Da li je Emanuel Makron svetlo na kraju tunela u kojem se Srbija već decenijama nalazi ?

KPCTAHK

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.700
- autorski tekst

U životu sam se do sada svega i svačega, naročito laži i lažnih obećanja, naslušao od političara, ali nikada do sada nisam odslušao, umiven suzama zbog emocija koje su me nadvladale i lile same od sebe, tako inspiritivan, tako srcem iskaznan, tako s ljubavlju obliven i toliko sa dušom, onom istinskom, plemenitom i racionalnom, začinjen kao što je to bilo sinoć kada je vrhunski intelektualac i iskusni državnik to srcem prozborio ispred spomenika Francusko-srpskog prijateljstva. To što je veći deo svog govora izgovorio na srpskom jeziku, ona njegova ruka na srcu i uzvik:

Ovde je Srbija !

je nešto što, niko i nikada, nama Srbima nije izrekao, nešto što se mora pohvaliti i nešto što se nikada ne sme zaboraviti. Iskreno, naročito imajući u vidu što lično poznajem gospodina Emanuela Makrona, što često naglašavam ulogu filozofa u savremeno organizovanim državama i što znam da samo najistaknutiji intelektualci, oni pravi koji su se potvrdili svojim delima, mogu da usmere društvo u pravom pravcu, od njega sam to i očekivao, jednom filozof zauvek filozof, ali nisam očekivao, to je ono što me je do suza ganulo u njegovom predivnom govoru, da će u srcu tako duboko da oseti našu Srbiju, da dozvoli da ga, baš toliko, obuzmu emocija i da nam svima na delu pokaže šta znači pravo rodoljublje. Prvi put u životu sam osetio i sam da sam ponosan, istinski ponosan, na to što jesam i da dugujem neizmernu zahvalnost za to osećanje tom predivnom čoveku, filozofu i državniku. Biću presrećan ako je Vučić bar nešto naučio od tog vrhunskog intelektualca. Tom čoveku se mora verovati i njegovi saveti se moraju poslušati …

Emanuel Makron je svetlo na kraju tunela u kojem se Srbija već decenijama nalazi.

Ko je i kakav je Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron
(21. decembar 1977) francuski filozof i državnik ?

Rodio se je u bogatoj građanskoj porodici Macron u gradu Amiens. Njegov otac je bio lekar, a majka profesorica. Bio je student na elitnom jezuitskom liceju, zadnju godinu, pa je apsolvirao na najelitnije pariskom liceju. Diplomirao je na katedri za filozofiju i magistrirao na radu iz javne uprave.

Hoćemo li krenuti ka tom svetlu, ili ćemo i dalje tumarati u mraku ?

Po onome što danas čitam u „srpskim“ (čitaj: proameričkim) medijima sigurno ne iz sledećeg razloga, ali nadam se da će na kraju pamet bezumlje da savlada... U meni još živi ta nada …

Neverovatno koliko pesimista (čitaj: mračnjaka) na jednom mestu, filozof Arthur Schopenhauer i poeta George Gordon Byron bi im pozavideli na mračnjaštvu, skepticista, (čitaj: kritikuj sve, a ne priznaj ništa - istina je laži ista) kao da su: Piron, Timon, Enesidem, Agripa, Sekst Empirik, Arkesilaj i Karnead vaskrsli, fatalista, njih nazivam ptice zloslutnice iz razloga što je njihovo verovanje u nepromenljivost onoga što je sudbina čoveku predodredila, zloverna verovanje da su volja i inteligencija nemoćne u kreiranju života pojedinca jer su transcendentalne sile van njegovog domašaja i iznad njegovih mogućnosti, naročito iz razloga što je njima fatalizam nadređen pojmu determinizam, (filozofsko učenje po kojem je sve što postoji povezano kauzalnim, uzročno-posledičnim vezama, materijalne ili nematerijalne prirode. Prema ovoj doktrini, nema slučajnosti, proizvoljnosti, niti slobodnog čina u univerzumu, već je sve unapred određeno prethodnom istorijom zbivanja), dharma je svojstvena samo gimnosofistima i religioznim učenjima: hinduizmu, đainizmu i budizmu, a to me ni malo ne zanima, da me od toliko gluposti na jednom mestu zabole glava, jer ne mogu da poverujem da se crnim mislima i negativnim energijom može bilo šta dobro postići

Koji je cilj tih i takvih mračnjaka, čitaj američkih podrepaka ?

