Da li je jugoistok Srbije bas toliko prazan i ocajan?

Problem je u tome što svaki dan spominju Srbe zapadno od Drine i za sve što se dešava u Srbiji krive upravo Prekodrince.
Jednostavno izazivaju na reakciju.To nije ponekad,nego svakodnevno.
To u ogromnom procentu rade okolni nacionalisti koji mh ovde ima koliko hoćeš.

Ovu temu je na primer otvorio čovek koji je bio na Tompsonovom koncertu i iščekivao njegove “Čavoglave”. Plus po koji iskompleksirani Titov pionir, Jugosloven i neprilagođeni.

Ljudi, priroda i hrana su super. Provereno!
Meni drugarica živi u Negotinu, bila sam tamo i kraj jeste specifičan zbog Vlaha, ali ljudi ne žive toliko loše. To je tipično gasterbajterski kraj, svi žive u rade u Beču. Niš volim, jer je jako lep i opušten grad,...jugoistok Srbije je specifičan na svoj način. Okružen je visokim planinama, dok su gradovi i mesta u kotlinama. Sad,...svi oni koji žive u mestima, gde je lako izigravati "velike Srbe", jer su okruženi svojima i sebi sličnima,...toplo preporučujem da se presele u krajeve u kojima ljudi i dalje žive sa svojim sunarodnicima, pa da onda pokušaju da se.endaju!
Meni je napr.BG totalna pošast, što se Srbije tiče, dok ljudi u ovakvim i sličnim (pograničnim) područjima Srbije, žive kako moraju.

Rade u Beču? Ne rade u Moskvi?

Ništa od tvog lupetanja ne demantuje ono što sam naveo o regionu o kom je tema.

Jug Srbije je oduvek najzaostaliji i najprljaviji deo Srbije. Kriminalna vlast/i je ista u čitavoj državi, samo je po jugu večito najgore, najprljavije i divlje. Dakle, do njih je.
Na jugu Srbije Vučićeva vlast ne može ni da "pris.rdi".😁

Da li je jugoistok Srbije bas toliko prazan i ocajan?
Njih naprednjaci stalno pale požarima i isključuju im vodu.

1000006850.webp
1000006851.jpg

To u ogromnom procentu rade okolni nacionalisti koji mh ovde ima koliko hoćeš.

Ovu temu je na primer otvorio čovek koji je bio na Tompsonovom koncertu i iščekivao njegove “Čavoglave”. Plus po koji iskompleksirani Titov pionir, Jugosloven i neprilagođeni.
Meni je to nepojmljivo.I kod nas zapadno od Drine je bilo izdajnika,al se tu radilo o pojedinačnim slučajevima.Ovde na forumu ih je bar trećina takvih.

Meni je to je nepojmljivo.I kod nas zapadno od Drine je bilo izdajnika,al se tu radilo o pojedinačnim slučajevima.Ovde na forumu ih je bar trećina takvih.
Da lo veruješ da se spodoba pod nickom @Oda Nobunaga stvarno oseća/izjašnjava kao “Srbin”?

Opet si omašio, ja sam vojvođanski Srbin. Ti vaši seksualni odnosi sa Osmanlijama meni su nepoznanica.

Back