Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? Vol.9 (oboji me u skeptičnu boju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Што браниш психопату?

Развратног човека браниш, јер то морално?

Ми критикујемо Мухамеда, а не верска осећања муслимана, велика је то разлика
Mislim da nije pametno kritikovati Muhsmeda... generalno, sve dokle ima budala koje bi te osudile na smrt zbog toga..

По-бедини извори...:hahaha:
http://www.princip.info/2015/05/18/pismo-proroka-muhameda-hriscanskim-monasima/#
Pismo proroka Muhameda hrišćanskim monasima

Da li si imao prilike da procitas Savino Zakonopravilo , u kojem se opisuju i muslimani?

Evo sta kaze Sveti Sava o Muslimanima - da su sluge sotonine i preteca Antihrista

О муслиманима
Интересантно Свети Сава помиње мухамеданску веру скоро век и по пре него што су муслимани дошли на Балкан. Он у Законоправилу даје опширну анализу мухамеданске вере оштро критикујући многе обичаје и веровања – узимање више жена, сматрање да Исус није Бог већ божији посланик, дефиницују раја, свети рат (џихад), идолопоклонство…

Screen Shot 2020-06-08 at 10.15.09.jpg

Сава каже да су муслимани до времена цара Ираклија били идолопоклоници, а да су затим комбинујући доктрину Јевреја и хришћана аријанаца и несторијанаца на крају саставили Ислам. Несторијанци су гушили права жена и нису поштовали Богородицу. Аријанци нису веровали у сина божијег, већ само у Бога оца.

Савини закључци у Законоправилу о Исламу имају изузетан значај за нас, јер је питање колико би данас Срба остало непокрштено у муслимане да он није у Законоправилу заузео врло јасан став о Исламу. Та његова порука је резоновала вековима кроз црквено учење.

Evo jednog vica.

Bili Daco evnuh i Vladan IPH na kosutnjackim bazenima. Vladan prvi uskace da se kupa.

'Kakva je voda'- upita radoznali evnuh.

'Ladna ko kura.c'- Odgovori Vladan i strese se.

'Jao, sklanjaj se, skacem na bulju' - ushiceno uzviknu Daco aka monah Pederlije i zatrca se da skoci
Тикице стигла си... баш си жестока, одма на ствар, ко ономад на екскурзији у лову на Пекиншку патку... успела си, опет си је ухватила

а ево грома, сад ће да те помази...

Poslednja izmena:
Mislim da nije pametno kritikovati Muhsmeda... generalno, sve dokle ima budala koje bi te osudile na smrt zbog toga..

Mi Hriscani se borimo za istinu i Hrista po cenu smrti i stradanja. I moramo razoblicavati tu laznu veru satansku tvorevinu da bi spasavali ljude duse, kao i svoje.

Nema vece casti i obaveze hriscanske nego misionariti , govoriti istinu i pomagati ljudima da krenu pravim putem i spasu svoje duse.

Da odeš da živiš u džamahiriji, pevala bi ti drugu pesmu...

Ne mogu se sjetiti kad se u našem javnom prostoru počela zlorabiti riječ “džamahirija”, no činjenica je da se njome mlatara bez reda i smisla.
Džamahirija je rođena u Libiji kao Gadafijeva ideja vladavine mnoštva. Riječ je o sekularnom obliku vlasti iz kojeg je religija potpuno isključena. U ovoj vrsti narodne republike žene su po svemu ravnopravne muškarcima (uključene su u politiku i javni život), osnovno i srednjoškolsko obrazovanje obavezno je, a fakultetsko besplatno svima koji to žele. Također su besplatne i sve medicinske usluge, dok je bankama zabranjeno stjecanje profita pozajmicama.

https://www.24sata.hr/kolumne/kad-bismo-barem-zivjeli-u-dzamahiriji-566487/komentari

Mi Hriscani se borimo za istinu i Hrista po cenu smrti i stradanja. I moramo razoblicavati tu laznu veru satansku tvorevinu da bi spasavali ljude duse, kao i svoje.

