Da li je, i koliko je vređanje na forumu dozvoljeno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato što većina ljudi dođe ovde da istrese frustracije jer privatni život nemaju, to znaju i u rukovodstvu ovde, a nisu blesavi da sami sebi pucaju u nogu tako što će da zabrane to, pa 80% učesnika ne bi više bilo ovde da se zabrani vređanje svake vrste.

To ti je kao da imaš dečiji parkić i zabraniš da deca trče, pa niko nije lud.

Kada vidim ko je otvorio temu ja odlucim zelim li pisati na njoj ili ne.Postoje clanovi koji ne mogu da zive ako nisu u sukobu,sto je sukob zesci njihov dusevni bol je slabiji,dodje im to kao lek protiv bolova,zato i otvaraju stotine tema.Iniciraju svadju,provociraju,slicni njima se zalepe i cirkus krene.
Poenta je samo kako uskladiti potrebu vlasnika foruma za sto vise klikova i kolicinu uvreda kao inicijalnu kapislu za pisanje a da bude sto manje kaznjavanja.

užasnula me količina vređanja i ogoljeni mrzilački govor
učesnika.
Како сам узео учешће на теми, морам да те питам да даш линк и да наведеш тачно ово што описујеш.
Ја нисам нашао ништа слично па бих волео да издвојиш мало времена да ме упутиш у тачно "вређање и огољени мрзилачки говор".
Да не испаднем необавештен.

Ne želim da se ovde ponavlja tema o nacionalizmu.
Lepo sam pitala.. Zašto i gde su granice?
Granica je onde gde vlasnik kaze,shodno interesu foruma,broju clanova koji pisu na temi,tu se postavlja granica.Siguran sam kada bi se zabranio govor mrznje,kada bi bili banovani i iskljucivani clanovi koji vredjaju druge da bi se broj postova za dan prepolovio.Taj balans je u rukama vlasnika foruma.

Како сам узео учешће на теми, морам да те питам да даш линк и да наведеш тачно ово што описујеш.
Ја нисам нашао ништа слично па бих волео да издвојиш мало времена да ме упутиш у тачно "вређање и огољени мрзилачки говор".
Да не испаднем необавештен.
https://forum.krstarica.com/threads/mesanje-nacionalizma-i-politike.951159/
Evo obavesti se. Ne mogu da čitam umesto tebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back