Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? No.16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas nikog na poslu. Imaju pravo na 2 dana nedeljno home offica, pa niko ne dolazi na posao pondeljkom i utorkom. Koliko je kolegijarna atmosfera- Ja i jos jedan matori smorio me nekim o nekim normama o kvalitetu o testiranju, a bukvalno spavao 4 sata. Bio i team leader i rekao mi sta treba da se radi, kao za 2-3 dana to treba da se odradi.

danas nikog na poslu. Imaju pravo na 2 dana nedeljno home offica, pa niko ne dolazi na posao pondeljkom i utorkom. Koliko je kolegijarna atmosfera- Ja i jos jedan matori smorio me nekim o nekim normama o kvalitetu o testiranju, a bukvalno spavao 4 sata. Bio i team leader i rekao mi sta treba da se radi, kao za 2-3 dana to treba da se odradi.
Svaka cast, kao drvoseca upao si u ok firmu.

Kazna te brzo stigla....
cd6.gif

Jesi li bio nekad u Moskvi? Ja jesam.
Jesi li video kako je kad izađeš iz centra pa uđeš u socrealbrutalističke blokove-spavaone? Jesi li video decu beskućnike? Nisi.
Ima toga po celom svetu, recimo u SAD ljudi spavaju ne u spavaonama, već po šatroima u parkovima i na ulicama. Ima tamo mnogo više od dece beskućnika, ceo spektar goidšta beskućnika. I ceo spektar ekonomskih profila beskućnika. :(

Još 2014. godine narodni poslanik Zoran Živković ukazao je na tehnološku nemogućnost topljenja tenkova u Smederevu, objašnjavajući da logički nije moguće bilo izvesti takvu intervenciju, ali uprkos tome, mit je opstao pod okriljem aktuelne vladajuće stranke.

O pozadini koja se krije iza priče o topljenju tenkova pisao je i dnevni list „Politika“ 2016. godine, čiji su sagovornici pokušali da objasne da Železara nije imala mogućnosti da unese i kapacitete da istopi vojnu opremu pravljenu od livenih delova sa visokim sadržajem hroma, bakra i mangana.

...

Na tvrdnje Blagojevića nekadašnji vojni ministar Dragan Šutanovac je odgovorio tvitom:“U samo dva oglašavanja 2015. i 2018. godine (za koje imam dokaze) ova vlast je prodala 312 tenkova T-55!!! Odakle im ako su istopljeni? Problem su istopljeni mozgovi, a ne tenkovi!“, i objavio zvanične dokumente sa stranice Ministarstva odbrane.

...

Iste godine, Šutanovac je u autorskom tekstu za „Vreme“ osporio tvrdnje bivšeg načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića da su tenkovi topljeni u Železari Smederevo, sugerišući da te priče izazivaju podsmeh jer ih je demantovalo rukovodstvo Železare.

Pored demanta od strane rukovodećih, stručnjaci su takođe objasnili da se tenkovi prave od čelika koji se ne mogu topiti u pećima Železare Smederevo.
:lol:
Е, мој инжењеру металургије...
Пошто видим да се разумеш у материју, да те мало пропитам, али не гледај на нету, ту се лупета као на Википедији.
Која је тачка топљења Прохрома 1810, а која за Ч- 1870?
Или питај Шутана, пошто видим да је и он стручњак.
А то, што је мој познаник технолог те ливнице из доба Ју- ес стила, који је само због тога и узео железару, да покупи те високо квалитетне и легиране челике, причао кад се видимо- не бих помињао...:flert:

:lol:
Е, мој инжењеру металургије...
Пошто видим да се разумеш у материју, да те мало пропитам, али не гледај на нету, ту се лупета као на Википедији.
Која је тачка топљења Прохрома 1810, а која за Ч- 1870?
Или питај Шутана, пошто видим да је и он стручњак.
А то, што је мој познаник технолог те ливнице из доба Ју- ес стила, који је само због тога и узео железару, да покупи те високо квалитетне и легиране челике, причао кад се видимо- не бих помињао...:flert:
Sećaš se onih glupih priča:
  • Daju Sartid za 23 miljona, a on vredi 23 miljarde
  • očekuju od nas da vraćamo sopstvene dugove, zamisli bezobraznika.mp3

Kad ono... prosto vraćen Sartid kasnije, znači i jare i pare.

Dok si ziveo u Detroitu jesi isao sa RPG-om do trafike priznaj?

Nikada nisam živeo u Detroitu, već u Windsoru, tačno preko puta Detroita, ali sam voleo da idem tamo i išao sam često, i danas mi nedostaje.

Detroit je potpuno fascinantan, ali nije za svakoga. Onaj ko se u Beogradu ne može snaći, bolje da ne ide u Detroit. Detroit je za ljude koji vole urbanu sredinu, cyberpunk, industrial, taj grad fakat nije mesto za pičkice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back