da li je brak konacno utociste?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa takodje nema smisla ni to da neko iznese svoje misljenje(sto je bio slucaj sa mnom) a nekoliko ostalih clanica ovog foruma krenu u bespostednu ofanzivu u smislu pljuvanja mog misljenja,a iz nekog razloga,vecina njih zapravo svoje misljenje nije ni iznela......

sta ti mislis o tome?

(takodje,kada su iz ciste zavisti i ljubomore bile upucene uvrede meni licno,iako ja nikoga prvi nisa konkretno uvredio,sta mislis,da li je to bilo za admina?)

ovako,evo neka "pljuju" pisce,novinare,kolumniste,sociologe....:)

Jesi li ti zaista lud ili se praviš?
Nikoga nisi uvredio!!!???

Svo vreme pričaš kako smo sve mi, žene sponzoruše i da ne kažem šta još!!!

Ajde molim te, pročitaj svojoj ženi, majci, ćerci šta si ovde pisao... pa da čujem njihovo mišljenje?

Jesi li ti zaista lud ili se praviš?
Nikoga nisi uvredio!!!???

Svo vreme pričaš kako smo sve mi, žene sponzoruše i da ne kažem šta još!!!

Ajde molim te, pročitaj svojoj ženi, majci, ćerci šta si ovde pisao... pa da čujem njihovo mišljenje?

pa dobro,jesi li ti procitala bar neki od svih ovih textova sto sam citirao?.......ti ces npr sutra da otvoris novine,i tako nesto slicno ces da procitas

i sta ces onda raditi?.....tuzices novinara,sociologa ili pisca zato sto te uvredio?

uostalom,zene uglavnom i citaju taj kultni roman GRABLJIVICA......a ovo sto sam ja ovde napisao je toliko nezno i nevino u odnosu na to kako su tamo neke zene u Srbiji predstavljene......

i sta onda sa tim?.....da li na sve strane neko pljuje misljenje spisateljice tog romana?....da li je neko tuzio za uvredu klevetu ili sta vec?

Poslednja izmena:
Oк, сад је већ доста било. Разговор је отишао предалеко од теме. Уколико неко жели да настави разговор о спонзорушама нека то учини на некој од 2398698 тема које су до сада већ отворене о њима.

Молим све учеснике разговора да се врате на тему брака као уточишта.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back