Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? Vol.9 (oboji me u skeptičnu boju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tihi da si day trejdovao 2 bitkojna sa 1 117 000 na 1 132 000 uzeo bi najlaganijih 30 soma za 10 minuta.
Alo bre kakav buttcoin te spopao
Tixoglu ovde pisao kako uzima 5 10000 deviza svaki mesec
Registruje se ko invalid i vodi zenu na biciklu da pedala ko kobila i onda na porodicni rucak od 700 din za nju i decu

Pa jel se to uklapa

FB_IMG_1597182581504.jpg

hodl . Drzis dugorocno tipa na 10 godina ili 5 nema sanse da izgubis zbog prirode bitkoina koja je deinflatorna i 4 godsnjeg halvinga...
Pojam "hold" postoji dug niz milenijuma. To što ste vi iz Kojn zajednice ubeđeni da ste ga vi izmislili 2018, govori sve o vašem znanju.

A ta veštačka ograničenost broja buttcoina, ne znači ništa.

Kao kad bi tebi medlin olbrajt rekla da planira da širi noge 3 puta godišnje, pa 2 puta, pa 1.

To tebi uopšte ne bi pikiralo interes, jer ona nije španski biciklista.

Pojam "hold" postoji dug niz milenijuma. To što ste vi iz Kojn zajednice ubeđeni da ste ga vi izmislili 2018, govori sve o vašem znanju.

Kao kad bi tebi medlin olbrajt rekla da planira da širi noge 3 puta godišnje, pa 2 puta, pa 1.

1 135 000, dize se

Разумевање крипто валута и трговине акцијама нивоа ...шта ту има, купиш кад падне продаш код скочи

Догнам продам што би рекао Коле... Дачо предвиђам ти блиставу будућност.

Разумевање крипто валута и трговине акцијама нивоа ...шта ту има, купиш кад падне продаш код скочи

Догнам продам што би рекао Коле... Дачо предвиђам ти блиставу будућност.
Naravno, ja sam mladi Kejns

Albright has mentioned her physical fitness and exercise regimen in several interviews. In 2006, she said she was capable of leg pressing 400 pounds (180 kg)

Dzabe me zove Motortokac, rekao sam mu da nisam gej i da necu da se druzim sa tobom i 2600.
Znači kad muško društvo pije pivo ispred samoposluge, to je zato što su svi gej?

Previše projektuješ svoje stanje na svet oko sebe. Zapamti, tu nema ničeg lošeg i nema razloga da se stidiš. Nas trojica volimo ženske, ali ne treba zbog toga da nas izbegavaš, nečemo te terati da na silu gledaš ženske sise i dupeta ako te to ne interesuje.

Prosto covek da ne veruje koliko ima ovih morona antivaksera, ravnozemljasa i 5G retarda.
To iskace ko sitaki pecurke.

Al daje nam uvid kako se Isak Njutn osecao medju savremenicima kad je dokazivao gravitaciju, ili Galileo kad je dokazivao da je Majka Zemlja okrugla. Ili Darvin kad je dokazivao da imamo daleke covekove rodjake. Tim istim rodjacima.

Uzaludan posao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back