. Ako se ne probudim ujede me nezno za obraz, a onda pocne da mi skace po glavi. Ali to radi samo meni. Ostalim ukucanima ne sme jer ga oni cusnu. Zato druze ne moj da si ljubomoran. Sto posto te mace obozava.
Mada, jos je mala. ne znam sta cu sa njom kada pocne da trazi da ide napolje.
I da li da je sterilisemo?
Je li to teska operacija za mace? Da li je to greota? Ne znam nista o tome, kakvo je vase misljenje?
Htela sam macka, donela ga u kucu i dajem sve od sebe da se dobro brinem o njemu. Udovoljavam mu hranom, cesljam ga, lecim kada je to potrebno, igram se sa njim. Ali ponekad se zapitam da li je srecan. Znam da je srecniji od onih jadnika na ulici ali se pitam zasto moj macak ne prede kao pre. Sada ima sedam meseci. Kad je bio malo mace stalno je preo a u zadnje vreme ne cujem da prede iako celog dana provodim sa njim. Nekako suvise spava pa me strah da mu nije dosadno. Povodom toga stalno izmisljam nekakve igre da mu ulepsam dan ali predenje i dalje izostaje.![]()
Vrlo verovatno, a kad mog Max-a- provereno tacno! Koristi svaku priliku, a gde je nema, stvori je, da se ogrebe za koji gutljaj kafe. Izuzimajuci te momente, ne znam koliko je srecan, ali mislim da bi trebalo da bude, bar malo, inace, cemu sav moj trud.Pa ona bi verovatno takođe jednu kaficu.
Vrlo verovatno, a kad mog Max-a- provereno tacno! Koristi svaku priliku, a gde je nema, stvori je, da se ogrebe za koji gutljaj kafe. Izuzimajuci te momente, ne znam koliko je srecan, ali mislim da bi trebalo da bude, bar malo, inace, cemu sav moj trud.