Da li je danas Hrvatska sigurnije mesto za Srbe od Srbije?

Хрвати су примирене усташе НДХ 3.

Само одједном подивљају
Nikad ne znaš kad će... :kafa:

gladan-svoj-sal-bijela-2-600x600.jpg

Pružili smo mi vama i ruku u ljubav još u 19. stoljeću. Vaš odgovor na to bio je da su naše zemlje vaše i da mi ne postojimo. Tako ste nam odgovorili na našu pruženu ruku. Čemu se onda čudite?!
Haha...pa i jesu bile srpske zemlje.Da ih mozda vi niste osvojili? 😂
Osim toga,mnogi Srbi iz Hrvatske skoro da nisu ni znali da su Srbi...prvi put culi za to kad ste krenuli da ih protjerujete.Sta su vam oni smetali?

Bold- :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:
Druga recenica- :hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Treca- :cepanje::cepanje::cepanje:

Refke, uzmi 🥪🥪🍔

Ja sam iz etnicki ciste srpske sredine, za razliku od vas u Sremu.

Na vreme smo proterali, ocistili i asimilovali sve koji nisu Srbi, izuzev brace Roma; koji zive u odvojenim segregiranim naseljima ovde, zato sto su Srbi toliko kosmopolitski narod.

Nemamo mi te tvoje Hrvate i Siptare, pa da uporedjujemo ko je vise.

Imamo samo SNS mafijase, koji prete Srbima, i reketiraju Srbe, jbga.
Zato što nemate i pišeš tze gluposti koje ni jedan Srbin ne bi smeo ne da napiše, već pomisli na njih. Ali vi liberalni levičari ionako ne priznajete nacije, balvani.

Nije, ali ti, kao neko ko nikad nije bio u Hrvatskoj, niti znaš d aih nađeš na mapi, sigurno zanš bolje od svih koji su iz Hravtske proterani i dan danas ne mogu da ostvare svoja prava.
Evo, ti kreni, idi kupi tamo neku nekretninu, osnuj porodicu, pa nam javi kako je, kad sledeći put krenu u ubijanje ostalih koji nisu Hrvati.
Tebi istorija nije učetiljica, više te zanimaju službe koje su tu isključivo da kvare tvoju sreću. :lol:

38imak ima neke fiksacije da ne kažemo opsesije vezane za obaveštajne službe.Konkretno srpske i ruske.​

Haha...pa i jesu bile srpske zemlje.Da ih mozda vi niste osvojili? 😂
Osim toga,mnogi Srbi iz Hrvatske skoro da nisu ni znali da su Srbi...prvi put culi za to kad ste krenuli da ih protjerujete.Sta su vam oni smetali?
Nisu bile, niti su, niti će. Samo u vašim fantazijama. U čitavoj dokumentiranoj povijesti Balkana, to su bile hrvatske zemlje. Srpske su samo u vašim lažima koje ne možete dokazati, jer su laži.

Nisu bile, niti su, niti će. Samo u vašim fantazijama. U čitavoj dokumentiranoj povijesti Balkana, to su bile hrvatske zemlje. Srpske su samo u vašim lažima koje ne možete dokazati, jer su laži.
Дучићу, капа доле... :lol:
Види ти то, Хрвоје, у катастарским књигама у Бечу, и решите са Маријом Терезијом...
Сад, кад се у Бечу пресаберу- наебали сте!:mrgreen:

Дучићу, капа доле... :lol:
Види ти то, Хрвоје, у катастарским књигама у Бечу, и решите са Маријом Терезијом...
Сад, кад се у Бечу пресаберу- наебали сте!:mrgreen:
Ne moramo mi ništa rješavati. Imamo sve sortirano i zapisano.

Kad..ono..međutim. Đevojko, ni "svoju" šumu ne možeš sjeći kako hoćeš, već onako kako šumar kaže..Tako je kod nas a kako je drugdje, nije me briga.
O da, posječena je bila i moja šuma podno Velebita kod rječice Krušnice i svašta nešto...
Ajde? A "sumar"je rekao isto i da su Srbi konstitutivni kao i Hrvati u Hrvatskoj i da bi se i oni trebali nesto pitati,pa nesto niste postovali.
Malo se raspitaj bolje oko tog sumarstva.

Back