Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.819
Pomoz Bog kako smo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomoz Bog kako smo
Gledao sam na TV History...
Priča ide ovako: Suljo Veličanstveni stigao u tvoje godine i zabrinut zbog toga
skupio vojsku ne bi li u tom dalekom svetu pronašao tajnu povratka mladosti.
Kao što znamo za.ebo se ali se nadam da ćeš ti uspeti.
Šta je ovo prdnuli ti ruski satanisti u čabar
E, možete da prizovete Dariju Duginovu
Teta Smiljo, niste baš pogodili za 04.2022.E, možete da prizovete Dariju Duginovu
E, znaš šta je prednost ovog Volume?E, možete da prizovete Dariju Duginovu

Ovde opet kisa pada satima, hladna i grozna.Pomoz Bog kako smo

Vidiš kako sad poštovaoce Putina love od vrata do vrataTeta Smiljo, niste baš pogodili za 04.2022.
Piše garancija 6 meseci
Možeš da nasapunjaš auto i onda se ne jedeš da nije dobro ispranOvde opet kisa pada satima, hladna i grozna.
Da je bar sneg!![]()
tebe?Vidiš kako sad poštovaoce Putina love od vrata do vrata
Tako će i ___.
Nije u redu sta radis, mrtve ljude (ni krive ni duzne) spominjes u posalicama. Da li ja to radim? Da li to iko radi?Možeš da nasapunjaš auto i onda se ne jedeš da nije dobro ispran
Ako je neki evildoer (Verica Barać, Xenia Vuqin, Jerry R. Četvrti) onda je dozvoljeno upirati prstom u njihove korpuse kikoćući seNije u redu sta radis, mrtve ljude (ni krive ni duzne) spominjes u posalicama. Da li ja to radim? Da li to iko radi?

Moze samo za ovoga podvucenog, drugi ne.Ako je neki evildoer (Verica Barać, Xenia Vuqin, Jerry R. Četvrti) onda je dozvoljeno upirati prstom u njihove korpuse kikoćući se![]()
Javi kad budeš gledao CecuE, znaš šta je prednost ovog Volume?
Ajron u ignore, a tema i dalje vidljiva
Uzgred, sad gledam "Junaci doba zlog", tema Bajatović i ruski gasni jaram

Evo koja je periodikaMoze samo za ovoga podvucenog, drugi ne.
Pitala sam te i objasnila ti da je Verica Barac radila samo svoj posao i to dobro, a ti si ne znam kako povezala i to sa SNS, a radila je i pre pojave SNS-a isto.
Debelo masis u vezi nje, a i sada, ma ne mogu da shvatim takve ljude! Skloni se!
A ti mislis da je u redu ova izreka na koju si se nadovezao i citirao?E, znaš šta je prednost ovog Volume?
Ajron u ignore, a tema i dalje vidljiva
Uzgred, sad gledam "Junaci doba zlog", tema Bajatović i ruski gasni jaram
Moraš da razumeš da sam ja najmoćniji entitet u multiverzumuA ti mislis da je u redu ova izreka na koju si se nadovezao i citirao?
Kakvi su to ljudi sto nemaju postovanja prema mrtvima (ni krvima ni duznima)? Dosta vise sa tim i da joj povladjujete i kad valja i kad ne valja!
Dosta!!!
Ja cekam WoW Dragonflight da bude na sale pa da pazarim.Pa necu brate jer jos uvek nemam PS5 , mada i kad ga budem nabavio nisam bas siguran da cu opet odigrati Witcher 3, odigrao sam igru na PS4 Pro pre neke 3 godine cini mi se (mislim da je bio isto ovako nesto December , ali tamo kraj 2019, pocetak 2020 , pred pocetak pandemije) i ono zaista super mi je bila igra ali iskreno ne pamtim ja toliko za tim tehnikalijama (vise cenim sadrzaj) a i ono taj next-gen update ne donosi nista sad toliko kao wooow da bi sad nesto promenio samu igru ili samo iskustvo igranja te igre.
Mada iskren da budem meni Witcher 3 i nije bas tako kao savrsena igra kao nekima, vrhunska i do jaja igra jeste, ali iskreno malo je previse preobimna i razvucena za moj ukus, posebno zna malo da smara sa dosadnim side kvestovima, iskreno vise sam za story-driven igre tipa Uncharted, GoW i slicno, recimo Batman Arkham igre su isto ogromne i isto ima gomila sporednih misija i kvestova ali je to po meni daleko bolje i zanimljivije odradjeno nego u Witcher-u.
Inace nisam vec dugo nista igrao, vec mesecima apstiniram od gejminga (neke druge stvari su mi nesto vise bile u fokusu paznje a i uglavnom susa je sto se tice kvalitetnih igara i uglavnom skoro sve me je zanimalo vec sam odigrao), poslednje sto sam odigrao je Cyberpunk 2077 tamo negde sredinom godine, pre nekih 6,7 meseci odprilike (i zaista mi je do jaja igra, u raznim aspektima mi je cak i bolje legao nego Witcher 3 jedino sto je napucavanje lose i traljavo odradjeno i mislim da bi bilo definitivno bolje da je igra bila iz treceg lica umesto iz prvog, iskreno nisam bas fan igara iz prvog lica , recimo Johny Silverhand (Keanu Reeves) mi je jedan od najjacih likova u video igrama ikad, inace u Cyberpunk-u mi je bas bilo smesno kad sam naleteo na onu Meredith, ona namrstena riba sto je kao sef one privatne policije "militech", reko evo je cyberpunk verzija Diksi).
Nego nedavno (pre mozda nedelju dve) sam na nekom snizenju pazario Horizon : Forbidden West ali jos mi stoji zapakovan u celofanu i nikako da ga zapocnem, sve kao evo danas cu, evo sutra cu, evo veceras cu i nikako da krenem (tako da je to sad na redu i gledacu do kraja godine da nabavim Guardians of the Galaxy ako bude na nekoj akciji, nebitno dal na disku ili na psn store-u u digitalnoj formi), ono prvi deo mi je bio super a verujem da je i nastavak isto odlican.
Idi spavaj.Ja cekam WoW Dragonflight da bude na sale pa da pazarim.
Inace danas pokrenuo Witchera 3 enhanced i performance mess je... cekamo patch.