Da li je hrana tajna dugovečnosti Kraljice Elizabete

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
389.200
Clipkraljica.jpg

Iako je napunila 95 godina, kraljica je u odličnom zdravlju, a razlog za to bi mogla da bude njena ishrana.
Evo šta sve pojede tokom dana kako bi i dalje bila vitalna i zdrava:

Doručak
Kraljica za doručak uvek ima kornfleks i voće, ili kajganu sa dimljenim lososom, sudeći po njenom bivšem glavnom kuharu.

Ručak
Bivši šef Oven Hodžson je kraljici često pravio pečurke i sendviče sa tunjevinom bez korice – sa malo svežeg krastavca i sa paprikama.

Večernji obrok
Kraljica bi često uveče jela ribu list sa povrćem i salatu.

Desert
Kraljica voli čokoladu, a popodnevni čaj je obavezan – vrlo često uz čokoladni kolač ili keks.

Sudeći po još jednom bivšem kraljevskom kuvaru, ona nije veliki fan hrane i “jede da bi živela”.
Kada jede sama, vrlo je disciplinovana i izbegava krompir, testeninu i pirinač.

(alo)

Da hrana je Itekako vazna.. i koje sve gradljive elemene unosimo u organizam.
Gradivni elementi su hranljive materije belancevine i u manjoj meri masti, ugljeni hidrati, neke mineralne materije i voda.
Ova funkcija hrane ogleda se u izgradnji novih celija i regeneraciji, sto omogucava rast i razvoj tkiva i organa, a samim tim i celog organizma.

Sve autoimune bolesti od toga polaze..a ima i jos dva bitna faktora koji uticu..
A to je:
Vecera da bude sto ranije i pre 19h..sto ranije to bolje i nista sem vode do dorucka..

Stres je okidac za sve autoimune bolesti..i najmanji stres utice na zdravlje i dugovecnost..

FB_IMG_1580657111247.jpg
Sve autoimune bolesti od toga polaze..a ima i jos dva bitna faktora koji uticu..
A to je:
Vecera da bude sto ranije i pre 19h..sto ranije to bolje i nista sem vode do dorucka..

Stres je okidac za sve autoimune bolesti..i najmanji stres utice na zdravlje i dugovecnost..
Dva bitna faktora su kljuc zdravlja i dugovecnosti.

Nasi stari su to zvali Post❗

Sve autoimune bolesti bez traga nestaju.

Zapitala sam se kako je izgledala u mladosti pre neki mesec. Bila je mnogo lepa.

queen-elizabeth-ii-gettyimages-515984032.jpg

Naravno da je ishrana važna, ali i genetika radi svoje.
Doprinosi tome i opšte stanje duha. Toliko ustaljenih pravila i disciplina o kojima saznajemo kad je kraljevska porodica u pitanju daju slobodu duhu da bude na visini zadatka a da se ne zamajava manje bitnim pojedinostima.

ne lici mi nesto da se zdravo hrani..jesti cesto jednu te istu hranu za dorucak i veceru i nije bas zdravo..jedite vi pa cete vidjeti kako idu kile gore..da ja imam doktore 24h dostupne i da putujem okolo i masem rukicama, sigurno bi dozivio 100 ko ona..
PRE BIH VOLEO DA ŽIVIM KAO POKOJNI HJU HEFNER...kakve dijete i pravila

Zapitala sam se kako je izgledala u mladosti pre neki mesec. Bila je mnogo lepa.

Pogledajte prilog 1033205
Naravno da je ishrana važna, ali i genetika radi svoje.
Doprinosi tome i opšte stanje duha. Toliko ustaljenih pravila i disciplina o kojima saznajemo kad je kraljevska porodica u pitanju daju slobodu duhu da bude na visini zadatka a da se ne zamajava manje bitnim pojedinostima.
da li ovde ima fotošopa ?

Pogledajte prilog 1033086

Iako je napunila 95 godina, kraljica je u odličnom zdravlju, a razlog za to bi mogla da bude njena ishrana.
Evo šta sve pojede tokom dana kako bi i dalje bila vitalna i zdrava:

Doručak
Kraljica za doručak uvek ima kornfleks i voće, ili kajganu sa dimljenim lososom, sudeći po njenom bivšem glavnom kuharu.

Ručak
Bivši šef Oven Hodžson je kraljici često pravio pečurke i sendviče sa tunjevinom bez korice – sa malo svežeg krastavca i sa paprikama.

Večernji obrok
Kraljica bi često uveče jela ribu list sa povrćem i salatu.

Desert
Kraljica voli čokoladu, a popodnevni čaj je obavezan – vrlo često uz čokoladni kolač ili keks.

Sudeći po još jednom bivšem kraljevskom kuvaru, ona nije veliki fan hrane i “jede da bi živela”.
Kada jede sama, vrlo je disciplinovana i izbegava krompir, testeninu i pirinač.

(alo)
Kraljica je dugovečna zato što je ona najvredniji dragulj Velike Britanije, siguran sam da su joj vršili transplantacije srca kao i pokojnom Rokfeleru, njen muž je pred smrt izgledao kao preparirani zombi

Back