da li je bosanski jezik korijen "srpskog i hrvatskog" jezika

Zarathustra:
Људиииии,
Замислите, први пут ми се на Крсти, политици десило да ишчитам пуних 9 страна и да не нађем ништа паметно.

Дајте људи, шта губите време на будале... па неки морају да се баве маркетнигом, од чега би живели !? :roll:

Марлборо, мислите о томе !

А шта си друго очекивао од Мује, Хасе и Фате........ 8-) некада су били бар добар виц......а данас....... 8-)

eremita:
А шта си друго очекивао од Мује, Хасе и Фате........ 8-) некада су били бар добар виц......а данас....... 8-)

Не, ал' пази ја се питам одакле им туки да тако пласирају своје глупости на све стране... с једне стране ти држи придике о националном идентитету и директно те гађа у језик, а ја кад читам његов текст не знам да ли га је писао неки дадаиста, или надреалиста, оно као рецимо "Ружичасти слонови" или Џејмс Џојс.... :shock:
Нема шта.... топ листа надреаЉиста ! 8-)

Пратим ја они се активно, и то чак изгледа исти јављају с небулозама и на хрватске форуме и на наше и покушавају да докажу како је Мајевица виша од Хималаја.... а на њиховим џафте-курафте форумима то је већ стандард ! :roll:

....јбт, туга...

Zarathustra:
Не, ал' пази ја се питам одакле им туки да тако пласирају своје глупости на све стране... с једне стране ти држи придике о националном идентитету и директно те гађа у језик, а ја кад читам његов текст не знам да ли га је писао неки дадаиста, или надреалиста, оно као рецимо "Ружичасти слонови" или Џејмс Џојс.... :shock:
Нема шта.... топ листа надреаЉиста ! 8-)

Пратим ја они се активно, и то чак изгледа исти јављају с небулозама и на хрватске форуме и на наше и покушавају да докажу како је Мајевица виша од Хималаја.... а на њиховим џафте-курафте форумима то је већ стандард ! :roll:

....јбт, туга...

Мене само интересује како успевају да људима потхрањују идеје у фазону: до сада су вас лагали, ваша историја није она коју сте учили, ви сте у ствари један веома стари народ који је пао под чизму хегемона Србије, ви сте старији од Срба, па ево ова тема "да ли је босански језик КОРИЈЕН српског"..... просто невероватно, то су успели са Босанчеросима, са Милогорцима... а ови се примају јбт... ипак је врх лудила "пирамида"...ахахахаааааааааа............ :razz: :razz: :razz:

eremita:
Мене само интересује како успевају да људима потхрањују идеје у фазону: до сада су вас лагали, ваша историја није она коју сте учили, ви сте у ствари један веома стари народ који је пао под чизму хегемона Србије, ви сте старији од Срба, па ево ова тема "да ли је босански језик КОРИЈЕН српског"..... просто невероватно, то су успели са Босанчеросима, са Милогорцима... а ови се примају јбт... ипак је врх лудила "пирамида"...ахахахаааааааааа............

Е мој ти, очигледно теби још увек није јасно како функционише данашњи свет....

Па са Запада постоје такви механизми о којима ми овде можемо само да фантазирамо, и још да ти прилепе етикету да си "параноик", а сведок си да ти се у окружењу стварају такве метаморфозе и гротескне творевине, да и да затвориш на оба ока не можеш да заборавиш да били у стању, и спровели у дело да од ПИЛЕТА НАПРАВЕ МАГАРЦА.

Најжалосна је ствар што овај мученик није ни свесан шта ради. Њему је битно да он налепи на неки јавни форум "Да ли је босански језик коријен српског и хрватског" и он онда свршава од среће што је успео да "докаже да не постојимо", да нас "поништи", по могућству "избрише".... итд.... :neutral:
Најгоре је што ни њему није кристално јасно да је сам ЖРТВА, или у њему превлада оно тренутно "ма да комшији цркне крава", или "ебу мене са стране, дај да ја узвратим неком оближњем".... И шта је постигао ?! :roll:

Иста ти је игранка и са оном "тужбом за геноцид". Врати филм из чије је фабрике оно. Ко ју је склопио и покренуо ?? Зашто баш против Србије, а не против РС ?
А сељак к'о сељак, ко вели: "Тукли су нас, убијали, дај да и нама од тога кане која парица ако може !".... тужно али истинито ! :neutral:

Back