- Poruka
- 15.885
Tihi da si day trejdovao 2 bitkojna sa 1 117 000 na 1 132 000 uzeo bi najlaganijih 30 soma za 10 minuta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alo bre kakav buttcoin te spopaoTihi da si day trejdovao 2 bitkojna sa 1 117 000 na 1 132 000 uzeo bi najlaganijih 30 soma za 10 minuta.
Koji Neven vise, ja znam samo Nevena Zivancevica iz In VivoNevene
Jel se igras lastisa sa decom![]()
Pojam "hold" postoji dug niz milenijuma. To što ste vi iz Kojn zajednice ubeđeni da ste ga vi izmislili 2018, govori sve o vašem znanju.hodl . Drzis dugorocno tipa na 10 godina ili 5 nema sanse da izgubis zbog prirode bitkoina koja je deinflatorna i 4 godsnjeg halvinga...
1 135 000, dize sePojam "hold" postoji dug niz milenijuma. To što ste vi iz Kojn zajednice ubeđeni da ste ga vi izmislili 2018, govori sve o vašem znanju.
A ta veštačka ograničenost broja buttcoina, ne znači ništa.
Kao kad bi tebi medlin olbrajt rekla da planira da širi noge 3 puta godišnje, pa 2 puta, pa 1.
To tebi uopšte ne bi pikiralo interes, jer ona nije španski biciklista.
Naravno, ja sam mladi KejnsРазумевање крипто валута и трговине акцијама нивоа ...шта ту има, купиш кад падне продаш код скочи
Догнам продам што би рекао Коле... Дачо предвиђам ти блиставу будућност.
U Beogradu zasad nema. Broitro.Jutro svima imal kise?
Pojam "hold" postoji dug niz milenijuma. To što ste vi iz Kojn zajednice ubeđeni da ste ga vi izmislili 2018, govori sve o vašem znanju.
A ta veštačka ograničenost broja buttcoina, ne znači ništa.
Kao kad bi tebi medlin olbrajt rekla da planira da širi noge 3 puta godišnje, pa 2 puta, pa 1.
To tebi uopšte ne bi pikiralo interes, jer ona nije španski biciklista.
Znači kad muško društvo pije pivo ispred samoposluge, to je zato što su svi gej?Dzabe me zove Motortokac, rekao sam mu da nisam gej i da necu da se druzim sa tobom i 2600.
Шефе каква је ово рана по сред грудног коша?
Шефе каква је ово рана по сред грудног коша?