da li je humor vasha duhovnost ?

jastuk:
ili shta je vama humor ?... duhovnost(da tako kazem) -nismo svi religiozni ,niti umetnici ,niti filozofi (kako god ove pojmove uzmete ) ....

ima ljudi kojima je dosadno da pricaju bilo shta , ako se pritom ne zezaju ...

...a ima i onih koji ne vole te shale , to im je neshto tako plitko i smeta im , ne znam zashto ...

KAKAV JE VASH TZV.SMISAO ZA HUMOR - KAKO SE ZEZATE (umete li to da objasnite ?)?

da dodam da ja isto tako volim romanse
i salu...podjednako

Randome, da ne bi bilo zloupotrebe mora da budeš zadovoljan svojim ili da imaš svoje lične kodekse....A to ....šipak .... u Srbiji.....Mislim u 99,999% slučajeva...

A glavni razlog je to što tih 99,999% slučajeva oseća kako ih društvo ne poštuje, zaglupljuje, vredja, ponižava , krade, i sve to onda redirektuju, tj proslede na onog ko im se prvi nadje u dometu....

Radi svog poštovanja moraju da stvore potrebu da bar u nekoj oblasti postoji neko i nešto što je poništeno više od njih , i samim tim oni vredniji od toga.....
---------------------------------------------------------------------------
Koliko ste samo puta naleteli na devojku koja odbija vaše društvo, samo zato što je nesretno i neželjeno ostala usamljena toliko puta, pa vam se nesvesno sveti baš taj jedan put.
I treba joj vremena da ponižavanjem povrati svoje samopoštovanje ličnosti , ali ne kroz feminizirane stavove i klišee magazina in , već lične , ne televizijske , ili magazinske....
Da izduva ventile....
Ali tu je i problem, treba mnogo prilika, i treba naći kompromis i kod muškarca kome u naravi nije da bude dosadan, napadan, a i odbijanje često zna da predje u naviku....

Tako da je najbolje doći posle tri nenamerna dobrovoljca....nek se na njima ispuca....

random_cloud_form:
Jedino ne volim kad sagovornik u stvari hoce da te vredja i spusta a to kao okrece na humor... sto je zapravo zloupotreba ovog....
Pa to spušta sagovornika. Nikad tebe.

P.S. I ovo razlikujem od one "vedre kritike"... Kaže meni juče prijateljica kroz osmeh - "E, volim ja tebe, ali jesi u vezi toga malo patetična, breee..."

CaLiMeRo:
Pa to spušta sagovornika. Nikad tebe.

P.S. I ovo razlikujem od one "vedre kritike"... Kaže meni juče prijateljica kroz osmeh - "E, volim ja tebe, ali jesi u vezi toga malo patetična, breee..."

najgore je kad ceka mesec dana da mu neko da shlagvort za "duhovitu" opasku , da bi rekao nehto shto inace zeli ,ali se boji da je glupo ...a ovako ce ispasti da je shale radi ...

muvalo:
Ja sam duhovita samo kad mi se neko svidja, tj. kad se u nekoga zaljubim - onda (nesvesno) samo izbacijem fazone, valjda od stida i nervoze... inace sam do yaya ozbiljna.

Nikad nisam mogao da skontam osobe tvog tipa?! :roll: To me u drustvu nervira...kad je neko ozbiljan...imam takvih na gomile...

E a to kad se zaljubim... kad je u drustvu neko ko mi se svidja onda sam skroz druga osoba...ne mogu da se opustim i da provaljujem....

P.S.

Patak, konacno da se slozim sa tobom posle onog na filozofiji :wink:

Rujevit:
Nikad nisam mogao da skontam osobe tvog tipa?! :roll: To me u drustvu nervira...kad je neko ozbiljan...imam takvih na gomile...

E a to kad se zaljubim... kad je u drustvu neko ko mi se svidja onda sam skroz druga osoba...ne mogu da se opustim i da provaljujem....

Pa mora neko i da bude ozbiljan :) A inace nemoj da se sekiras - kada sam u drustvu uglavnom sam i zaljubljena...

