Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je bilo, što si u alt nalogu?
Bas je glupo ziveti na selu..
Od svezeg povetarca oce da ti se cesto spava. Pa nocu umesto da imas nesanicu i da setas po stanu ti sa otvorenim prozorom celu noc prespavas.
Od hladne bunarske vode tebi se vise ne piju sokovi i ultre.
Od sveze ubranog povrca vise ne mozes da jedes ono plasticno i na oko lepo iz prodavnica i restorana..
A o vocu da ne pricam. Sve nesto slatko i slasno. Ispred kuce na stolu stoje gajbe sa grozdjem, jabukama i kruskama. Ne mogu cokoladu da pojedem ko covek.
A kuhinje vazda smrde na domacu kuhinju umesto da jedemo iz kartonskih kutija porucene hrane kao svuda u svetu.
Dvoriste je posebna prica.. ko ga ima taj u kuci samo prenoci. Iskreno ne znam sto sam kucu i pravio. Bolje da sam samo sator razapeo jer ionako zivimo u dvoristu..
Cvece glupo, raste samo gde god ono hoce. Ja onako posadio maslinu u dvoristu a ona, zamislite , se odomacila. Pustila grane i lisce kao da je tu nikla pre mene.
Uh.. nije lako ziveti na selu.
Zamislite pre neki dan zec mi doso u dvoriste. Ja sedim i doruckujem neka jaja na masti sa domacom slaninom ,sirom Zlatarskim, mlekom od prekoputa sto uzimamo , a pored moje noge ko macka zec se mota. Ajd, bacim mu malo od salate.. Jezevi svako vece. O pticama da ne pricam. Gnezda napravila svuda ispred vrata. Nema grede koju nisu opseli. Pa zena i ne cisti ispod stola. One sve pokupe..
Jutros me fazan probudio. Umesto neka sirena , autobus ili motor pa da osetim da sam ziv. Ovako me jos i uspava.. Pa posle pcele mi se rugaju sto su pre mene ustale..
Jutra su mi nekako najgora. Zena i ja ustanemo oko 6 a deca jos spavaju. Sat na zidu kuca, tamjan mirise a caj se hladi. Tako ocutimo a onda jedno po jedno dete ustaje. Onda svako na svoju stranu. Ja u Hram na molitvu, Deca u skole a zence razvozi. Ja sam zadnji put spavao do 8h kad sam bio bolestan..
Zaista vam ne preporucujem u selu da zivite. Samo ako morate..
Bolje ostanite u gradu ,tu gde vam svi kazu da vam je bolje ziveti.
Necete valjda kao mi seljaci da hodate bosi po travi?!
Ajd..
Odo da dan privodim kraju. Dolaze mi neki ljudi da probaju ovogodisnju širu...
Otac Predrag
@Тихи
Ja sam večeras od životinja video lignje.Inace veceras sam kod mene u selu od zivotinja video patuljastu sovu, kreju i lisicu
Kakva ti je ovo porcija?
Jel sve tri cvrkuću?Inace veceras sam kod mene u selu od zivotinja video patuljastu sovu, kreju i lisicu
Porcija veća od svih onih tvojih plehanih, što pitaš, ćorav si?Kakva ti je ovo porcija?
Jel si ti u hotelu za odrasle ili si upao na dečju ekskurziju?
Ne znam tačno, bilo je više toga, ali recimo 12€, možda koji gore ili dole.posto je u krasicima ta porcija lignji
Lepo svega ima samo nema devojaka,pa imas nezenje od 55 godina. Idu u Albaniju ali ni one nece da gledaju sove i lisice. A ovi sto imaju dilemu more ili Bgd,neka odu zimi jedno 2 meseca na more posle nek se lece od depresije.Inace veceras sam kod mene u selu od zivotinja video patuljastu sovu, kreju i lisicu