Da li je doggy style ponižavajuća poza za ženu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
392.530
doggy-poza-seks-poza-Ljubav.jpg

Vecina zena i muskaraca obožavaju ovu pozu u seksu i smatraju da je najbolja, dok je za muskarece ta poza posebno uzbuđujuca.
Ova poza ne omogućava gledanje u partnera, ali je zato idealna za dirty talk
Medjutim ima i onih koji smatraju da je ta poza ponizavajuca za zene

Sta mislite, da li je ova poza ponizavajuca za zene ?

Poslednja izmena:
Ne razumem bas kako moze bilo sta u sexu da bude ponizavajuce...Ako partneri u tome uzivaju, onda nema ponizenja...A ponizenje je ako neko radi bilo sta protiv tvoje volje ili uz tvoj nevoljni pristanak....tako nekako...
Poza kao poza,nekada sam je najvise voleo,sada ne nikako. Lepse mi je kad se gledamo u oci, kad imamo nekako prisniji kontakt...i onda polako :mrgreen:

Ne razumem bas kako moze bilo sta u sexu da bude ponizavajuce...Ako partneri u tome uzivaju, onda nema ponizenja...A ponizenje je ako neko radi bilo sta protiv tvoje volje ili uz tvoj nevoljni pristanak....tako nekako...
Poza kao poza,nekada sam je najvise voleo,sada ne nikako. Lepse mi je kad se gledamo u oci, kad imamo nekako prisniji kontakt...i onda polako :mrgreen:

Haha, skoro istovremeno smo postavili skoro isti post :lol:

Vecina zena i muskaraca obožavaju ovu pozu u seksu i smatraju da je najbolja, dok je za muskarece ta poza posebno uzbuđujuca.

Nina, sta ti je danas? Gladna? :lol:

Sto bi bila ponizavajuca?
Ima neke ponizavajuce i za muskarce?

odgovor je vec u prvom delu teksta :)

Nope

zasto ti je sumnjiva izjava..ima onih koji smatraju da je pseca poza ponizavajuca
Koji to smatraju... ima li neki citat ili izvor?

Ja to prvi put čujem.

Ponižavajuće bi bilo nekakvo silovanje, ili sex bez pristanka u toj pozi... a ja još nisam čuo da postoji žena koja ne voli doggy "jer ponižava".

Koji to smatraju... ima li neki citat ili izvor?

Ja to prvi put čujem.

Ponižavajuće bi bilo nekakvo silovanje, ili sex bez pristanka u toj pozi... a ja još nisam čuo da postoji žena koja ne voli doggy "jer ponižava".
ma sada cu da ti dajem izvor...citaj sam..a to sto ti prvi put cujes ne znaci da nema toga

Back