Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? Vol.9 (oboji me u skeptičnu boju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да. Нигде није ни написано ништа друго, јер сви набројани руски агенти нису на власти у својим респективним државама.
Ако ти тако кажеш, онда ми је драго.

Колумна на страну, причамо о самој изјави, која се своди на:

"Жене треба присилно удавати за мушкарце јер ће онда бити мање агресије".

То је буквално дефиниција захтева Инцел терористичког покрета (извршили су више терористичких напада).

Дакле- Питерсон се улизује познатом терористичком покрету.
Добро, он говори да неожењени мушкарци пате, да су усамљени, те да су због тога склонији насиљу. Говори и како то да се реши, покушај да их ожениш. Не ''ожени их подхитно, нађи младу'', већ усмери некако жене према њима.

Од узорка тих мушкараца, можда 1% се идентификује као инцел и од те групе можда 1% заправо је изршило акт терирозима, и ти се баш ухватиш за њих и повезујеш то са Питерсоном.

Зашто не и за оних 99% којима је максимум шакатање у кафани?

Ако ти тако кажеш, онда ми је драго.

Не ради се о томе шта ја кажем, већ шта каже било ко ко има мало везе са медицином. Мислим и да би и теби први инстинкт на "ставили човека у кому" био "ОМГ зашто?" -"Зато што је џанки". -"Који дебили", да то нису урадили Руси. Е али ако је лек из руске апотеке, онда може и чај од плутонијума.

Добро, он говори да неожењени мушкарци пате, да су усамљени, те да су због тога склонији насиљу. Говори и како то да се реши, покушај да их ожениш. Не ''ожени их подхитно, нађи младу'', већ усмери некако жене према њима.

Од узорка тих мушкараца, можда 1% се идентификује као инцел и од те групе можда 1% заправо је изршило акт терирозима, и ти се баш ухватиш за њих и повезујеш то са Питерсоном.

Зашто не и за оних 99% којима је максимум шакатање у кафани?

Па, Питерсон се прилично русоналупетао у целој тој причи.

Прво је изјавио да половина мушкараца остаје неожењена, што је лаж.

Друго, ако је неко неожењен, то не значи аутоматски да је хетеро мушкарац којем је ускраћен секс (и ја сам де јуре неожењен мушкарац, на пример).

Хетеро мушкарци којима је ускраћен секс чине јако малу популацију, и чињеница да немају партнерке увек има неки разлог.

Сваки психолог би помогао тим људима да се снађу на тржишту љубави, а нико никад не би рекао "Натерајмо жене да се удају за њих".

Дакле, политичко скупљање поена. Код Инцел заједнице.

Плус што ови присилни бракови нису једина брљотина Питерсона.

Crni Lambo u retrovizoru u sred Zlograda, dok čestiti narod na Goliji gladuje.

IMG_20200811_194710.jpg

Gde je to napisao?

Mi smo hteli doci u Rasku al Sizifa i mene Tihi nije hteo da pozove a pitali smo.

Hteli smo i za Beocin da trazimo Neshu ali nazalost nismo uspeli da napravimo taj trip.
Pa iskreno ni ja vas ne bi primio da sam Tihi. Podjebavate ga godinama ovde i onda kao aj da se vidimo. Nema smisla.

"Srpski narod, prvi u evropi je ustao protiv fasisticke agresije" kazu braca Rusi....

I kako onda da ih ne volis?

A da volis fasiste koji su nas ubijali bombardovali zemlju otimali?

Da, a Ruski je sa Nacistima okupirao Poljsku i izgenocidisao ko zna koliko nevinih Poljaka.
A onda su ih okupirali i posle rata i slali ih u gulage.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back