- Poruka
- 200.769
Takva je zbog vašeg KUD-a.Zatvaraj ovu smradnu temu, šefe sale.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takva je zbog vašeg KUD-a.Zatvaraj ovu smradnu temu, šefe sale.
uzmi onu kancerogenu, odlična je!Sutra krema za sunce, faktor 50.
Ln![]()
KO j*be Trumpa,. Hunter Bajden investriao u BC.!Trump calls Bitcoin a ‘scam against the dollar’ that needs to be ‘very high regulated’
Izdaja narode.... Glavni agent poraženog Putina, sad kaže da je Bitkoin buljom.
ne mogu da nadjem ništa od korisnikaTakva je zbog vašeg KUD-a.
KO j*be Trumpa,. Hunter Bajden investriao u BC.!![]()
When you buy Dip, and it just keeps Dipping.
Pogledajte prilog 942515
Рава Коин сада вреди 5 центи, а јуче је вредео 6.
Овим темпом ће вредети 0 центи за 5 дана.
buy the strawbePogledajte prilog 942526
Kako se osećaš zarad činjenice da oni koje si glasao, postali su multi-hiljadari, a ti imaš samo Emihsa u ruci![]()
Foto: Privatna Arhiva
ZAJEDNO se kalili
DIJANA HRKALOVIĆ KAKVU NIKAD NISTE VIDELI: Neviđene FOTKE iz vremena romanse sa uhapšenim Jovičićem! BILA JE ZVEZDA PALILULE!
Aleksandar Jovičić (34), uhapšeni predsednik opštine Palilula, i Dijana Hrkalović (34), bivša državna sekretarka MUP, bili su u ljubavnoj vezi pre nekoliko godina. Jovičić i Hrkalovićeva upoznali su se kao veoma mladi kada su se učlanili u stranku. Ubrzo nakon učlanjenja, stupili su ljubavni odnos, a svoju romansu nisu krili.
foto: Privatna Arhiva![]()
![]()
Pošto je Kurir otkrio vezu Hrkalović i Jovičića, redakciji se javio čitalac koji je poslao njihove fotografije iz tog perioda.
Prema njegovim rečima, njihova veza nije bila kratka, već je bila ozbiljna i trajala četiri godine. Raskinuli su 2012, a sledeće godine Jovanović se oženio.
foto: Privatna Arhiva foto: Privatna Arhiva
Kako tvrdi čitalac Jurira, Jovičić se dok je trajala njihova veza, često pozivao na Hrkalovićku koja je tada imala funkciju u MUP-u i na taj način zastrašivao građane.
Ovo dvoje nekada mladih i vrlo perspektivnih članova SNS su danas u drugačijoj situaciji. Nekada im se ovoma smešila velika karijera, ali Jovičić je u pritvoru i tereti se za krivično delo trgovina uticajem u saizvršilaštvu.
Hrkalovićeva, koja se u više navrata dovodila u vezu sa mafijom, otpuštena je iz policije.
Боже Џег каква је то еротика од раног јутра?Kako se osećaš zarad činjenice da oni koje si glasao, postali su multi-hiljadari, a ti imaš samo Emihsa u ruci
Možda će ti nekoliko Trešanja iz bašte imaginarne punice, ublažiti bol
Papagaj mi sneo jaje, a lolcina.
Sad imaš veću porodicu (u realnosti) od TihogPapagaj mi sneo jaje, a lolcina.
Neoplođeno ako je sama u kavezu?Papagaj mi sneo jaje, a lolcina.
Koja kategorija ti treba za kamion u Kanadi?Sad imaš veću porodicu (u realnosti) od Tihog
Ne, nego cudno, papagaj ima musko spolovilo.Neoplođeno ako je sama u kavezu?
To će da vidi ali malo sutra.Ne, nego cudno, papagaj ima musko spolovilo.
Papagajka?Ne, nego cudno, papagaj ima musko spolovilo.
Pa ja bih tako rekla, ako dotican papagaj ima zensko spolovilo iPapagajka?
Pa ja bih tako rekla, ako dotican papagaj ima zensko spolovilo i
snosi jajca.