Za sedam dana cemo znati...Ma za koju si se odlučio? Naša ili Bugarka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sedam dana cemo znati...Ma za koju si se odlučio? Naša ili Bugarka?
Pa Bugarka, naša me ostavila, mislim da sam napisao neku stranu unazad.Ma za koju si se odlučio? Naša ili Bugarka?
Pa Bugarka, naša me ostavila, mislim da sam napisao neku stranu unazad.
Jel ovo ironično ili ozbiljno pitanje?Како љубав , да ли тражи од тебе да пређеш на бугарство или јој импонује што си Србин ?
Jel ovo ironično ili ozbiljno pitanje?
Devojka je obrazovana i bogata, nema vremena da se bavi fašizmom. Ne zanimaju je fejk nacije.Озбиљно те питам .
Devojka je obrazovana i bogata, nema vremena da se bavi fašizmom. Ne zanimaju je fejk nacije.
Ne smatra naravno, ovo mi baš zvuči kao ironija.Да ли она смтра да је твоја нација фејк , да ли сматра да си и ти Бугарин , али да тога ниси свестан , да је то дуго чувана тајна ?
Ne smatra naravno, ovo mi baš zvuči kao ironija.
Jao što me ne vrbuje neka Jevrejka pa da nasledim banku.значи још увек те емотивно врбује , спреми се , све ово што сам ти рекла долази после
Nije ti bas pametno ovo sto si napisao, samo da znas!Jao što me ne vrbuje neka Jevrejka pa da nasledim banku.
Nisam citao. Procitacu rasplet.Pa Bugarka, naša me ostavila, mislim da sam napisao neku stranu unazad.
Prijatelju moj ovako, zanemari sve one koji ti kažu drugačije i kažu da si ti kriv za tu situaciju:Pozdrav, imam dugu vezu koja traje 5 godina. Bila je puna lepih trenutaka, doduše i manjih svađa zbog čega sam verovatno i krenuo pre oko mesec dana da se dopisujem sa drugom devojkom koju sam slučajno upoznao, čujemo se svake noći video pozivom. Ta druga me nagovara da ostavim svoju devojku i da pođem s njom.
Ja to odlažem iako sam joj obećao da hoću. Prosto me ubija pomisao da mogu da povredim svoju devojku i da je ostavim, a ako joj priznam da sam se dopisivao sa nekim bila bi slomljena i razočarana. Srce me vuce na jednu stranu a duša i savest na drugu.
![]()
ako je više ne voliš, čak ti je i dužnost da napustiš djevojku
jer svako ima pravo na ljubav i sreću
Ne vredi ona kao čovek čim se upustila sa tobom u romansu a znala je da imaš devojku. A nisi trebao uopšte da se upuštaš u romansu sa njom, ti si tu najveći krivac.
Progoni me strah da ne pati, plašim se kako će kasnije u životu bez mene.
Hvala ti na podršci. Na kraju sam morao da priznam, bilo je jako bolno za nju. Ja sam tad čak i bio srećan ali tek sad nakon 10 dana počinje da me hvata depresija i tuga.Dobro, pošteno i lijepo od tebe.
Ali hoćeš li onda ostati sa njom iz samilosti? Zapitaj se bi li ti htio da netko ostane s tobom iz samilosti? Samo lijepo stani i upitaj se.
Da, u tome trenu se osjetiš oslobođen... sreća i olakšanje.Hvala ti na podršci. Na kraju sam morao da priznam, bilo je jako bolno za nju. Ja sam tad čak i bio srećan ali tek sad nakon 10 dana počinje da me hvata depresija i tuga.