Da li je bolje zivjeti u jednoumlju?

v133621p0.jpg

Tito sa pionirima

Свако би то волео. Само бих поменуо да ја треба да будем владар, пошто имам генијалне идеје, тако да верујем да би сте си сви слагали самном :mrgreen:

Diktatura je zločinački oblik vladavine. Demokratija je civilizacijska tekovina.

Да, или ме чула варају или ми се нешто чини да ја та демократија пре зверска тековина, а не цивилизацијска, пошто је мудри Платон говорио да је демократија лош облик владавине јер свака будала може да води народ, а те будале лако контролишу лукаве лисице и кукавице пошто су јел те, будале, да је неко нормалан, не би бивао контролисан.
Исто тако, демократија је такав облик владавине која претставља само брег на којем држава и народ полако клизе ка провалији која се зове АНАРХИЈА.
Ето толико о демократији.

А да, данас не постоји демократска држава, јер они које себе сматрају демократама су уствари диктатори као рецимо Амери.

Poslednja izmena:
Kako je bilo lijepo kad smo nosili stafetu sirom nase Juge i kad smo svirali rock and rolle. Druzili smo se preko radnih akcija i pjevali smo o Titu. :)

Za vas muslimane bilo je narocito lepo.
Tada ste postali narod i zvali ste se jednostavno "muslimani" a ziveli ste u velikoj drzavi za razliku od dansnjeg trokutica.
Sa istorijom i nacionalnim identitetom niste imali problema jer niko to pitanje nije ni postavljao.
Onda su takvi kao ti pozeleli jedinstvenu, unitarnu i pre svega islamsku bivsu SRBiH izvan tako vam drage Juge.
Sada mozete samo da tugujete jer ste vi muslimani najveci gubitnici u celoj prici o raspadu SFRJ.

Back