Oni Srbiju nikada i ne doživljavaju kao svoju otadžbinu, već, samo i isključivo, kao američki protektorat, bolje reći rezervat u kojem će se uzgajati čovekoliki majmuni, Šiptari će im, naravno, da obavljaju tu humanu uslugu, čiji će ljudski organi da služe Amerima za rezervne delove, a one preostale će da pošalju na front protiv Rusa. Je li to ona jedina doktrina, ingeniozan-e kvazi inteligencije i kvazi elite, meta-lucidnost, ili je efermerost i complexus zemlje koja je zahvaljujući tim američkim poltronima i došla u to stanje ?

Krstan Đ. Kovjenić

576042

Poslednja izmena:
u Makronovoj "biografiji" nije navedeno ono najvaznije............ON JEDAN OD NAJVISIH SARADNIKA U ROTSHILDOVOJ BANCI , FRANCUSKOJ FILIJALI.
Dakle radi se o osobi koja je izuzetno aktivna u ROTSHILDOVOJ politici, osoba koja je poreklom JUDE iako se to prikriva, ....osoba koja je jednostavno postavljena na mesto presednika Francuske, jednostavno, kako to biva na zapadu, proglasena je njegova pobeda ....inace.....ukratko, osoba koja je sastavni deo politike koja je uzrokovala unistenje SFRJ i cetvrt miliona zrtava samo na Balkanu.......................plus, milijarde pobijenih po ostatku sveta.

E to djubre je imalo hrabrosti da dodje u nasu prestonicu. Svi koji su se sa njim rukovali i dosli u bilo kakav kontakt, treba proglasiti za drzavnog neprijatelja i presuditi mu po kratkom postupku.

u Makronovoj "biografiji" nije navedeno ono najvaznije............ON JEDAN OD NAJVISIH SARADNIKA U ROTSHILDOVOJ BANCI , FRANCUSKOJ FILIJALI.
Dakle radi se o osobi koja je izuzetno aktivna u ROTSHILDOVOJ politici, osoba koja je poreklom JUDE iako se to prikriva, ....osoba koja je jednostavno postavljena na mesto presednika Francuske, jednostavno, kako to biva na zapadu, proglasena je njegova pobeda ....inace.....ukratko, osoba koja je sastavni deo politike koja je uzrokovala unistenje SFRJ i cetvrt miliona zrtava samo na Balkanu.......................plus, milijarde pobijenih po ostatku sveta.

E to djubre je imalo hrabrosti da dodje u nasu prestonicu. Svi koji su se sa njim rukovali i dosli u bilo kakav kontakt, treba proglasiti za drzavnog neprijatelja i presuditi mu po kratkom postupku.
Mani se gluposti i šupljih priča ! :mrgreen:

Daj bre Milune ne preteruj.

