Да ли је боље имати 400м2 у Кули или 50м2 у Београду? Вол. 12 - Ниш је био главни град!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

NAJVEĆI UDAR U ISTORIJI INTERNETA Oboren veliki broj poznatih sajtova i multimilionerskih kompanija: Na udaru BBC, CNN, Redit, PejPal, Amazon...​

DLmk9kpTURBXy8xZWZjY2M2MjlmYmVlZThjODY0MDliOTQ5Yjk0ZWZjYi5qcGeRkwLNAuQAgaEwBQ
FOTO: SCREENSHOT
Nekoliko vodećih medijskih sajtova je trenutno nedostupno.

CNN, BBC, Gardijan, Fajnenšel Tajms, Njujork tajms, Independent, Spektejtor i još neki trenutno ne mogu da se otvore.

Među palim sajtovima je i stranica britanske vlade.

Korisnici Redita, Tviča, Amazona, Etsija, iBeja, Tvitera, Pejpala i Spotifaja takođe su prijavili probleme u utorak.

Nezavisni tragač za prekidima rada sajtova "DownDetector" kaže da je desetine hiljada ljudi širom sveta prijavilo probleme sa različitim veb stranicama.
Nejasno je šta je uzrokovalo prekid, ali se, prema prvim informacijama, sumnja da je greška u Amazon Veb Servisu (AVS).
AVS je platforma za klaud računarstvo koju koriste mnoge najpopularnije veb lokacije na svetu, uključujući Amazon.

https://www.blic.rs/vesti/svet/najv...oboren-veliki-broj-poznatih-sajtova-i/bzbt0gl

ALAN FORD IZ MLADENOVCA Predsednik opštine na neverovatan način obrazložio zašto nema osvetljenja u selu Međulužje (VIDEO)​

Iaik9kpTURBXy9iMmEzYTgyOTA2ZmFhOWM1YzkyZjU1N2RkMzdjMDlhYS5qcGeRkwLNAuQAgaEwBQ

Neki predsednici opština nalaze načina da reše probleme građana, a neki nalaze izgovore da im ne izađu u susret. Tako je predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić na nedavnom zboru građana u selu Međulužje našao izgovor veliki kao bandera. Meštani u ovom selu, naime, po njegovom mišljenju, ne mogu da imaju svetlo u selu - jer nemaju bandere. Barem tako kaže Glišić.

Dakle, ako je noć igde u Srbiji glupa, onda je to u Muđulužju, u opštini Mladenovac. U ovom selu nikada nije postavljena ni bandera, ni sijalica. A predsednik opštine Mladenovac našao je objašnjenje kog se ne bi postideli ni autori Alan Forda. Samo što bi kod njih to bila ironija, a kod Glišića je pokušaj ozbiljnog obrazloženja problema.

Naime, nakon što su se meštani Međulužja požalili da u delu sela nemaju sijalice, Glišić je lakonski odgovorio.

-Da vam kažem, u nekim mestima ne možete da imate sijalice, ako nema bandera – objasnio je Glišić suštinu problema meštanima Međulužja i ostao živ.

Pivski-BIPstecaj.jpg

nalepnica vrh - u stečaju (na dnu)

Delovanje:

IMUNITET – Osnovna karakteristika suvog pivskog kvasca je podizanje ukupnog imuniteta ljudskog organizma.

DIJETE – U sastavu je skoro svih preparata koji se koriste za regulsanje telesne težine u cilju smanjenja telesne težine (umesto jednog obroka), povećanje (pre svakog obroka). Upotrebom suvog pivskog kvasca dobija se optimalna telesna težina. Koristi se naročito tokom perioda posta.

VEGETERIJANCI – Optimalan je za sve oblike vegeterijanske ishrane.

DIJABETES – Pomaže kod dijabetesa jer smanjuje nivo šećera u krvi.

JETRA –Zbog visokog sadržaja holina poboljšava funkciju jetre i pomaže otklanjanju smetnji izazvanih bolestima jetre.

OČI –Preporučuje se kod očih obolenja.

SRCE –Koristan u prevenciji arteroskleroze, aritmije i drugih srčanih obolenja i obolenja krvnih sudova, pa se posebno preporučuje osobama u rizičnim godinama. Preporučuje se za lečenje kod upale srčane kese.

