- Poruka
- 5.929
Ja mislim da je čipovanje uvedeno da bi se uništili Srbi, najstarija civilizacija na svetu!ma, to je zvaka za seljake, totalni debilizam, kao da sam ja protiv kompjuterizacije i automatizacije, sistemi upravljanja itd, ali ovde se radi o upravljanju ljudima - ej, 50 zaposlenih i trebaju cipove da neko ne maznjava kopir papir, ili ne natoci kafu pre polaska kuci???
Zato se sa primenom čipovanja ide toliko izokola...
Da bi Srbima na kraju uvalili toplu patku kako su svi blesavi za tim i stali u red...
Srbin da hoće kontrolu ne bi gasio SDK, izuzetnu službu kontrole toka novca.
Dalje, kako će narkoman Djole da uhvati krivinu u magacinu ako menadžment na ekranu vidi da nije za trakom? Kamere je lako zajebati, samo staneš ispod.
Još veći problem će imati riba od Djoleta, luda Sanja u Amanu što od osmočasovnog radnog vremena 4.5 sata provede na vajberu u WC-u.
Dalje, i Djole i Sanja će imati veliki problem kad uzmu bolovanjce po dobijanju plate pa menadžment vidi da nit su u Domu Zdravlja a nit su kod kuće nego se zavukli na Kalemegdan dok ne izduvaju platu i rizle sa flopovima posle dodatnog dobitka na aparatima u Mozzartu.
Tako da treba dobro razmisliti da li je to čipovanje zapravo protiv srži najstarije civilizacije na svetu?!
Poslednja izmena: