Da li je Đoković sa pravom "spustio" Ben Šeltonu nakon ga je razbio na terenu?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.276
Svetska štampa, naročito u SAD, bruji zbog Novakovog poteza na kraju meča kada je praktično ismejao mladog Šeltona istim pobedničkim potezom kao što je on proslavio pobedu nad prethodnim protivnikom (odgovara na telefon pa mu zalupi slušalicu)?

1694292043763.png

Da li je to bilo u redu ili je "mali" zaslužio?

Ovo je dobro za nas plebs, nas plebs ovo voli, u ovome uziva... Mnogi fudbaleri nakon postignutih golova imaju svoje nacine radovanja, pogotovo poslednjih godina, to je kao neka moda.....Po tome su prepoznatljivi, klinci ih kopiraju, izgleda sasvim simpaticno...Ali retki su ljudi koji ce uraditi ovo sto je uradio Novak...Treba biti bas bezobrazan i pakostan... Od onakvog oca, verujte da ne moze biti dobar covek....

Svetska štampa, naročito u SAD, bruji zbog Novakovog poteza na kraju meča kada je praktično ismejao mladog Šeltona istim pobedničkim potezom kao što je on proslavio pobedu nad prethodnim protivnikom (odgovara na telefon pa mu zalupi slušalicu)?

Pogledajte prilog 1407527

Da li je to bilo u redu ili je "mali" zaslužio?
Sasvim ok. Razumem da se publika dere i aplaudira na dobar zasluzeni poen ali da publika ustaje i aplaudira za aut, Noletov aut a ovaj mali se prima kao paun, totalno je ne sportski. Pa eto i Novak se ponasa u stilu turnira.
Jesi video onog pre par dana sto se drao Troivkom “This is NY its not fukcing Serbia.. bla bla” i ne znam oko cega je nastao skandal ali ne znam sto im Srbija smeta.

Jesi video onog pre par dana sto se drao Troivkom “This is NY its not fukcing Serbia.. bla bla” i ne znam oko cega je nastao skandal ali ne znam sto im Srbija smeta.
Troicki je prvi poceo da vice na njih i opsovao ih je, ali su nasi naravno isekli snimak i prikazali kada se onaj navijac pobunio ... To je stil nasih novinara naravno..., A niko nema nista protiv Srbije.... Radi se o ponasanju...Jokica recimo obozavaju i navijaci protivnickih klubova, Novaka su ranije voleli vise, sada sve manje, ne samo u USA, vec i u Evropskim zemljama....Jednostavno vecina ljudi voli gospodsko ponasanje, to im je blize srcu,...Zato Federer ima veliu podrsku gde god da ode....

To je naduvana teorija, barem što se SAD tiče. Oni su najveće sirovine koje postoje i obožavaju ispade
Ma kakvi... Posteno se bave sportom...Nisu ratnici, nama je to na zivot ili smrt...Kod njih recimo nikad niti u jednom sportu trener i igraci nece dogovarati prljavu igru u svlacionici, a nisu ni takvi da simuliraju... Dok kod nas se to radi u dogovoru sa trenerom, dogovaraju se prljavi potezi na odrodjene igrace ili ekipe, a i dosta se simuliraju faulovi, nemerno se pravocira protivnik u dogovoru sa trenerom itd..Kao recimo u fudbalu, to simuliranje je stil nas Balkanaca, Italijana, Spanaca dok recimo oni sa severa, da kazem Vikinzi(Pa i Englezi i Nemci), oni zaista to rade redje i posteniji su i u sportu i u biznisu....

Troicki je prvi poceo da vice na njih i opsovao ih je, ali su nasi naravno isekli snimak i prikazali kada se onaj navijac pobunio ... To je stil nasih novinara naravno..., A niko nema nista protiv Srbije.... Radi se o ponasanju...Jokica recimo obozavaju i navijaci protivnickih klubova, Novaka su ranije voleli vise, sada sve manje, ne samo u USA, vec i u Evropskim zemljama....Jednostavno vecina ljudi voli gospodsko ponasanje, to im je blize srcu,...Zato Federer ima veliu podrsku gde god da ode....
Bas im je gospodsko ponasanje. Kad pratim US Open kao da gledam fudbal :lol:

A zamisli da se odrzava kod nas, kako bi prosli njihovi teniseri, mi bi to pretvorili u pravo divljanje... Na Vimbldonu bez obzira na sve, bude na kraju posten aplauz...Tako ce iti i ovde...
Ne mogu da zamislim jer se tako nesto ne odrzava. Ne postoji tradicija kod nas. A oni se nisu naucili ponasanju i posle toliko godina, od kada je poceo turnir

A zamisli da se odrzava kod nas, kako bi prosli njihovi teniseri, mi bi to pretvorili u pravo divljanje... Na Vimbldonu bez obzira na sve, bude na kraju posten aplauz...Tako ce iti i ovde...
englezi su druga priča. Oni su umislili da su gospoda pa vole da se javno tako prikazuju (osim fudbala, naravno)

Ne mogu da zamislim jer se tako nesto ne odrzava. Ne postoji tradicija kod nas. A oni se nisu naucili ponasanju i posle toliko godina.
Pa nije valjda toliko strasno? Meni se cini da je sasvim prihvatljivo, nego nasi mnogo drame, preteruju..To je ono licemerje drustva u kome navijacki huligani vedre i oblace, melju ljude...

Gospoda koja posteljinu pere jednom godisnje, kako statistika na onoj Nininoj temi kaze 😆
Nemoj biti prosta... Ne kazem ja da se trebamo diviti, ali radi se o dugoj tradiciji, o sportu koji okuplja pristojnije ljude, nema potrebe za takvim glupim zakljuccima... Predlazem ti da se suzdrzis od odusevljenja kada ti neko prospe takukvu mudrost ....

Back