DA LI JE ISTINA DA SU NOVIJE PESME MANJE HIT OD STARIJIH

pikax:
Cveta je bila sala :)
I ja slusam uglavnom "stariju" muziku :)..Medjutim, ne bih zelela da umanjim znacaj sadasnjih, buducih kreativnih muzicara koji , slozicete se - postoje i postojace :), tako sto cu reci da je sve vec odsvirano / napisano ..itd...

Mozda je i bila... ipak razmenjivali su se, rekao bih, ozbiljni sardzaji.
Ne, naprotiv, ne umanjujem ja njihov znacaj, ali... sta bi ti sada da nesto sviras ili da se bavis komponovanjem, ponudila svojoj publici a da se sve to vec nije culo?
Zeleo sam da kazem da je danasnjim stvaraocima potrebno jako puno truda da bi bilo sta uradili. Prostor koji im stoji na raspolaganju je suvise mali da bi bilo sta mogli da urade. A drugo... sve se vrti oko istog... postojeci standardi se vrte u krug, sabloni...
Naravno, postoje izvesni experimenti na tom polju, ali oni su ograniceni... novcem kojim raspolazu ti muzicari... i samom perspektivom koju imaju pred sobom, publikom... svim i svacim. ;)

nikodim:
ali... sta bi ti sada da nesto sviras ili da se bavis komponovanjem, ponudila svojoj publici a da se sve to vec nije culo?
Ja, ( nazalost ) nista...:D
Zeleo sam da kazem da je danasnjim stvaraocima potrebno jako puno truda da bi bilo sta uradili. Prostor koji im stoji na raspolaganju je suvise mali da bi bilo sta mogli da urade. A drugo... sve se vrti oko istog... postojeci standardi se vrte u krug, sabloni...
Upravo o tome i ja pricam...sada je teze postici kvalitet i inovaciju...

Back