- Poruka
- 15.014
ma ti si macho men
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jastuk:ili shta je vama humor ?... duhovnost(da tako kazem) -nismo svi religiozni ,niti umetnici ,niti filozofi (kako god ove pojmove uzmete ) ....
ima ljudi kojima je dosadno da pricaju bilo shta , ako se pritom ne zezaju ...
...a ima i onih koji ne vole te shale , to im je neshto tako plitko i smeta im , ne znam zashto ...
KAKAV JE VASH TZV.SMISAO ZA HUMOR - KAKO SE ZEZATE (umete li to da objasnite ?)?
Pa to spušta sagovornika. Nikad tebe.random_cloud_form:Jedino ne volim kad sagovornik u stvari hoce da te vredja i spusta a to kao okrece na humor... sto je zapravo zloupotreba ovog....
CaLiMeRo:Pa to spušta sagovornika. Nikad tebe.
P.S. I ovo razlikujem od one "vedre kritike"... Kaže meni juče prijateljica kroz osmeh - "E, volim ja tebe, ali jesi u vezi toga malo patetična, breee..."
muvalo:Ja sam duhovita samo kad mi se neko svidja, tj. kad se u nekoga zaljubim - onda (nesvesno) samo izbacijem fazone, valjda od stida i nervoze... inace sam do yaya ozbiljna.
muvalo:Ja sam duhovita samo kad mi se neko svidja, tj. kad se u nekoga zaljubim - onda (nesvesno) samo izbacijem fazone, valjda od stida i nervoze... inace sam do yaya ozbiljna.
Rujevit:Nikad nisam mogao da skontam osobe tvog tipa?!To me u drustvu nervira...kad je neko ozbiljan...imam takvih na gomile...
E a to kad se zaljubim... kad je u drustvu neko ko mi se svidja onda sam skroz druga osoba...ne mogu da se opustim i da provaljujem....
topmodelsica:Meni je smisao za humor kad se smejem svakodnevnim stvarima koje druge ljude vredjaju.Ja nemam osecaj za uvredu, ono shto druge vredja meni je to smeshno.Na primer, blamovi, mali i veliki, to je meni smeshno da preprichavam i da se smejem.Smeshno mi je jako kad se neko utrpava da mi dokaze svoju primitivnost.Smeshno mi je kad vidim devojku sa ogromnim dupetom ili sa ogromnim sisama.Smeshno mi je kad vidim kako se neko muchi zato shto je izgubio dokumenta, ili telefon, i onda kuka.Smeshno mi je to sve shto je materijalistima tuzno.Moj smeh je dobronameran.
A kako ja zasmejavam druge, primetila sam da se vicinom smeju kad ja pricham neke stvari uobichajeno, kad neshto polu ozbiljno objashnjavam, kad neshto polu ozbiljno radim, nikad ne pokushavam da budem duhovita, nikad ne znam kad ce neko da se smeje, primetila sam da se smeju kad koristim neke luckaste fraze kad pricham, ali nikad to ne mogu da iskontrolishem, pa na primer namerno da se zezam, namerno da kazem neshto duhovito da se drushtvo nasmeje.Sve zavisi kako je ko raspolozen, kad je neko raspolozen njih zasmejava jednostavno taj nachin na koji pricham, valjda.