Da li je DS stranka visokoobrazovanih i da li joj zbog toga sledi propast?

gost 281026

Aktivan član
Poruka
1.990
autor. tema
U Skandinaviji premijer jedne od zemalja je zanatlija, vođa sindikata.

DSS je takođe bila stranka intelektualaca, i propala je.

Zašto demokratska stranka traži glasove od onih koje čak ni formalno ne postavlja npr. u glavni odbor stranke, upravne odbore dok je bila vlast ili sl.

SNS ima puno takvih kadrova. Ljudi se mogu više čemu nadati od SNS-a nego od DS-a, jer kod ovih prvih imaju više šanse, dok ds takve ljude i ne vidi.

DS jeste stranka,uglavnom intelektualaca i uopste ljudi,koji misle svojom glavom. Dakle,takve ljude ne voli ni jedna politicka opcija,koja je trenutno
na vlasti.Ali to je ustvari JEDINA stranka koja u svemu ima umerena gledista.Sinonim za DS stranku je svakako Gospodin Profesor Micunovic,koji
univerzalno moze da pretstavlja srpsku intelektualnu elitu.Na nasu veliku zalost,srpsko javno mnjenje,toliko je i dalje nezrelo,zaslepljeno laznim
legendama,toliko optereceno ruralnim shvatanjima zivota,da ni DS kao stranka,a ni ljudi poput svetski obrazovanih ljudi,koji razmisljaju kao
Profesor Micunovic,nisu shvaceni,u ovoj nasoj nazadnoj sredini.Ovde je uglavnom zastupljeno retrogradno bestijalno razmisljanje,nazvano
Seseljisticko.tj.najprostackije i naj neodgovornije.!

Bar su bili dostojni svojih dipoma.I nisu imali sta da uniste,kada je sve bilo unisteno.Dok su DS i DSS bili na vlasti u DB-u so jos radili SPS-ovci koje ne znam zasto niko nije mogao da smeni.Uvukli su se uz njih jo mnogo partija koje su ispilele iza SPS-a i JUL-a.To je bila velika greska,zasto su ih primali u svoje okruzenje,ali je valjda bila potrebna masa,ali se sve to vrati kao bumerang.Takvi su bili u svim vlastima od Slobe pa do sada.Dakle greska DS-a i DSS-a je bila sto su sve i svakoga primali u stranku i u koaliciju.

autor. tema
U Skandinaviji premijer jedne od zemalja je zanatlija, vođa sindikata.

DSS je takođe bila stranka intelektualaca, i propala je.

Zašto demokratska stranka traži glasove od onih koje čak ni formalno ne postavlja npr. u glavni odbor stranke, upravne odbore dok je bila vlast ili sl.

SNS ima puno takvih kadrova. Ljudi se mogu više čemu nadati od SNS-a nego od DS-a, jer kod ovih prvih imaju više šanse, dok ds takve ljude i ne vidi.

Sledi propast? :lol: Čekaj bre, šta; može gore od ovog?

DS jeste stranka,uglavnom intelektualaca i uopste ljudi,koji misle svojom glavom. Dakle,takve ljude ne voli ni jedna politicka opcija,koja je trenutno
na vlasti.Ali to je ustvari JEDINA stranka koja u svemu ima umerena gledista.Sinonim za DS stranku je svakako Gospodin Profesor Micunovic,koji
univerzalno moze da pretstavlja srpsku intelektualnu elitu.Na nasu veliku zalost,srpsko javno mnjenje,toliko je i dalje nezrelo,zaslepljeno laznim
legendama,toliko optereceno ruralnim shvatanjima zivota,da ni DS kao stranka,a ni ljudi poput svetski obrazovanih ljudi,koji razmisljaju kao
Profesor Micunovic,nisu shvaceni,u ovoj nasoj nazadnoj sredini.Ovde je uglavnom zastupljeno retrogradno bestijalno razmisljanje,nazvano
Seseljisticko.tj.najprostackije i naj neodgovornije.!
Vis ovako samomisleci kolega, odnekud mi je stiglo da izmedju tebe i gutaca reklama ima razlike samo u mediju.
Ruralni Srbi odgledaju reklamicu i utrce u apoteku, lidl, ideu, tempo, a ti pratis tviter i isto to radis. Mislis kao tica sve sto se reklamira je dobro.
Dakle, trideset godina taj Micunovic deluje po Srbiji i mi smo 30 godina u tranziciji, ajd to je samo pljackanje Srba, ali onda stigne do toga da Kosovo treba predati, naravno opet je tu Micun sa svojom ekipom svetskih strucnjaka, koji misle svojom....pa ne bas glavom, vise onako torbicom, posto su dzepovi malo mali za sve sto se pokralo po Srbiji i to ne od 90. nego od 60. od kada je taj genijalni predstavnik srpskog intelektualnog miljea postao aktivan.
Intelektualci u srbiji, dok ne dokazu da ne pripadaju toj bagri su zajedno sa njima bagra srpskog naroda, poslednje blatnjavo pseto u srbiji, jer i najveca dzukela u srbiji, lopovi, prevaranti , pijanice imaju vise morala od srpskog intelektualnog dela drustva zajedno sa svojim predstavnikom Micunovicem sto je jedino ispravno u tvom poluidiotskom tekstu.

