Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? No.16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde je @Kerkyra da je obradujem da je 9.75% mog doktorata završeno
Tu sam, tu sam draga evo bas citam sta ste pisali umedjuvremenu i vredi li se ukljucivati da bi se na nesto odgovorilo.

Drago mi je za tvoj "doktorat", samo napred. I u snovima doktorat bolji je nego nista, naime moja je teza oduvek bila da je covek ono cemu tezi, a ne sta i uspe. Dobro je da shvatas da imas rupa u obrazovanju.

Baj, moram sada da odgovorim na jedan mail.

Догодила су се нека непријатна гибања са binance tokenom. Тешка времена.

Оцијени присутне револуционаре који седе у канцеларији друга Чаушеску, тј њихове физиономије. Шта кажеш на ову експланацију, са лијева на десно?

- румун дачанске крви
- румун јужнословенске крви
- ром (ром)
- нереконструисани балкански дивљи човјек

FkHGYhAaAAAmb8K
Jel, a ni da prdneš sa proljevom na onoj temi što bledunjavi čovek sa ostrva podgrijava limenke posna graha na kandelu?

https://www.politico.eu/article/uk-...r-unveils-55b-in-tax-hikes-and-spending-cuts/

Jel, a ni da prdneš sa proljevom na onoj temi što bledunjavi čovek sa ostrva podgrijava limenke posna graha na svijeću?

Јадни Ајроне!

Како лијежи ситовација глиједе попуста на гузиц-папир у Махију? Много се гласова чује, много је страних центара моћи ту умијешало своје прсте.

Kad si čuo od njega neku roditeljsku priču

De Sistiju je svaka druga: "Moj sinčuga treba da se šiša, izgleda kao da nosi kacigu."

Није тако друже.

Ево ја се сећам како Тикси каже "ће поцркате Београђани! ево идем ја сад у ресторан "Посрнули Међед" у Смрдоселу, пашће једна озбиљна порција помфрита за мене, и све то за цех од само 300 динара! ... е да да, не сам, поделићу све са мојом многобројном породицом!"

Јадни Ајроне!

Како лијежи ситовација глиједе попуста на гузиц-папир у Махију? Много се гласова чује, много је страних центара моћи ту умијешало своје прсте.
Vidim da ste informirani ko Marica u Krivaka, no ja vam ne smijem odavat poslovne tajnovitosti

Није тако друже.

Ево ја се сећам како Тикси каже "ће поцркате Београђани! ево идем ја сад у ресторан "Посрнули Међед" у Смрдоселу, пашће једна озбиљна порција помфрита за мене, и све то за цех од само 300 динара! ... е да да, не сам, поделићу све са мојом многобројном породицом!"
Da ne bi ti i fish uza chips?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back