Da li je Đoković sa pravom "spustio" Ben Šeltonu nakon ga je razbio na terenu?

Da li je tako i kad je igrala Ana Ivanovic, Jelena Dokokic itd... Novak je u sve gorem odnosu sa publikom kako vreme odmice...Ranije je naravno bilo mnogo bolje, ali njegovo ponasenje doprinosi svemu tome...Nakraju dobije i on aplauz, bez obzira sto se radi o ljudima koji ne navijaju za njega...

LOL jbte koga ti poredis...a na koji su nacin recimo Ana i Jelena (Jankovic btw) ugrozile Willams sestre kao sto je Nole Nadala i Rogera?

Malo realnosti molim.

Postoji ta mrznja antivaksera prema vakcinisanima, to da...Oni su kao neka sekta, imaju taj neki grupni prezir prema onima koji drugacije misle, jer su ih fiksirali kao organizatore unistenja sveta.... Kod onih koji su za vakcinaciju nema takve organizacije, oni ne smatraju da su antivakseri organizovani da uniste svet sa namerom, vec svojom gluposcu i mrznjom... Ne znam stvarno slucaj da masa onih koji su za vakcine preziru nekoga kao antivakseri...Budi siguran da to nije nesto zbog cega negoduju djokovica(to vi umisljate da bi pojacali vaznost vase antivakserske borbe)... Njegovo ponasanje je za ljude neprihvatljivo, strano ili nesipaticno...On se goropadi, psuje, pravi grimase kao pravi djavo, urla na trenere bez razloga, svadja se sa strucnim stabom, navijacima itd....To su neke stvari na kojima je sasvim postepeno izgubio publiku u svetu, mada ih i dalje ima dosta koji navijaju za njega....

Ja mislio da smo na forumu Sport kad ono VicOvi :D :D :D

Ovo je dobro za nas plebs, nas plebs ovo voli, u ovome uziva... Mnogi fudbaleri nakon postignutih golova imaju svoje nacine radovanja, pogotovo poslednjih godina, to je kao neka moda.....Po tome su prepoznatljivi, klinci ih kopiraju, izgleda sasvim simpaticno...Ali retki su ljudi koji ce uraditi ovo sto je uradio Novak...Treba biti bas bezobrazan i pakostan... Od onakvog oca, verujte da ne moze biti dobar covek....
ma zakuni se.Najuspesniji teniser ikada,poliglota sa porodicom za primer.Ne foliraju se i ne rasipaju bogatstvom,...i onda dodje neki kondukter sa linije 27. da prica o njegovim kvalitetima i od kog je oca
Klinac je bio bezobrazan i pakostan i tako se poneo na prethodnom mecu.Novak mu je samo plasticno objasnio da to nije u redu,i budi siguran da do kraja karijere takvu gestikulaciju taj klinac nece ponoviti.To znaci da mu je Novak pomogao da u buduce bude bolji covek :mrgreen:

Ma kakvi... Posteno se bave sportom...Nisu ratnici, nama je to na zivot ili smrt...Kod njih recimo nikad niti u jednom sportu trener i igraci nece dogovarati prljavu igru u svlacionici, a nisu ni takvi da simuliraju... Dok kod nas se to radi u dogovoru sa trenerom, dogovaraju se prljavi potezi na odrodjene igrace ili ekipe, a i dosta se simuliraju faulovi, nemerno se pravocira protivnik u dogovoru sa trenerom itd..Kao recimo u fudbalu, to simuliranje je stil nas Balkanaca, Italijana, Spanaca dok recimo oni sa severa, da kazem Vikinzi(Pa i Englezi i Nemci), oni zaista to rade redje i posteniji su i u sportu i u biznisu....
prestani da lupetas nisi na bubnjarskoj sekciji.Posteno se dopinguju a o fudbalu znas jos manje.Verujem da jedini fudbal za koji ti znas je stoni fudbal.Ne postoje prljaviji fudbaleri i foliranti od Italijana,Balkanci su pojam fer pleja.Trebali samo da ti spomenem Materacija i Zidana? Sudeci po tvojim komentarima pitam se da li si ti ikada bio u Srbiji

Lupas kao otvoren prozor(pa ja i jesam pomenuo i Italijane kao fudbalske folirante slicne nama)...
Sto se tice Djokare, otac mu je nazalost psihopata...Tesko je bilo Djovakovo detinjstvo sa takvim monstrumom..Tesko je bilo citavoj porodici...Ko god dodje u tu porodicu mora da poludi...Nazalost takav je slucaj i sa Jelenom ona trpi ogromne pritiske...Jedino sto je dobro za njihov dalji zivot moze biti to sto se Djovak posvadjao sa ocem psihopatom i mozda spasao svoj deo porodice... Medjutim i na zalost, tesko je njemu da se spase od samog sebe i on je opet kazem na zalost vec i sam izrastao u psihopatu poput oca mu...

Da dodam jos da Djokara jeste najbolji teniser svih vremena, bez premca....

Lupas kao otvoren prozor(pa ja i jesam pomenuo i Italijane kao fudbalske folirante slicne nama)...
Sto se tice Djokare, otac mu je nazalost psihopata...Tesko je bilo Djovakovo detinjstvo sa takvim monstrumom..Tesko je bilo citavoj porodici...Ko god dodje u tu porodicu mora da poludi...Nazalost takav je slucaj i sa Jelenom ona trpi ogromne pritiske...Jedino sto je dobro za njihov dalji zivot moze biti to sto se Djovak posvadjao sa ocem psihopatom i mozda spasao svoj deo porodice... Medjutim i na zalost, tesko je njemu da se spase od samog sebe i on je opet kazem na zalost vec i sam izrastao u psihopatu poput oca mu...

Sto velis to jadan...otac mu je castan co'ek i postene famelje sve je dao svome djeticu da postane teniser br 1 na svijetu. Vise me brinjuje njegova zena

Sto velis to jadan...otac mu je castan co'ek i postene famelje sve je dao svome djeticu da postane teniser br 1 na svijetu. Vise me brinjuje njegova zena
Za nju stvarno ne znam da li je bila luda i pre nego sto je usla u porodicu ili je poludela tek nakon udaje... Ne znam njenu predistoriju..

Sta si ti neki hobi psiholog? Znas li ti za stid?Nalupao si se ovde za sve pare,ali to ti je praksa i na drugim temama.Da slucajno i ti nemas nekog oca monstruma koji te je zakljucavao u orman kada pocinje Esmeralda i nije ti dopustao da oblacis sestrine haljine?Mora biti neki razlog tolikoj mrznji
U prethodnom postu nisi nistta napisao za Italijane,mozda u nekom drugom ali nisam ja duzan da citam sve tvoje budalastine.Hoces li jos primera nesportskog ponasanja? Denis Berkamp kada je na evropskom namerno stao kopackom na Sinisu koji je leza na travi posle prekrsaja nad njim.Tako nesto kod Balkanaca neces doziveti.Prvi znak gluposti je odsustvo stida

Back