Да ли је Џони био труо?

evo da ti pomognem u trazenju...
inace dredovi ce se raspasti i bez vode ako su lose napravljeni, ali naravno da se peru!

Can I wash my dreadlocks?

Yes, you can wash your dreadlocks. You should wash your dreadlocks at least once a week, but most people wash every three days.

What should I wash my dreadlocks with?

You should only wash your dreadlocks in a shampoo that leaves no residue behind. Some people say that you don't have to use a shampoo that removes residues or doesn't leave any residues behind, but most of the time, their dreadlocks look terrible and the shampoo is to blame. I recommend DreadHead residue free shampoo.

How often should I wash my dreadlocks?

You should get in the habit of washing your dreadlocks every three days, your dreadlocks will lock up fast and they will look and smell good at the same time. As long as you wash your dreads once a week you should be fine.

Do I have to stop washing my hair for a long time before I make dreadlocks?
No, actually you should wash your hair with residue free shampoo right before you make the dreadlocks and let you hair air dry.

Do I have to use a different shampoo when I have dreadlocks?

Yes, you need to use a shampoo that leaves no residues behind in your hair and removes residues that are in your hair. The reason using this kind of shampoo is so important when you have dreadlocks is because dreadlocks like to hold stuff. When you have normal hair the residues are free to fall out and fall out while you are brushing your hair, but when you have dreadlocks you don't brush your hair, and the hair isn't free to let the residues fall out. So the residues begin to build up, and after a while they can cause the dreadlocks to mold. The residues also lubricate the hair, so the knots can't tighten as much as they could if there were no residues there. I recommend DreadHead residue free shampoo.

Moj izvor :lol:

http://www.svastara.com/saveti/?savet=1232

I clanak za odrzavanje :)

Kada zavrsite sa pravljenjem niste zavrsili sa dredovima. Da bi izgledali dobro oni se moraju stalno odrzavati i negovati. Napravite kapu od stare kevine carape i obavezno je stavljajte na glavu kada idete na spavanje, barem u pocetku. Prvih mesec dana bi bilo pozeljno da ne perete kosu, jer voda je najveci neprijatelj dredova, pored vaski i buva. Kada budete prali kosu, trudite se da operete glavu, a ne kosu. Znaci trljajte kozu glave, a ne dredove. Kada jednom operete dredove a oni ostanu onakvi kakvi su bili onda ih mozete cesce prati. Recimo svake dve nedelje. Bilo bi dobro kada bi ste nabavili i neki mirisljavi vosak i stavljali ga u malim kolicinama, cisto da bi vam kosa mirisala. Dredovi smrde. Mozete se truditi koliko hocete, ali ce se oni uvek osecati. Nece za vama ici oblak smrada, ali kada neko bude priblizio glavu u zelji da vam pomirise kosu neprijatno ce se iznenaditi. To se pogotovo oseca kada vam pokisne kosa i zato bi bilo pametno izbegavati kisu.

Iz istog teksta. . .

Pa upravo sam i rekao. . .
2002-e su se okupili povodom 50 godina vladavine Britanske Kraljice i to mi je bilo OK, ona turnija iz 96 isto ai 2003-e kad sam video da opet prave turneju. . . To mi je bilo jako sugavo i lose. . . Mislim daj, napravili su takav trag u istoriji muzike i onda dodju i da uzimaju pare. . . Ono bas su pokazali ko su i sta su. . .

. . .:
2002-e su se okupili povodom 50 godina vladavine Britanske Kraljice i to mi je bilo OK, ona turnija iz 96 isto ai 2003-e kad sam video da opet prave turneju. . . To mi je bilo jako sugavo i lose. . . Mislim daj, napravili su takav trag u istoriji muzike i onda dodju i da uzimaju pare. . . Ono bas su pokazali ko su i sta su. . .
:-? Хммм,не знам баш....

. . .:
:lol::lol::lol::lol:
Ne moze se reci da su se okupili radi "PARA" i "da uzimaju pare".
Okupili su se radi "FUNTI", "DOLARA" i "EVRA". :wink:
A ti, kao nebi, to radio za novac, a?
:cry::cry:

ne seca se. eto jos jednog razloga zasto je dobro raditi za pare

:lol:

uostalom sve su to tezgari. sta god ko mislio, nema tu politike, samo pare. svako ko izda 2 albuma i prosvira 20-tak koncerata pocinje da radi za pare. garantujem. ako i postoje izuzeci ti ljudi nisu bas normalni, ili su puni para pa se zajebavaju

btwn sta vam je cudno to za pranje zuba? pa cinjenica je da bar 50% srbije pere zube jednom mesecno, a cesto i redje

. . .:
Sreco znas ko je bio Joe Strummer? On je imao ponude za jos vece pare ali bend okupljao nije ;)
Sreco ili NE... A otkud ti znash da je on imao ponude za jos vece ("pare" - to je stoti deo jednog dinara) FUNTE ?
Mozda je covek spremio dovoljno novaca sa starne, pa sada i ne mora da radi (svira).
Mozda ostali clanovi The Clash IMAJU dovoljno FUNTI da ne zele da se ponovo okupe:)
Mozda....
Znash , sve se radi radi novaca.
BTW, ako znash nekog ko bi zeleo za dzabe da mi okrechi stan? (za to dugujem ZAHVALNOST):lol: :lol: :lol:

pumps:
Sreco ili NE... A otkud ti znash da je on imao ponude za jos vece ("pare" - to je stoti deo jednog dinara) FUNTE ?
Mozda je covek spremio dovoljno novaca sa starne, pa sada i ne mora da radi (svira).
Mozda ostali clanovi The Clash IMAJU dovoljno FUNTI da ne zele da se ponovo okupe:)
Mozda....
BTW, ako znash nekog ko bi zeleo za dzabe da mi okrechi stan? (za to dugujem ZAHVALNOST):lol: :lol: :lol:
Zavisi shta imash da ponudish u zamenu. Mislim ne moraju biti pare u pitanju(ma cak ni dolari ni evra ne funte) nego neka trampa.

pumps:
Mozda....
Joe je umro odavno. . .
A sto se tice ostalih koliko ko ima i koliko ko nema. . . Svejedno je jer se nece okupljati ;)

Back