Da li je Đoković sa pravom "spustio" Ben Šeltonu nakon ga je razbio na terenu?

Rekoh nemamo tradiciju za razliku od njih koji je imaju a nisi pristojni.
Pa naravno da uvek moze bolje i nadam se da ce biti, pogotovo ako na terenima budu teniseri koji su odmereni i pristoji....Tacnije znam da je tada publika neminovno najpristojnija... Dakle, moze bolje, ali je neuporedivo bolje nego sto bi bilo na mnogim drugim mestima u svetu....

Nemoj biti prosta... Ne kazem ja da se trebamo diviti, ali radi se o dugoj tradiciji, o sportu koji okuplja pristojnije ljude, nema potrebe za takvim glupim zakljuccima... Predlazem ti da se suzdrzis od odusevljenja kada ti neko prospe takukvu mudrost ....
Nisam ja prosta, tamo neka statistika kaze :D

Desilo mi se par puta da na protivnikov aut odreagujem aplauzom ili ono “idemo” ponese me atmosfera i kad se osvestim bude me blam, aut jeste poen ali je aut. A jesi video juce :/

Desilo mi se par puta da na protivnikov aut odreagujem aplauzom ili ono “idemo” ponese me atmosfera i kad se osvestim bude me blam, aut jeste poen ali je aut. A jesi video juce :/
Shvti da ti ljudi navijaju za svog domaceg takmicara i opet to je veoma veoma blago u odnosu na nas nacin navijanja i na ono sto bismo mi priredili da se igra kod nas....Medjutim tom sitnicom su nasi mediji opsedali citaoce, a i sama nasa publika to veoma zamera, pa vidis i ti...Zaista nemas razumevanja za njegovu radost i radost publike u USA? Ne prepoznajes nikakvo licemerje kod sebe i kod nase publike?

Shvti da ti ljudi navijaju za svog domaceg takmicara i opet to je veoma veoma blago u odnosu na nas nacin navijanja i na ono sto bismo mi priredili da se igra kod nas....Medjutim tom sitnicom su nasi mediji opsedali citaoce, a i sama nasa publika to veoma zamera, pa vidis i ti...Zaista nemas razumevanja za njegovu radost i radost publike u USA? Ne prepoznajes nikakvo licemerje kod sebe i kod nase publike?
Pa nije Novak od juce na US Openu i kako to da kad on igra uvek je onaj drugi favorit publike? Tu nema licemerja ;/

Jednu stvar da vam docaram.

Djokovic je veci od Tajsona, da li se razumemo da je komentarisanje Djokovica u negativnom kontekstu suludo.
Ako treba da mu se zameri nesto to je upotreba steroida a cak i za to treba da se zazmuri na jedno oko jer je nas i mnogo je veliki u istoriji sporta.

Zasluzio je samo naklon. Mnogo nas je lepo promovisao u svetu. Hvala

Pa nije Novak od juce na US Openu i kako to da kad on igra uvek je onaj drugi favorit publike? Tu nema licemerja ;/
Da li je tako i kad je igrala Ana Ivanovic, Jelena Dokokic itd... Novak je u sve gorem odnosu sa publikom kako vreme odmice...Ranije je naravno bilo mnogo bolje, ali njegovo ponasenje doprinosi svemu tome...Nakraju dobije i on aplauz, bez obzira sto se radi o ljudima koji ne navijaju za njega...

Da li je tako i kad je igrala Ana Ivanovic, Jelena Dokokic itd... Novak je u sve gorem odnosu sa publikom kako vreme odmice...Ranije je naravno bilo mnogo bolje, ali njegovo ponasenje doprinosi svemu tome...Nakraju dobije i on aplauz, bez obzira sto se radi o ljudima koji ne navijaju za njega...
Djoković je žigosan kao antivakser tako da će anglosaksonci da ga uvek gledaju ispod oka. On se ustvari super kotira kod velikog dela amerikanaca kojima mozak nije propran.

Provociraju ga namerno jer vide da je temperamentan. Sa malih ekrana ne može da se primeti, ali igrači vide navijače koji dobacuju kada se većina publike ućuti.

Svetska štampa, naročito u SAD, bruji zbog Novakovog poteza na kraju meča kada je praktično ismejao mladog Šeltona istim pobedničkim potezom kao što je on proslavio pobedu nad prethodnim protivnikom (odgovara na telefon pa mu zalupi slušalicu)?

Pogledajte prilog 1407527

Da li je to bilo u redu ili je "mali" zaslužio?

...
Вук на овцу своје право има
ка тиранин на слаба човјека;
ал тирјанству стати ногом за врат,
довести га к познанију права,
то је људска дужност најсветлија!
....

ЊегошПП

Ovo je dobro za nas plebs, nas plebs ovo voli, u ovome uziva... Mnogi fudbaleri nakon postignutih golova imaju svoje nacine radovanja, pogotovo poslednjih godina, to je kao neka moda.....Po tome su prepoznatljivi, klinci ih kopiraju, izgleda sasvim simpaticno...Ali retki su ljudi koji ce uraditi ovo sto je uradio Novak...Treba biti bas bezobrazan i pakostan... Od onakvog oca, verujte da ne moze biti dobar covek....

Чин је био витешки ...

Меч може да се гледа и са стране ККК НРА ....

мало афро ( да не кажемо 'црног') хумора

100% белац боље игра тенис од 49% белца који боље игра тенис од 1% белца

Чарлс Хестон

илиииии

In riots BLACK live matters ... but ....In tenis ONLY white scin matters ....

Poslednja izmena:
Gospoda koja posteljinu pere jednom godisnje, kako statistika na onoj Nininoj temi kaze 😆
Одрживи развој, штеде енергију, мање користе детерџенте, самим тиме мање загађују околину?
Имам једног даљег рођака (76 година). Има новца, али је навикао штедити, шкртарити. Ево једне његове: "ја не знам шта те жене сваки дан ишћеравају из робе?" :namcor:

Pre dve godine na finalu navijali su za Novaka, mislim da ce i ove godine. Od dva zla biraju manje :mrgreen:
Била би фора да Новак и Медо ПРИЈЕ меча „истелефонирају”, чисто да се провјери реакција публике... :lol:

A konkurenti mu svi divni?
Ovo je dobro za nas plebs, nas plebs ovo voli, u ovome uziva... Mnogi fudbaleri nakon postignutih golova imaju svoje nacine radovanja, pogotovo poslednjih godina, to je kao neka moda.....Po tome su prepoznatljivi, klinci ih kopiraju, izgleda sasvim simpaticno...Ali retki su ljudi koji ce uraditi ovo sto je uradio Novak...Treba biti bas bezobrazan i pakostan... Od onakvog oca, verujte da ne moze biti dobar covek....

Glumi Novak dosta ali nekad pokaže da je ipak Goat...

Btw sretoh danas lika koji se preziva baš Goat...

Poslednja izmena od moderatora:

Back