@muvalo

e to je vec druga stvar:)

@jastuk

ne volim to ismevanje, to mi je nekako podlo...ismevati nekoga, ne volim ni da ismevam ni da me ismevaju.....to je bas plitko...ne svidja mi se to......

A sto se tice humora kao duhovnosti. Samo humor koji je zdrav, koji nije skriveni egoizam moze biti i vid duhovnosti.

Meni je smisao za humor kad se smejem svakodnevnim stvarima koje druge ljude vredjaju.Ja nemam osecaj za uvredu, ono shto druge vredja meni je to smeshno.Na primer, blamovi, mali i veliki, to je meni smeshno da preprichavam i da se smejem.Smeshno mi je jako kad se neko utrpava da mi dokaze svoju primitivnost.Smeshno mi je kad vidim devojku sa ogromnim dupetom ili sa ogromnim sisama.Smeshno mi je kad vidim kako se neko muchi zato shto je izgubio dokumenta, ili telefon, i onda kuka.Smeshno mi je to sve shto je materijalistima tuzno.Moj smeh je dobronameran.
A kako ja zasmejavam druge, primetila sam da se vicinom smeju kad ja pricham neke stvari uobichajeno, kad neshto polu ozbiljno objashnjavam, kad neshto polu ozbiljno radim, nikad ne pokushavam da budem duhovita, nikad ne znam kad ce neko da se smeje, primetila sam da se smeju kad koristim neke luckaste fraze kad pricham, ali nikad to ne mogu da iskontrolishem, pa na primer namerno da se zezam, namerno da kazem neshto duhovito da se drushtvo nasmeje.Sve zavisi kako je ko raspolozen, kad je neko raspolozen njih zasmejava jednostavno taj nachin na koji pricham, valjda.

topmodelsica:
Meni je smisao za humor kad se smejem svakodnevnim stvarima koje druge ljude vredjaju.Ja nemam osecaj za uvredu, ono shto druge vredja meni je to smeshno.Na primer, blamovi, mali i veliki, to je meni smeshno da preprichavam i da se smejem.Smeshno mi je jako kad se neko utrpava da mi dokaze svoju primitivnost.Smeshno mi je kad vidim devojku sa ogromnim dupetom ili sa ogromnim sisama.Smeshno mi je kad vidim kako se neko muchi zato shto je izgubio dokumenta, ili telefon, i onda kuka.Smeshno mi je to sve shto je materijalistima tuzno.Moj smeh je dobronameran.
A kako ja zasmejavam druge, primetila sam da se vicinom smeju kad ja pricham neke stvari uobichajeno, kad neshto polu ozbiljno objashnjavam, kad neshto polu ozbiljno radim, nikad ne pokushavam da budem duhovita, nikad ne znam kad ce neko da se smeje, primetila sam da se smeju kad koristim neke luckaste fraze kad pricham, ali nikad to ne mogu da iskontrolishem, pa na primer namerno da se zezam, namerno da kazem neshto duhovito da se drushtvo nasmeje.Sve zavisi kako je ko raspolozen, kad je neko raspolozen njih zasmejava jednostavno taj nachin na koji pricham, valjda.

Komentar kao McMilan...šta reći na ovako produhovljenu duhovitost

Takođe, Luka! ;)
Život me nije ''mazio''i naučila sam da na sve gledam sa one pozitivne strane, i kad god mogu, u svemu nađem razlog da okrenem na šalu.
Pa, ne baš u svemu, ipak sam ja ozbiljno-neozbiljna Astrodita( eeee, šta bi sada rekli neki forumaši) , ali.....pa, trudim se, rekoh li to?:-D 8) :arrow:

Volim da se zazam na svoj racun iz prostog razloga sto sam takva a i ljudi drugacije prihvataju kada je neko otvoren, takodje se tako i drugi postavljaju tako da u zezanjima niko nije posebno ugrozen...mozda malo ali se to brzo napegla...sa iskompleksiranim osobama koje vole samo druge da zezaju se "posebno" zezam- ignorisem ih ;)

Back