Nema vece casti i obaveze hriscanske nego misionariti , govoriti istinu i pomagati ljudima da krenu pravim putem i spasu svoje duse.
Šta, ti bi da završiš ko mučenik?

Da li si imao prilike da procitas Savino Zakonopravilo , u kojem se opisuju i muslimani?

Evo sta kaze Sveti Sava o Muslimanima - da su sluge sotonine i preteca Antihrista

О муслиманима
Интересантно Свети Сава помиње мухамеданску веру скоро век и по пре него што су муслимани дошли на Балкан. Он у Законоправилу даје опширну анализу мухамеданске вере оштро критикујући многе обичаје и веровања – узимање више жена, сматрање да Исус није Бог већ божији посланик, дефиницују раја, свети рат (џихад), идолопоклонство…

Screen Shot 2020-06-08 at 10.15.09.jpg

Сава каже да су муслимани до времена цара Ираклија били идолопоклоници, а да су затим комбинујући доктрину Јевреја и хришћана аријанаца и несторијанаца на крају саставили Ислам. Несторијанци су гушили права жена и нису поштовали Богородицу. Аријанци нису веровали у сина божијег, већ само у Бога оца.

Савини закључци у Законоправилу о Исламу имају изузетан значај за нас, јер је питање колико би данас Срба остало непокрштено у муслимане да он није у Законоправилу заузео врло јасан став о Исламу. Та његова порука је резоновала вековима кроз црквено учење.
Одличан текст...

Читао сам давно, пре две године и то два пут за редом...

Него дај пронађи онај чин одрицања муслимана од демона алаха... качио сам ти тај линк пре једно 5 6 година, и не могу да га нађем...

Тамо се цела та безбожничка доктрина од а до ш, проклиње...

Šta, ti bi da završiš ko mučenik?

Ja cu govoriti istinu pa kako mi Gospod Bog da.

A istina je da je islam religija mrznje zla i djavola licno. Muhamed nije nikakav prorok vec je u svoje vreme bio veliki zlikovac siledzija i pedofil.

Npr ne znam dal znas da je muhamedova najomiljenija zena , Ajsa imala 6 godina kada je vencao a 8 ili 9 kada je prvi put imao sa njom odnose.

Kako to tumacis? Ja kao bolest.

Najgori su oni muslimani koji su onakvi muslimani kakvi su Vladan i Tiksi hrišćani... filovani mržnjom i glupošću.

Zbog takvih izroda na obe strane nastaju veliki problemi.
Мухамеда ко не критикује, тај шири зло...

Ретки су огранци ислама који нису експанзионистички

Misliš da je to? Znam da ima samo 2 praznika

Eid ul Adha
Eid ul Fitr

Mogućno je da je danas ovaj prvi, a da je kuplung bajram taj drugi.

Овде се каже Eid al Adha, али пошто је Балкан Турска, мислио сам да је честитије да честитам на турском.

Мухамеда ко не критикује, тај шири зло...

Ретки су огранци ислама који нису експанзионистички

I ne pocivaju na nasilju zlu teroru i istrebljenju svih drugaciji. Najgori islam je ovaj bas koji je zastupnjen kod nas - sunitski.

Oni istrebljuju sve redom. Istrebljuju i druge sunite muslimane ako nisu na 100% liniji njihovog ucenja....

Ne mogu se sjetiti kad se u našem javnom prostoru počela zlorabiti riječ “džamahirija”, no činjenica je da se njome mlatara bez reda i smisla.
Džamahirija je rođena u Libiji kao Gadafijeva ideja vladavine mnoštva. Riječ je o sekularnom obliku vlasti iz kojeg je religija potpuno isključena. U ovoj vrsti narodne republike žene su po svemu ravnopravne muškarcima (uključene su u politiku i javni život), osnovno i srednjoškolsko obrazovanje obavezno je, a fakultetsko besplatno svima koji to žele. Također su besplatne i sve medicinske usluge, dok je bankama zabranjeno stjecanje profita pozajmicama.

https://www.24sata.hr/kolumne/kad-bismo-barem-zivjeli-u-dzamahiriji-566487/komentari
Potouno netačno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back