- Poruka
- 18.989
Gde je @Kerkyra da je obradujem da je 9.75% mog doktorata završeno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu sam, tu sam draga evo bas citam sta ste pisali umedjuvremenu i vredi li se ukljucivati da bi se na nesto odgovorilo.Gde je @Kerkyra da je obradujem da je 9.75% mog doktorata završeno
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu brateRejtujte ovaj rebus
![]()
Gospodičiću se ne sviđa pištolj na vodu?Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu brate
To prvo treba videti sa personalomManse mog fazona.
Ja jos nisam siguran za ovo troje dece, sumnjam.Gospodičiću se ne sviđa pištolj na vodu?
Zato je sada Bukurešt slobodan grad za razliku od PrdoslavijeЈош један готиван детаљ: апсолутно свако има упаљену цигарету.
Laže pa mažeJa jos nisam siguran za ovo troje dece, sumnjam.
Jel, a ni da prdneš sa proljevom na onoj temi što bledunjavi čovek sa ostrva podgrijava limenke posna graha na kandelu?Догодила су се нека непријатна гибања са binance tokenom. Тешка времена.
Оцијени присутне револуционаре који седе у канцеларији друга Чаушеску, тј њихове физиономије. Шта кажеш на ову експланацију, са лијева на десно?
- румун дачанске крви
- румун јужнословенске крви
- ром (ром)
- нереконструисани балкански дивљи човјек
![]()
Kad si čuo od njega neku roditeljsku pričuMoguce.
Jel, a ni da prdneš sa proljevom na onoj temi što bledunjavi čovek sa ostrva podgrijava limenke posna graha na svijeću?
Nikada to su i neke zene rekle ovde tipa Rayela i Jean... Samo ko bi izmislio pricu o smrti nerodjenog deteta iz cistog mira to je pravo pitanje?Kad si čuo od njega neku roditeljsku priču
De Sistiju je svaka druga: "Moj sinčuga treba da se šiša, izgleda kao da nosi kacigu."
Da to se ne slažeNikada to su i neke zene rekle ovde tipa Rayela i Jean... Samo ko bi izmislio pricu o smrti nerodjenog deteta iz cistog mira to je pravo pitanje?
Kad si čuo od njega neku roditeljsku priču
De Sistiju je svaka druga: "Moj sinčuga treba da se šiša, izgleda kao da nosi kacigu."
Vidim da ste informirani ko Marica u Krivaka, no ja vam ne smijem odavat poslovne tajnovitostiЈадни Ајроне!
Како лијежи ситовација глиједе попуста на гузиц-папир у Махију? Много се гласова чује, много је страних центара моћи ту умијешало своје прсте.
Da ne bi ti i fish uza chips?Није тако друже.
Ево ја се сећам како Тикси каже "ће поцркате Београђани! ево идем ја сад у ресторан "Посрнули Међед" у Смрдоселу, пашће једна озбиљна порција помфрита за мене, и све то за цех од само 300 динара! ... е да да, не сам, поделићу све са мојом многобројном породицом!"
Kakav si samoPa jes' malo čudnije lete...
Da to za pomfrit je bilo vise puta i nekakve pastrmke...
Pa dobro retko koja normalna zena ide po kafanama, al ne mora bas da pece paprikeОнда следи "па не иде моја жена по кафанама, она је поштена, више воли да седи код куће и пече паприке" и сл.
Тикси.

Znaš da mi je učinak na foreh minule nedelje €255.77Vidim da ste informirani ko Marica u Krivaka, no ja vam ne smijem odavat poslovne tajnovitosti