Да ли је боље имати 400м2 у Кули или 50м2 у Београду? Вол. 12 - Ниш је био главни град!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

TRŽIŠTE kriptovaluta ponovo raste, a vlasnici digitalnih novčića zadovoljno trljaju ruke pošto vrednost njihove imovine skače iz dana u dan. Naime, druga najpopularnija kriptovaluta u Srbiji, ali i šire - Ethereum (ETH), kojom trguje čak oko 10.000 naših građana, dostiže rekordne vrednosti već treći dan zaredom. Istovremeno, najpopularniji Bitkoin ponovo je prebacio granicu od 40.000 dolara i trgovan je na nivou od 40.187 dolara, što je skok vrednosti od 6,59 odsto.​

Ako nekog interesuje neka pročita u novostima.
E pa, svaki mi ti čas'.

Šalim se, u minusu ste -0.74%

Ja u plusu +1.9%

TRŽIŠTE kriptovaluta ponovo raste, a vlasnici digitalnih novčića zadovoljno trljaju ruke pošto vrednost njihove imovine skače iz dana u dan. Naime, druga najpopularnija kriptovaluta u Srbiji, ali i šire - Ethereum (ETH), kojom trguje čak oko 10.000 naših građana, dostiže rekordne vrednosti već treći dan zaredom. Istovremeno, najpopularniji Bitkoin ponovo je prebacio granicu od 40.000 dolara i trgovan je na nivou od 40.187 dolara, što je skok vrednosti od 6,59 odsto.​

Ako nekog interesuje neka pročita u novostima.
Otkud Sinisa Mali zna da ja trgujem ETH?

Nedelja u 21:00 počinje moj omiljeni deo tjedna

A to je otvaranje radne nedelje u Oklendu, i emisija Olje Bećković od koje ti dobijaš odjek šerpe
Godinama bezuspešno pokušavam da udjem u program Olje Bećković i da joj zahvalim za lekovitost - čim počne špica prorade mi creva a kad vidim i goste klistir nad klistirom...

Jagoda 190din. Pa gde su sa parama vise

source.gif

krompir prva liga

Justice Dept. says it recovered most of the ransom paid after the Colonial Pipeline cyber attack.​

Naime, šta se desilo. Razorblade Bajden hakovao Bitkoin.

Znači upravo ono što je Tixoglu budaleo da je "rusonemoguće."

Uspavani Dzo ne uspeva da hakuje stepenice a da hakuje bitkoin

Opet si nesto sanjala zla babo

Uspavani Dzo ne uspeva da hakuje stepenice a da hakuje bitkoin

Opet si nesto sanjala zla babo
Ovde piše drugačije:

https://www.reuters.com/business/en...lonial-pipeline-ransomware-attack-2021-06-07/

U.S. seizes $2.3 mln in Bitcoin paid to Colonial Pipeline hackers​

Kaže istresli ti Bitkoin iz gaća.

Upravo ono što ti ja objašnjavam da nema tajni pred Ministarstvom pravde, a ti ne slušaš nego puštaš inserte iz Alana Forda gde si se navodno obogatio itd.

Sad je $2000 čak konzervativna procena do večeras. z:D

Pređi na pseću hranu, jevtinija je....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back