Da li je bračna prevara zdrava?

6562_prevara_ls.jpg

Mnogi prevare svog bračnog partnera a ja priznajem da se i meni to dešavalo. Razlog za to uvek nađemo. Međutim postavlja se pitanje da li je to zdravo? Mogao sam to pitanje da formulišem i drugačije ali mi se nekako baš nametnulo ovo!

Ja mislim da jeste. To je kao kad posle teške bolesti saznaš da si ozdravio...hoćeš da poletiš. Tako je i u prevari, prvo zadovoljstvo je osećaj pobede jer si se popeo na teško osvojiv planinski vrh a drugo je kad se vratiš kući i shvatiš koliko je to što te je kod kuće čekalo vrednije....al' mnogo....

Ipak, muče me dva potanja:
Zašto moja komšinica Eva za muža koji često ume da zaluta u tuđe "dvorište" kaže...on je jedna obična bitanga a za rođenog brata koga je žena i na gomili hvatala kaže ....muškarčina

Drugo pitanje je da li sam ja grešan ili su grešni oni koji me osuđuju?

Ja znam da ti baš ne deliš moje mišljenje, zato mi kaži ono što misliš...

Poslednja izmena:
Izdvojila sam ovo:
Ipak, muče me dva potanja:Odgovorite
Zašto moja komšinica Eva za muža koji često ume da zaluta u tuđe "dvorište" kaže...on je jedna obična bitanga a za rođenog brata koga je žena i na gomili hvatala kaže ....muškarčina
Odgovor: zato što je Eva slepac, licemer.

Ja mislim isto kao i ti ali drugi kazu da je u pravu?

Kakve veze ima to sto su bokseri sa tim da li im je zena dovoljna? Konstantno lupas gluposti. Mozda je bas zena tog boksera vrh riba,odlicna u krevetu,ima iste seksualne zelje i voli isto sto i on te ga potpuno zadovoljava,nebitno da li je to grubo ili nezno.
"Vatrena devojko".Nisi kompetentna da odgovaras na moje misljenje.Mozda ti mozes da zadovoljis i boksere,ali ne mogu to,sve zene.

Neko ko istuce zenu bez obzira kakav razog postojao
ne moze da bude nista drugo nego obicna bitanga...mogu
da mu prikacim i druge reci koje oslikavaju njegov karakter
i svako ce ici uz njega.

Evo ti dogadjaj od pre par dana iz Zadruge. Kakvi god rzlozi
da su postojali zar je morao ovako da postupi. Sto je crnje
kaznili su ga sa godinom zatvora koje ce da odsluzi u kucnom
pritvoru i zavrsili sudjenje za tri dana...druge razvlace po sudovim
godinama sto je samo po sebi kazna...Sta je on nego bitanga...

Ako vec nisi pogledaj video

Taj moron Miki Djuricic toliko je vazan nasoj vlasti,da se lako nagodio sa sudom,da bude godinu dana,u kucnom pritvoru.Za njegovo ne-delo,predvidjena
je kazna od pet godina robije.! Ali,on je zaboga JAVNA licnost,koja pretstavlja sve nas srbe kao idiote.On ne moze da ide na robiju,jer takvi tipovi
trebaju nasoj dragoj srbiji.

-Sibirski Tigar- Prijatelju.Ja nisam kriv,sto ti ne pratis novosti iz nauke i medicine.Najnovije proucavanje seksualnosti kod muskaraca,kaze da je muskarcu
u zivotnom razdoblju izmedju 2O i 5O godina,potrebno da ima seksualne odnose,sa cc,15 raznih zenskih osoba.! Takodje se tvrdi, da muskarcu da bi sacuvao
svoj brak,kao i svoje psihicko,fizicko i seksualno zdravlje,potrebno da u braku,pored svoje supruge,uvek ima jednu seksualnu partnerku,sto bi se strucno
rekli,honorarno.! To odrzava brak i ljubav medju partnerima (bracnim naravno).!!!

