Da li je cool kada se ocrtava .....

avesic:
čini mi se da neki ne odgovaraju mom opisu za tange...pa frajeru ako si zgolja ti nemoj molim te da se skidas ....ako ne mozes da pomognes ne smetaj....muski slobodno nosite tange....hooooocu taaaaange :D :D

Poshtovana, malo smo skrenuli sa teme i zalazimo u pravila ponashanja na plazi i zashto tamo ko ide. Obrati paznju, stavio sam novu temu na Ljubav i Sex, bash u vezi "klasichara" i naturalista... :roll:

zasto ko dolazi na plazu ,,,,bla bla bla...sta bi ti, da odes na plazu i da gledas bakutanere, suncas se prvo na ledja posle na stomak, pa u vodu, pa sve ispocetka, i kad odes kuci kazes ...stoooo sam se lepo proveo i onda se ukljucis na forum i kritikujes zivot i zgodne frajere sto bi i mogli da nose tange.... samo se salim ... ne volim na muskarcu tange :!: :!: ...zadovoljan

Milojko Vasic:
Dlakava_Strvina:
argonaut:
Ma dobro to sto je nabudzeno ali nema nista odvratnije nego kad muskarac pokazuje dupe :? :(
Pa sto gledash mushka dupeta?
Uživa !
:shock: Kakav Lik!
Dobro sam si ovo trazio...
Tvoje vjerovatno ne bi ni pogledao posto je toliko razvaljeno da je tuzan prizor...
:(
Milojko Vasic:
Miave:
I bravo za njegovu mamu!
A što za mamu ?
Zato sto samo ona moze da te voli a vrlo cesto se i ona dvoumi.

Jeste, priznajem. Izdaleka, nemam ništa protiv homića, ali kad mi se neki približi, pa makar i ovako virtuelno, na Forumu, dobijem ospice i plikove, počne da ključa u meni i ne mogu da se suzdržim.
Inače, nije nargonaut tako loš dečko, ponekad i nešto pametno napiše ...

Al', yebiga, šta ću kad ih ne podnosim. A valjda i peškirići skopčaju vrlo brzo moju odbojnost (čim kažem da mi se gadi muška depilacija) i tako to krene ...

clap.gif
clap.gif
clap.gif
jerkoff.gif
Vidis Vasicu meni nije ni palo na pamet da si ti peskiric a sad kada si sam iznio ovu kvalifikaciju na sunce sve je jasno. Koliko puta da ti ponavljam - Mirror Efect -prva lekcija iz psihologije. Uostalom jeli itko tebe spominjao u ovoj diskusiji. zasto si se bas ti nasao isprovociranim da mi se kacis.
Elem to je nebitno, posto je ovo neki zakrzljali oblik udvaranja (unutrasnjim konfliktima iznurenog prikrivenog peskira ) moram te obavjestiti da cak i kad bi me muskarci interesirali tvoja bulja nikako nebi prosla.Citanje tvojih postova tjera me najcesce na
vomit.gif

Ajd se sad fino dogovorimo ti kraljuj u svom bircuzu koji glumi kafic, valjaj gluposti a ja te necu spomenuti kao i dosad sve dok ti mene ne spominjes. Ali spomeni me jos jednom i nayebo si, mislim tvoja bulja, ps. idi vidi sliku.
Newsflash - za savremenog moderatora sa foruma Savremeni Muskarac, pretpostavka da su svi muskarci koji se danas depiliraju homoseksualni isto je sto i pretpostvaka da su svi dlakavi muskarci heteroseksualni.
Ajd sad idi obrisi sank, neko ti se ispovracao, ako su ti teme kao muzika od srca ti zelim da uzivas u ovoj melodiji koju si sam komponirao
Ps. nemoj se truditi da ovo brises, iskopirao sam i postovat cu na svim temama ako treba

argonaut:
Eh dlakavi ti si ocigledno ovdje novi pa ne znas Vasu Milojkovica. Da je bilo tko drugi napisao bilo bi ignorisano ali taj nema pravo da mi se obraca.
On je inace poznat po zloupotrebljavanju svog polozaja. Do sutra ce to ionako biti obrisano

Jes.. ovaaaj.. jeste, ja sam nov i izvinite. Evo sad tju da sharam malo (ko zna ovaj vic shvatitje). Ehhh.. Interesantna ToJerija da su obrijani tipovi gejovi... eto, ja sam to uradio prvi put pod uticajem pormica u srednjoj shkoli i devojke su bile odusevljene. Mislim bile su dve, (prava ljubav) i mnogo im se dopao "look" Mr.Mishka. NEcu da baronishem kako sam imao puno riba kad to svi znaju a ja ne krijem. Riba pauza riba pauza riba pauza... pauza... pauza... zamalo... pauza.. hehehe

kuronjicu ...ako si raspolozen za tange, evo ti savet sta da kupis,gde sam bese to videla, neke novine trač ili ovde negde ...ima sa pertlicom na prednjem delu ...koja se jednim potezom otvara...ali nemoj to da zloupotrebljavas da plasis devojcice,...nekad muski manijaci nosili mantile pa ga samo rasiri ...vidis kakao civilizacija napreduje sada samo povuces pertlu...da da na pertlu je ....nezgodno samo ako negde slucajno zakacis...a jeli ...ćeš i dupe da obriješ možda

Back