Che_Anarki
Aktivan član
- Poruka
- 1.966
reWenex:MA NEMA ON NI SMOKI U GACAMA
Ti ga imas. Ali na pogresnoj strani.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
reWenex:MA NEMA ON NI SMOKI U GACAMA
pikax:Cveta je bila sala
I ja slusam uglavnom "stariju" muziku..Medjutim, ne bih zelela da umanjim znacaj sadasnjih, buducih kreativnih muzicara koji , slozicete se - postoje i postojace
, tako sto cu reci da je sve vec odsvirano / napisano ..itd...
Magus:uuuuuu.........tough one....
Ja, ( nazalost ) nista...nikodim:ali... sta bi ti sada da nesto sviras ili da se bavis komponovanjem, ponudila svojoj publici a da se sve to vec nije culo?
Upravo o tome i ja pricam...sada je teze postici kvalitet i inovaciju...Zeleo sam da kazem da je danasnjim stvaraocima potrebno jako puno truda da bi bilo sta uradili. Prostor koji im stoji na raspolaganju je suvise mali da bi bilo sta mogli da urade. A drugo... sve se vrti oko istog... postojeci standardi se vrte u krug, sabloni...
Sta "da,da" ?nikodim:Da, da...
pikax:Sta "da,da" ?![]()
Ja sam sokirana....nikodim:Ako hoces da se bijes zamolio bih te da izadjes napolje.
"Izadji i bori se, ulica je prazna, ali s` prozora motre na nas. Izadji i bori se, uzecu ti zivot, ako ostanes uzimam ti cast."
nikodim:Eto...![]()
Britni sam..nikodim:Kako si?![]()
pikax:Britni sam..![]()
Znam ja da ti umes da prepoznas kvalitet...:wink:nikodim:A Britni spada u domen legendarnih izvodjaca cije "kompozicije" nikada ne blede.
lick my finger:i ona se zove ...