Nemoj ti da mislim molim te,pogotovo ne sta ja volim. To sto ja volim te se apsolutno ne tice,a ovo sto si napisao je apsolutno netacno. Imas li ti opciju da od*ebes?
Ti si veoma ostra u odgovorima.Imas snazni temperament koji voli da lomi tvoje sagovrnike.Zbog toga sam (ne misleci nista lose) stekao utisak,da ti volis
snazne grube muskarce (grube samo u seksu) jer jedino to ti donosi psihicko smirenje.Priznajem,da i ja volim tako divlje neobuzdane devojke.Uostalom,
ne bi ti imala nadimak:"Vatrena devojka". U plamenu tvoje vatre,nije lose sagoreti,pod uslovom,da muskarac ne sagori bar nacisto.Saljem ti ruko ljub.i
jedan nezan virtuelni poljubac, na tvoje vatrene usne.!

-Sibirski Tigar- Prijatelju.Ja nisam kriv,sto ti ne pratis novosti iz nauke i medicine.Najnovije proucavanje seksualnosti kod muskaraca,kaze da je muskarcu
u zivotnom razdoblju izmedju 2O i 5O godina,potrebno da ima seksualne odnose,sa cc,15 raznih zenskih osoba.! Takodje se tvrdi, da muskarcu da bi sacuvao
svoj brak,kao i svoje psihicko,fizicko i seksualno zdravlje,potrebno da u braku,pored svoje supruge,uvek ima jednu seksualnu partnerku,sto bi se strucno
rekli,honorarno.! To odrzava brak i ljubav medju partnerima (bracnim naravno).!!!

Lorde, ti mu dodjes kao strucnjak opste prakse. U sve se bre razumes.
Mora da si mnogo varao kad ti je i to specijalnost. Ja priznajem,nisam...
Svaka cast ti si profesionalac kao Ronaldo a ja ni amater nisam, ne mogu ni
u dzomba ligu...svaka cast.

Ti si veoma ostra u odgovorima.Imas snazni temperament koji voli da lomi tvoje sagovrnike.Zbog toga sam (ne misleci nista lose) stekao utisak,da ti volis
snazne grube muskarce (grube samo u seksu) jer jedino to ti donosi psihicko smirenje.Priznajem,da i ja volim tako divlje neobuzdane devojke.Uostalom,
ne bi ti imala nadimak:"Vatrena devojka". U plamenu tvoje vatre,nije lose sagoreti,pod uslovom,da muskarac ne sagori bar nacisto.Saljem ti ruko ljub.i
jedan nezan virtuelni poljubac, na tvoje vatrene usne.!
Uz postovanje,blage veze nemas. Jedno je u seksu biti strasan,a drugo grub. Prvo mislim da voli svako,drugo vole manji broj osoba u koj ja ne spadam. Ne znam kakav odgovor ocekujes,svoj temerament ne krijem a i zasto bih krila kad odgovaram osobi kojoj zena sluzi za SEKSUALNO IZIVLJAVANJE,sto si na nekoj temi i sam rekao. Moj nadimak mozes da shvatis kako hoces,ali to kako ga ti shvatas je u neku ruku daleko od istine. Svoje krajnje erotske poruke cuvaj za nekog drugog ili predji na pdf erotskih prica a mene ostavi na miru i ne gusi svaku temu glupostima.

E ako nadjes zenu koja ce da te voli i podrzava dok je varas slobodno otvori temu o tome i ako se ispostavi da je istina ja povlacim sve sto sam rekla o tebi i javno cu da ti se izvinim. Ali se to nikad nece desiti jer ljubav svoje partnerke nikad neces da dobijes na taj nacin. Ako varas zenu i ona to ne zna to je druga stvar,to opisuje tebe kao osobu i ne bih volela da pisem sta o takvim osobama mislim jer imam malo postovanja prema drugima,ali to ne znaci da se tako cuva ljubav.

A sta kaze za zene u tom dobu?
Kada se govori o braku, mnogo dalje je otisla fenomenologija nego seksologija....tacnije, vi "naucnici" imate tezak problem i skoro neresiv cak ni emocije ne uspevaju da vam iskljuce logiku, a verujete nauci vise nego vernici u svog boga...

Back