Da li je jarac vanvremenski znak?

Da,...svakako su nežnije i ženstvenije.
E, sad,...baš da li su i fizički lepše, meni napr. nisu.😁
Volim kod žena i izraženi Mars, tu neku žensku ratobornost, pa čak i mušku snagu. Znaš ono kad za ženu kažu:" može volu rep isčupati".😁
Ali kad vidim "ribice i ostale ptičice",...koje samo trepću okicama i premažu se po celi dan,... nzm šta je to muškarcima toliko neodoljivo? Taj stil večite nežne devojčice,...ali dobro. Koliko ljudi, toliko ćudi. I hvala bogu na tome.
Pa nije svaka sarmanta i i fizicki lijepa i njezna zena dosadnjakovic :mrgreen: koja samo trepce okicama, naprotiv.

Zena treba da je zena,a ne muskarac, zato je Mars muski a Venera zenski princip :D

Ali kontam da neko voli i ovakve zene :mrgreen:

A ne znam, meni su draze zene sa jakom Venerom , ili u venerijanskom znaku, nego sa jakim Saturnom.

Saturn jeste mjera, granica, put pod tacke a do tacke b, zna pravilno da isklese crte lica, ali ako u karti Venera i Mjesec nisu dobro postavljeni, daje zenama preveliku koscatost, mrsavost, dlakavost, probleme sa kozom itd, sto u muskim kartama i nije toliki problem...

Cristopher Lee Sauron iz " Gospodara Prstenova" jedan od najpoznatijih filmskih " grofova Drakula" je bio Blizanac sa jakim Saturnom tacno na Ascedentu u Vagi, gdje je Saturn i egzaltiran, najjaci.

Pogledajte prilog 1756891
moj omiljeni film ❤️ tolkin i ja delimo svasta zajedinicko❤️

Back