gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Ne, presao je na moje ovarijume.Mislim da je Motokotač prešo na muška jajca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, presao je na moje ovarijume.Mislim da je Motokotač prešo na muška jajca.
Nije sama.Neoplođeno ako je sama u kavezu?
Berem jagode draga, przim se nije mi dobro... Pauza pa nastavak.Salim se, nije, cuti, ne javlja se
Bar ces dobiti lepu bojuBerem jagode draga, przim se nije mi dobro... Pauza pa nastavak.
Ako ti treba savet (koja hrana, koliko, kad i slično), zovi. Ja sad imam ptića od dva meseca, ručno hranjenog.Nije sama.
Jaja?Bar ces dobiti lepu boju![]()
Uhm, sad si mi nabacio u imaginaciju motorsajklistu koji nag bere jagode, joj
Znači crvena jaja. Od jagoda?Uhm, sad si mi nabacio u imaginaciju motorsajklistu koji nag bere jagode, joj
Ne bere nag, izgorele mu samo ushi i kolena.Uhm, sad si mi nabacio u imaginaciju motorsajklistu koji nag bere jagode, joj
Moji to uzeli prosle godine, nista ozb.Ako ti treba savet (koja hrana, koliko, kad i slično), zovi. Ja sad imam ptića od dva meseca, ručno hranjenog.
Volim smuti od jagodeZnači crvena jaja. Od jagoda?
BiceVolim smuti od jagodekremast, mmm
Ručni rad visoki sjajAko ti treba savet (koja hrana, koliko, kad i slično), zovi. Ja sad imam ptića od dva meseca, ručno hranjenog.
Ako je prvo jaje, biće ih još 5-6, na nekih nedelju dana. A ako izađu mladi, moraš da praviš hranu roditeljima. Imaš li gnezdo?Moji to uzeli prosle godine, nista ozb.
U kavezu su al su moji sad nabudzili neko gnezdo pored...Ako je prvo jaje, biće ih još 5-6, na nekih nedelju dana. A ako izađu mladi, moraš da praviš hranu roditeljima. Imaš li gnezdo?
Iskreno nisam bas gledaoJel ima gnezdo udubljenje? Ne bi bilo loše da ubaciš malo piljevine iz nekog pet šopa. Neka pokrije dno.
Samo da vidim kako mi stoji nova slika.
Bolja od kamijona.Woman dies after being attacked by three dogs in Maryborough
Ta divna stvorenja...