Duskwood
Iskusan
- Poruka
- 6.978
Da li je jugoistok Srbije bas toliko prazan i ocajan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda najlepsi deo Srbije u koji se NISTA ne ulaze, nazalost.Večito najzaostaliji, najsiromašniji, najprljaviji, najzagađeniji i najružniji deo zemlje. To je sve do njih koji žive tamo.
Kao i svuda…Kako glasaju, tako i zive...
Sad te brinu i bugarski nacionalni interesi?Da li je jugoistok Srbije bas toliko prazan i ocajan?
U Nišu ni jedan jedini vladajući režim nije uspeo da pobedi u gradskom jezgru (Medijana), još od devedesetih.Kako glasaju, tako i zive...
Da li je jugoistok Srbije bas toliko prazan i ocajan?
Kako glasaju, tako i zive...
Pre nego što se nastavi diskusija izneo bih na videlo jednu proverivu činjenicu o ljubitelju Tompsonove poezije…Mozda najlepsi deo Srbije u koji se NISTA ne ulaze, nazalost.
Muče te kompleksi? Jel si bio nekad u mom rodnom Smederevu ili u Nišu u kom sam proveo najlepše godine svog života?Večito najzaostaliji, najsiromašniji, najprljaviji, najzagađeniji i najružniji deo zemlje. To je sve do njih koji žive tamo.
On i kolega @Krishna baš mnogo znaju, a nisu videli ni Jerinino Smederevo, ni Golubac, ni Soko grad, ni Pirotski grad - Boj na Kosovu je snimljen u zadužbinama Kneza Lazara i Despota Stefana Lazarevića u Pirotu, a nisu videli ni najveću srpsku tvrđavu Koprijan - između Niša i Leskovca.
Prema meni su I @Krishna i @Enigma bas uvek fer i korektni.On i kolega @Krishna baš mnogo znaju, a nisu videli ni Jerinino Smederevo, ni Golubac, ni Soko grad, ni Pirotski grad - Boj na Kosovu je snimljen u zadužbinama Kneza Lazara i Despota Stefana Lazarevića u Pirotu, ni najveću srpsku tvrđavu Koprijan - između Niša i Leskovca.
Ne znam da li je pametno traziti ulaganje u jug...
Ja ne bih tako , nego bih odradio suprotno , postavio tacno javne, poznate kriterijume za sve...i onda pustio svakog ko ispunjava uslove da uradi sta hoce..
To je mnogo pogodniji sistem nego bilo koji drugi , npr ulagati pare u pasivne ljude pa dobiti ulagaca koji hoce da caruje i zaobilazi sve...
Jer onda cete dobiti masu brzih investitora koji ne razvijaju kraj nego ga prljaju i gledaju da ga brzo iskoriste...
Mnogo bolje je postavis sve uslove javno i onda se ljudi izracunaju i tacno znaju sta im je ciniti...
To najvise vazi za jug jer tamo ljudi hoce sve na mufte, sve ofrlje, sve ma ebesga , 10 tona ili 100 tona to ti je isto...znam ja...
Sto juznije to tuznije, odatle i potice...sve znaju a nista ne znaju , a sve moze...
Znaci Obzerveru, pobegao si iz juznosrpske/balkanske provincije, i sad bi kao da poentiras na temi da su to divna mesta?Muče te kompleksi? Jel si bio nekad u mom rodnom Smederevu ili u Nišu u kom sam proveo najlepše godine svog života?
FYI, sada živim u gradu u odnosu na koji su i Beč i Beograd i Zagreb obična sela.
Ja sam generalno prema svima kulturan koji su korektni.Samo oni koji provociraju i traže đavola,i dobiju ga.
Ćela Kula.За крст часни и слободу златну.
Pogledajte prilog 1760408
Prvi međunarodni sporazum, u Nišu Srefana Nemanje je Srbija pregovarala sa Nemačkom kao ravan s ravnim.
Pogledajte prilog 1760409
@Krishna, @Enigma
Ma dabome, kao Mira Marković, Tadić i AV.Ne znam da li je pametno traziti ulaganje u jug...
Ja ne bih tako , nego bih odradio suprotno , postavio tacno javne, poznate kriterijume za sve...i onda pustio svakog ko ispunjava uslove da uradi sta hoce..
To je mnogo pogodniji sistem nego bilo koji drugi , npr ulagati pare u pasivne ljude pa dobiti ulagaca koji hoce da caruje i zaobilazi sve...
Jer onda cete dobiti masu brzih investitora koji ne razvijaju kraj nego ga prljaju i gledaju da ga brzo iskoriste...
Mnogo bolje je postavis sve uslove javno i onda se ljudi izracunaju i tacno znaju sta im je ciniti...
To najvise vazi za jug jer tamo ljudi hoce sve na mufte, sve ofrlje, sve ma ebesga , 10 tona ili 100 tona to ti je isto...znam ja...
Sto juznije to tuznije, odatle i potice...sve znaju a nista ne znaju , a sve moze...
Pa sad ne radi se baš i jugoistoku, ali nije daleko. Prije 2 godine kad sam bio na moru u CG u apartmanu do mog bio jedan bračni par iz Kuršumlije. Upoznao sam se s njima i bili smo komšije par dana, pa smo tako više puta pričali o raznim temama. Prijatni i opušteni ljudi. Reče mi čovjek da Šiptari sa Kosova u Kuršumliju i okolinu prebacuju heroin sa dronovima, onda robu preuzimaju naši krimosi poslovni partneri od tih šiptarskih krminalaca.Nije prazan, ima heroina koliko god pozelis.
Vise zutog po glavi stanovnika nego u BG-u.