KRVNA SLIKA – Dobar za poboljšanje krvne slike.

DECA – Treba ga redovno davati deci jer pozitivno utiče na fizički i mentalni razvoj, zbog visokog sadržaja fosfora koji pospešuje inteligenciju. Stimuliše apetit kod dece koja ga nemaju.

REUMA – Koristan u lečenju kičme, išijalgije i sl.

PROBAVA – Pomaže digestivne funkcije. Retko ko oseća težinu u stomaku ili mučninu ako redovno uzima pivski kvasac. Veoma je koristan protiv konstipacije (zatvora) jer pospešuje rad creva.

STRES – Izvrstan je protiv stresa zbog velike količine B vitamina koji su neophodni za dobru ravnotežu ukupnog neurovegetativnog sistema.

ANTIBIOTIK – Suvi pivski kvasac je prirodni antibiotik, kontroliše bakterije koje bi mogle da budu štetne po organizam (stafilokoke, salmonella), a istovremeno podstiče učinak bakterija koristan zq dobar rad creva.

TRUDNICE- Preporučuje se u trudnoći jer ima preventivno svojstvo protiv anemije, smanjuje rizik od ranijeg porođaja, a zbog prisustva folne kiseline pospešuje razvoj i zdravlje buduće bebe.

KOŽA – Upotrebljava se i kao jelo i kao dodatak za kozmetičke maske, za kratko vreme čini kožu čvrstom i blistavom. Pomaže da akne brzo nestanu, a vrlo je efikasan kod ekcema, upala i infekcija kože.

DR VUJOVIĆ (32) IZ BEOGRADA PROGLAŠEN JE ZA NAJZGODNIJEG NA SVETU: Plastični je hirurg, ima crni pojas, GLEDAJTE GA

Doktor, Foto: Instagram

lepo lepo​

DR VUJOVIĆ (32) IZ BEOGRADA PROGLAŠEN JE ZA NAJZGODNIJEG NA SVETU: Plastični je hirurg, ima crni pojas, GLEDAJTE GA​

Ovaj 32-godišnjak veoma je popularan na Instagramu gde ga prati gotovo 200 hiljada ljudi, a iz njegovih objava lako se da zaključiti da uživa u planinarenju i vežbanju, te da često putuje širom Srbije

Objavljeno: 08.06.2021. 19:32h
Nikolina Jokić

Dr Vujović bavi se plastičnom hirurgijom i ima svoju ordinaciju u rpestonici Srbije, a na društvenim mrežama često kači fotografije svog rada.
Ovaj 32-godišnjak veoma je popularan na Instagramu gde ga prati gotovo 200 hiljada ljudi, a iz njegovih objava lako se da zaključiti da uživa u planinarenju i vežbanju, te da često putuje širom Srbije.

Ako bacite pogled na komentare ispod njegovih slika primetićete da su žene oduševljene izgledom ovog mladog doktora, te da ga obasipaju komplimentima.

"Kakav predivan osmeh", "Oh, čini mi se da mi treba doktor", "Oduvek sam sanjala da ćeš biti moj", "Topiš mi srce", "Tako si zgodan", samo su neki od hiljade i hiljade laskavih komentara.

Inače, Vasilije je ranije trenirao kikboks, ali i atletiku, a može da se pohvali i crnim pojasom u aikidu. Ipak, tvrdi da mu je oduvek bio san da se bavi medicinom.

"Iako zvuči kao kliše, imao sam viziju da želim da budem hirurg. Potrebno je imati i energiju za to, ja sam već na drugoj godini fakulteta pokazivao veliku radoznalost. Sećam se jednog slučaja iz Urgentnog centra, kada je pacijent došao sa prstom u kesi, svi studenti su se sklanjali, a ja sam prvi skočio da vidim, kako bih probio led", ispričao je svojevremeno za "Telegraf".

Dr Vujović je u istom intervjuu istakao da nije uvek lako dobro izgledati, te da to sa sobom nosi određene izazove.

"Moraš da odolevaš raznim iskušenjima, od tebe se očekuje mnogo u svakom trenutku, u svakoj sferi života. Imam poteškoća zbog toga, ali sve to može da ti imponuje i prija, samo čovek treba da nauči da se izbori sa tim. Nije bitno ko kako izgleda. Najbitnije je šta ti znaš da uradiš, i šta imaš u glavi, naročito u poslu kojim se ja bavim ", rekao je mladi doktor pre nekoliko godina.

