Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 61.261
Videcemo kako se krece epidemija, nije za planiranje jos.Ma pre juna meseca nista. Jul je idealan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Videcemo kako se krece epidemija, nije za planiranje jos.Ma pre juna meseca nista. Jul je idealan.
Mene mnogo i ne iteresuje posto ne planiram ni ove godine.Videcemo kako se krece epidemija, nije za planiranje jos.
Pa ni ja.Mene mnogo i ne iteresuje posto ne planiram ni ove godine.
Кака бре епидемија... људи живе нормално ко и пре...Videcemo kako se krece epidemija, nije za planiranje jos.
А ко каже да је вакцина боља од природног имунитета и да је људска заштита боља од Божије? Ваксери? Па не баш...Кака бре епидемија... људи живе нормално ко и пре...
Епидемија је само у главама испраних мозгова и асоцијалних паранојичара, који везе немају шта је трећи светски рат и да се води ниским интензитетом, на гомили ниова (бијолошком, соци, научном, инфо и сл...)
Убедили вас безбожници да боље човека штите вакцине од природног имунитета, да је људска заштита боља од Божије... брукате се опасно и на своју штету, јер ће на крају и без вере да останете како сте почели са паранојом...
Јок, антиваксери кажу...А ко каже да је вакцина боља од природног имунитета и да је људска заштита боља од Божије? Ваксери? Па не баш...
Hvaljen Isus i MarijaDobro veče svima.
Hvaljen Isus Vladaneмозгопралица екстремима
Не узимај залуд Име Божије, може да се по казни остане без језика и памети, ако им много дозвољаваш...Hvaljen Isus Vladane
Pomaze Bog.Не узимај залуд Име Божије, може да се по казни остане без језика и памети, ако им много дозвољаваш...
Мора са страхопоштовањем да се изговори та молитва благосиљања, а не поспрдично... Бог све зна, и кажњава лукаве људе врло оштро...Pomaze Bog.
Eto Jel moze ovako?
Bog prasta a ne kaznjava zato sto se neko zajebava na forumu, ne lupetaj!Мора са страхопоштовањем да се изговори та молитва благосиљања, а не поспрдично... Бог све зна, и кажњава лукаве људе врло оштро...
пази...
Ћут тамо... везе немашBog prasta a ne kaznjava zato sto se neko zajebava na forumu, ne lupetaj!
zasto sa strahopostovanjem?Мора са страхопоштовањем да се изговори та молитва благосиљања, а не поспрдично... Бог све зна, и кажњава лукаве људе врло оштро...
пази...