Vis ovako samomisleci kolega, odnekud mi je stiglo da izmedju tebe i gutaca reklama ima razlike samo u mediju.
Ruralni Srbi odgledaju reklamicu i utrce u apoteku, lidl, ideu, tempo, a ti pratis tviter i isto to radis. Mislis kao tica sve sto se reklamira je dobro.
Dakle, trideset godina taj Micunovic deluje po Srbiji i mi smo 30 godina u tranziciji, ajd to je samo pljackanje Srba, ali onda stigne do toga da Kosovo treba predati, naravno opet je tu Micun sa svojom ekipom svetskih strucnjaka, koji misle svojom....pa ne bas glavom, vise onako torbicom, posto su dzepovi malo mali za sve sto se pokralo po Srbiji i to ne od 90. nego od 60. od kada je taj genijalni predstavnik srpskog intelektualnog miljea postao aktivan.
Intelektualci u srbiji, dok ne dokazu da ne pripadaju toj bagri su zajedno sa njima bagra srpskog naroda, poslednje blatnjavo pseto u srbiji, jer i najveca dzukela u srbiji, lopovi, prevaranti , pijanice imaju vise morala od srpskog intelektualnog dela drustva zajedno sa svojim predstavnikom Micunovicem sto je jedino ispravno u tvom poluidiotskom tekstu.
Pa prvo je bio na vlasti Čobe, osnivač SNS. On je doveo do rata 1999.

Zatim je bio na vlasti DS i postigao zlatno doba.

Onda od 2012 do 2019 je stolovao ponovo Čobe SNS preko svog zamenika, i zato je sad situacija ponovo Buljastičić.

Šta hoću da kaźem, iz gornjeg grafikona vidimo da je DS jedini izbor mislećih ljudi

Treba li dokaz da je DS kriminalno drustvo? Drustvo bez morala, otpadak?
Mozda neko misli da su to sve ljudi koji nesto misle, pa ok, misle, ali da pocnemo od pocetka DS je bila aktivna pre devedesete i ja nisam istrazivao od kada, ali znam ljude koji su bili clanovi DS ili DSS jos 85. godine.

Ovde se truce kako je svako na funkciji ili na bilo kom vaznom mestu morao da bude komunista, recimo da je tako,
znaci intelektualci srbije su u isto vreme bili i komuniste i clanovi neke Demo stranke....Sedi, gleda ljude u oci i demokratama kaze da nije clan i svi zajedno nisu clanovi, a onda sedi na nekom partijskom sastanku i donosi odluke
gledajuci u oci druge i iste ljude.
Moral znaci nula....
Kriminal? Krivicno delo je bilo tada, a sada je jos vise, ako donosis odluke stetne za tu firmu.
Treba li da pisem kako su se obracunavali sa onima koji su im se suprotstavljali? Nacisticki, namestanjem, podmestanjem, prebijanjem, ali i ubijanjem....

Pa prvo je bio na vlasti Čobe, osnivač SNS. On je doveo do rata 1999.

Zatim je bio na vlasti DS i postigao zlatno doba.

Onda od 2012 do 2019 je stolovao ponovo Čobe SNS preko svog zamenika, i zato je sad situacija ponovo Buljastičić.

Šta hoću da kaźem, iz gornjeg grafikona vidimo da je DS jedini izbor mislećih ljudi
Ne lupaj....

Obrazovanje? Pa jeste DS obrazovan....mislim neko ih skupljao i obrazovao stranku i sve strucnjaci, nego, ako su bili tako dobri strucnjaci, zasto je srbija naglo potonula, gde su nasi novci gospodo jaci strucnjaci za pljacku, kradju, ubijanje i podmetanje nego za struku.

DS je obrazovan od "strucnjaka" koji su bili aktivni na svim poljima, nisu dosli s marsa, nego iz fotelja...

Pa za koga je trebalo glasati 2000 i 2012

Ti si možda za Zelene, ali realne opcije su bile samo DS i Čobe

Vidiš , ja sam za neku konkretnu državu... i ljude u njoj koji se trude da najbolje rade svoj posao ( mada i ti spadaš tu, trudiš se da mutiš bistru vodu)

Imala sam priliku prošle sedmice da sretnem vredne, radne i čestite ljude i to me je baš oplemenilo

Sada razumem kada "provincija" vidi Beograd kao leglo negativnosti i parazita

Back