Da li je jarac vanvremenski znak?

ali nisu njeznice, sto moja Venera u Ribama lako primjeti :D
Pa da,...teške i kosti imamo. Gde položimo ruku, tu trava ne raste. :hehe:
Fizički više ličim na škorpiju,...ascedent i mesec u škorpiji, Venera u jarcu. Prava sam "vamp" žena.
Ali,... to je to u principu.
Kod mene se ne vidi, bar ne na prvu loptu da sam Saturnovo dete, jedino što sam vitka ( nzm ni jednu jarčicu koja je debela, by the way).😁

Poslednja izmena:
Fizički više ličim na škorpiju,...ascedent i mesec u škorpiji, Venera u jarcu. Prava sam "vamp" žena.
Kod mene se ne vidi, bar ne na prvu loptu da sam Saturnovo dete, jedino što sam vitka ( nzm ni jednu jarčicu koja je debela, by the way).😁
Saturn nam je dao sve sto valja ❤️ i onda ga ne vole,nezahvalnici!
na meni bi videla.. crna,mrsava,ispijene face :mrgreen:

Saturn nam je dao sve sto valja ❤️ i onda ga ne vole,nezahvalnici!
na meni bi videla.. crna,mrsava,ispijene face :mrgreen:
Samo nas je fizički malo ublažio.😁
Ali nas je zato karakterno, u tom nekom ženstvenom smislu "osakatio".
Mda,... ja nešto ne volim preterano "njanjave" žene, ono kad žena nema baš ništa od te neke muške energije u sebi.
Sad,...moglo je i da bude obrnuto.
Da nas fizički osakati, a da budemo "njanjave". :hehe:
Tako da,...hvala mu u svakom slučaju!🪐:heart:

Samo nas je fizički malo ublažio.😁
Ali nas je zato karakterno, u tom nekom ženstvenom smislu "osakatio".
Mda,... ja nešto ne volim preterano "njanjave" žene, ono kad žena nema baš ništa od te neke muške energije u sebi.
Sad,...moglo je i da bude obrnuto.
Da nas fizički osakati, a da budemo "njanjave". :hehe:
Tako da,...hvala mu u svakom slučaju!🪐:heart:
karakterno nas je napravio tako da nam niko ne valja i ne treba :mrgreen:

karakterno nas je napravio tako da nam niko ne valja i ne treba :mrgreen:
O tome ti pričam.
Napr. moja keva je Vodolija ( delom je Saturnova kći, jer je rođena u januaru). Fizički lepa
žena, visoka, ascedent u Vagi, lepih manira, prava dama...!
Ali opet,...Saturnovski karakter, muška energija, zaj.bana k'o treća smena.
Da ti pokažem sliku iz mlađih dana, ista Sofija Loren. Niko ne bi pomislio na prvu loptu da je "lucida intervalla".😁

Skorpije , Strijelice i Jarcice cesto dosta lice , Jarcice i Strijelice vise tjelesno ali zavisi i od jos dosta pokazatelja , Jarcice i Skorpije vise expresijom crta lica, gdje moze da bude sve na svom mjestu, onako poput Jarcice sa jakom Skorpijom Irine Shayk ili Julije Roberts Skorpije , ali je sve to nekako koscato, nezenstveno, mozda kod Skorpija vise jer tamo je Venera( sarm) u losem dostojanstvu.

Saturn je materijalni vrh, Saturn je planina, nisu tipicni Saturnovci niski rastom, naprotiv.

Skorpije , Strijelice i Jarcice ceso dosta lice , Jarcice i Strijelice vise tjelesno ali zavisi i od jos dosta pokazatelja , Jarcice i Skorpije vise expresijom crta lica, gdje moze da bude sve na svom mjestu, onako poput Jarcice sa jakom Skorpijom Irine Shayk ili Julije Roberts Skorpije , ali je sve to nekako koscato, nezenstveno, mozda kod Skorpija vise jer tamo je Venera( sarm) u losem dostojanstvu.

Saturn je materijalni vrh, Saturn je planina, nisu tipicni Saturnovci niski rastom, naprotiv.
Nisu,..uglavnom su jarci visoki rastom, verovatno to ima veze i sa godišnjim dobom kada je osoba rođena. Recimo, tamo gde je hladnija klima, ljudi su viši rastom i mršavije građe. Jarac je inače znak u kome se rađa najmanje ljudi, dok je varijacija u izgledu i karakteru možda i previše.
Ali,...retko da osoba ima baš tu neku specifičnu Saturnovsku lepotu. Imam jednu drugaricu sa faks-a, ona izgleda baš kao prava "ice queen". Saturn kad reši da ženi podari fizičku lepotu, onda to uradi u pravom smislu te reči.
Mene malo škorpija fizički "nagrdila", ali mi je zato dala jaku intuiciju i detektivsku percepciju stvari, tako da retko šta u životu "prođe" pored mene-neopaženo.😁
Meni su i muškarci lepi,... uglavnom visoki rastom, mršavije građe, dobrog skeleta, gusta ( jareća) brada...i što je još bitnije, muški karakter i snaga.