Jedino pravo svetlo je Gospod Isus Hristos iz Nazareta, Sin Božiji koji je ostavši Bog radi nas postao i čovek. On sam kaže: "Ja sam svetlost svetu". Vladika Nikolaj je govorio: "Evropa je pala, Srbijo šta čekaš, vrati se Hristu". Nažalost, ljudi veruju lažnim prorocima, lažnim hristosima, lažnim usrećiteljima na koje upozorava Jevanđelje da će se pojaviti u ova poslednja vremena umesto da verujemo Gospodu Hristu koji je rekao da ako budemo ispunjavali Njegove zapovesti bićemo srećni, blagosloveni, a ako ne budemo bićemo prokleti. I to važi za sve narode, za sve ljude. Makron je deo globalističke "elite" kojoj je cilj da se svi narodi kroz prisilne migracije, ratove i sl. pomešaju, da se unište rase, nacije, da samo oni vladaju. Ljudi poput Makrona, Vučića i dr. misle da će oni biti elita koja će da vlada nad porobljenim stanovništvom, ali ni sami ne znaju da i njih satana vara kao što oni varaju narod kojim vladaju. Još je u "Protokolu sionskih mudraca" koji se na naše oči realizuje zapisano da će vrh tih satanista kasnije ukloniti te njihove niže sluge kad odrade za njih prljavi posao.
Ne čeka nas nikakva svetla budućnost kao čovečanstvo, već "vreme žalosno kakvo ne bi od postanja sveta do sad niti će biti", kako kaže Sveto Pismo. To će biti u periodu od 2032/33. do 2036. godine, a sad su porođajne muke u vidu ratova, bolesti, elementarnih nepogoda, gladi, i sl. Pisao sam o tome detaljnije npr. ovde:
https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-130, pa do kraja teme, ali i u ranijim postovima i drugim nekim temama. Tek posle Drugog dolaska Gospodnjeg 2036. godine nastupa blagostanje. Ali i posle 2036. biće onih koji će samo spolja biti pravednici, ali njihova srca će se pokazati kasnije, kad stanu na stranu zla u ratu Goga i Magoga posle čega nastupa konačan poraz zla i stvaranje Novog neba i zemlje gde će živeti samo pravednici. A i do 2036. godine će pravednike da čuva Gospod i da im olakša život i donese dobro i izbavljenje u vremenu patnji koje dolazi zbog grehova ljudskih. Dakle, ako hoćemo sreću onda menjajmo sebe u skladu sa zapovestima Gospodnjim, a bežimo od lažnih mesija tipa Makrona i dr. koji dolaze u odelu ovčijem, a iznutra su vuci grabljivi, kako upozorava Gospod u Jevanđelju.

Jedino pravo svetlo je Gospod Isus Hristos iz Nazareta, Sin Božiji koji je ostavši Bog radi nas postao i čovek. On sam kaže: "Ja sam svetlost svetu". Vladika Nikolaj je govorio: "Evropa je pala, Srbijo šta čekaš, vrati se Hristu". Nažalost, ljudi veruju lažnim prorocima, lažnim hristosima, lažnim usrećiteljima na koje upozorava Jevanđelje da će se pojaviti u ova poslednja vremena umesto da verujemo Gospodu Hristu koji je rekao da ako budemo ispunjavali Njegove zapovesti bićemo srećni, blagosloveni, a ako ne budemo bićemo prokleti. I to važi za sve narode, za sve ljude. Makron je deo globalističke "elite" kojoj je cilj da se svi narodi kroz prisilne migracije, ratove i sl. pomešaju, da se unište rase, nacije, da samo oni vladaju. Ljudi poput Makrona, Vučića i dr. misle da će oni biti elita koja će da vlada nad porobljenim stanovništvom, ali ni sami ne znaju da i njih satana vara kao što oni varaju narod kojim vladaju. Još je u "Protokolu sionskih mudraca" koji se na naše oči realizuje zapisano da će vrh tih satanista kasnije ukloniti te njihove niže sluge kad odrade za njih prljavi posao.
Ne čeka nas nikakva svetla budućnost kao čovečanstvo, već "vreme žalosno kakvo ne bi od postanja sveta do sad niti će biti", kako kaže Sveto Pismo. To će biti u periodu od 2032/33. do 2036. godine, a sad su porođajne muke u vidu ratova, bolesti, elementarnih nepogoda, gladi, i sl. Pisao sam o tome detaljnije npr. ovde:
https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-130, pa do kraja teme, ali i u ranijim postovima i drugim nekim temama. Tek posle Drugog dolaska Gospodnjeg 2036. godine nastupa blagostanje. Ali i posle 2036. biće onih koji će samo spolja biti pravednici, ali njihova srca će se pokazati kasnije, kad stanu na stranu zla u ratu Goga i Magoga posle čega nastupa konačan poraz zla i stvaranje Novog neba i zemlje gde će živeti samo pravednici. A i do 2036. godine će pravednike da čuva Gospod i da im olakša život i donese dobro i izbavljenje u vremenu patnji koje dolazi zbog grehova ljudskih. Dakle, ako hoćemo sreću onda menjajmo sebe u skladu sa zapovestima Gospodnjim, a bežimo od lažnih mesija tipa Makrona i dr. koji dolaze u odelu ovčijem, a iznutra su vuci grabljivi, kako upozorava Gospod u Jevanđelju.

Buraz, od kako smo okrenuli ledja Perunu i uvatili se za Izraelsku veštačku oplodnju krenulo nam naopako.
I Perun digo ruke od nas

Back