Idemo do kraja!

Da si bio u njivi od pocetka ko ja vec bi imao boju. Ja sam izgoreo prvi put posle Djurdjevdana kad sam bio u njivi od ujutru do uvece. Onda posle toga preslo sve u crno i sad sve full.

Mada mozda imas svetao ten tako da bolje je kad se mazes.

Da si bio u njivi od pocetka ko ja vec bi imao boju. Ja sam izgoreo prvi put posle Djurdjevdana kad sam bio u njivi od ujutru do uvece. Onda posle toga preslo sve u crno i sad sve full.

Znaš da odatle potiče reč Redneck

Kada selje koje vole Trampa po ceo dan nešto izigravaju budale po terenu, sade zečeve i sl.

Ја сам се излежавао на ону лежаљку из "уради сам", па сам и ја добио боју.

Црвену.
Da, ja danas odem 10 km peške do neke banke.

To su supermoći nas koji ne vežbamo, ali koristimo Fontanu Mladosti

Leba ti ajde nemoj vise...

DR VUJOVIĆ (32) IZ BEOGRADA PROGLAŠEN JE ZA NAJZGODNIJEG NA SVETU: Plastični je hirurg, ima crni pojas, GLEDAJTE GA

Doktor, Foto: Instagram

lepo lepo​

DR VUJOVIĆ (32) IZ BEOGRADA PROGLAŠEN JE ZA NAJZGODNIJEG NA SVETU: Plastični je hirurg, ima crni pojas, GLEDAJTE GA​

Ovaj 32-godišnjak veoma je popularan na Instagramu gde ga prati gotovo 200 hiljada ljudi, a iz njegovih objava lako se da zaključiti da uživa u planinarenju i vežbanju, te da često putuje širom Srbije

Objavljeno: 08.06.2021. 19:32h
Nikolina Jokić

Dr Vujović bavi se plastičnom hirurgijom i ima svoju ordinaciju u rpestonici Srbije, a na društvenim mrežama često kači fotografije svog rada.
Ovaj 32-godišnjak veoma je popularan na Instagramu gde ga prati gotovo 200 hiljada ljudi, a iz njegovih objava lako se da zaključiti da uživa u planinarenju i vežbanju, te da često putuje širom Srbije.

Ako bacite pogled na komentare ispod njegovih slika primetićete da su žene oduševljene izgledom ovog mladog doktora, te da ga obasipaju komplimentima.

"Kakav predivan osmeh", "Oh, čini mi se da mi treba doktor", "Oduvek sam sanjala da ćeš biti moj", "Topiš mi srce", "Tako si zgodan", samo su neki od hiljade i hiljade laskavih komentara.

Inače, Vasilije je ranije trenirao kikboks, ali i atletiku, a može da se pohvali i crnim pojasom u aikidu. Ipak, tvrdi da mu je oduvek bio san da se bavi medicinom.

"Iako zvuči kao kliše, imao sam viziju da želim da budem hirurg. Potrebno je imati i energiju za to, ja sam već na drugoj godini fakulteta pokazivao veliku radoznalost. Sećam se jednog slučaja iz Urgentnog centra, kada je pacijent došao sa prstom u kesi, svi studenti su se sklanjali, a ja sam prvi skočio da vidim, kako bih probio led", ispričao je svojevremeno za "Telegraf".

Dr Vujović je u istom intervjuu istakao da nije uvek lako dobro izgledati, te da to sa sobom nosi određene izazove.

"Moraš da odolevaš raznim iskušenjima, od tebe se očekuje mnogo u svakom trenutku, u svakoj sferi života. Imam poteškoća zbog toga, ali sve to može da ti imponuje i prija, samo čovek treba da nauči da se izbori sa tim. Nije bitno ko kako izgleda. Najbitnije je šta ti znaš da uradiš, i šta imaš u glavi, naročito u poslu kojim se ja bavim ", rekao je mladi doktor pre nekoliko godina.
još samo video spot nedostaje, evo stiže:

:zurka:

jedna od Rambovih najboljih, a motivi sa "indijancima" je zbog relacije da su plastični hirurzi indijanci medicine za kompleksaše :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back