Poslednja izmena:
Nisu,..uglavnom su jarci visoki rastom, verovatno to ima veze i sa godišnjim dobom kada je osoba rođena. Recimo, tamo gde je hladnija klima, ljudi su viši rastom i mršavije građe. Jarac je inače znak u kome se rađa najmanje ljudi, varijacija su mnogobrojne.
Ali,...retko da osoba ima baš tu neku specifičnu Saturnovsku lepotu. Imam jednu drugaricu sa faks-a, ona izgleda baš kao prava "ice queen".
Svaka osoba kojoj je ascedent u Jarcu, koja ima Saturn na nekom od uglova u karti, posebno Ac ali i Mc, koja ima Saturn u konjukciji sa Mjesecom( poput Sofije Loren npr) eno ima 90 godina, jako dugo je zadrzavala mladalacki izgled, ili sa Suncem je pod uticajem Saturna, fizickim, a zavisno od znaka, aspekata koje SAturn dalje pravi, se dobije preciznija " slika".

Ne znam da se u znaku Jarca radja manje ljudi, to nisam do sada nigdje procitao.

Ne znam, sve je to do licnog ukusa, sto se meni ne dopada, nekome se dopada, mogu da govorim samo u svoje ime...

Svaka osoba kojoj je ascedent u Jarcu, koja ima Saturn na nekom od uglova u karti, posebno Ac ali i Mc, koja ima Saturn u konjukciji sa Mjesecom( poput Sofije Loren npr)
Uglavnom su fizički jako lepi i privlačni ljudi,... mda lepota je u oku posmatrača.
Ali,...kad su neki standardi lepote u pitanju, tu su stvarno ono što se kaže "jednom majka rađa".
Muškarcima napr.neviđeno dobro stoji brada, dok ostali znaci izgledaju gotovo smešno, kada nisu obrijani.😁
Aristokratsko, dostojanstveno držanje tela, lepih su manira, nisu muški šovinisti ( jako poštuju žene), ali s njima ne može (" kako ja hoću" i "lako ćemo").

Poslednja izmena:
Uglavnom su fizički jako lepi i privlačni ljudi,... mda lepota je u oku posmatrača.
Ali,...kad su neki standardi lepote u pitanju, tu su stvarno ono što se kaže "jednom majka rađa".
Muškarcima napr.neviđeno dobro stoji brada, dok ostali znaci izgledaju gotovo smešno kada nisu obrijani.
A ne znam, meni su draze zene sa jakom Venerom , ili u venerijanskom znaku, nego sa jakim Saturnom.

Saturn jeste mjera, granica, put pod tacke a do tacke b, zna pravilno da isklese crte lica, ali ako u karti Venera i Mjesec nisu dobro postavljeni, daje zenama preveliku koscatost, mrsavost, dlakavost, probleme sa kozom itd, sto u muskim kartama i nije toliki problem...

Cristopher Lee Sauron iz " Gospodara Prstenova" jedan od najpoznatijih filmskih " grofova Drakula" je bio Blizanac sa jakim Saturnom tacno na Ascedentu u Vagi, gdje je Saturn i egzaltiran, najjaci.

1-christopher-lee-in-taste-the-blood-of-dracula-silver-screen.jpg

A ne znam, meni su draze zene sa jakom Venerom , ili u venerijanskom znaku, nego sa jakim Saturnom.

Saturn jeste mjera, granica, put pod tacke a do tacke b, zna pravilno da isklese crte lica, ali ako u karti Venera i Mjesec nisu dobro postavljeni, daje zenama preveliku koscatost, mrsavost, dlakavost, probleme sa kozom itd, sto u muskim kartama i nije toliki problem...
Da,...svakako su nežnije i ženstvenije.
E, sad,...baš da li su i fizički lepše, meni napr. nisu.😁
Volim kod žena i izraženi Mars, tu neku žensku ratobornost, pa čak i mušku snagu. Znaš ono kad za ženu kažu:" može volu rep isčupati".😁
Ali kad vidim "ribice i ostale ptičice",...koje samo trepću okicama i premažu se po celi dan,... nzm šta je to muškarcima toliko neodoljivo? Taj stil večite nežne devojčice,...ali dobro. Koliko ljudi, toliko ćudi. I hvala bogu na tome.

Back